Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Pa nemamo.
Dužina granice između Srb. i Mađ. je 174,7 km. Da je prosečna visina vojnika 180 cm i ako bi trebala granica da se pokrija vojnicima u ležećem položaju a da između njih ne bude nikakvog rastojanja, trebalo bi 97 056 vojnika da se pokrije granica, a mi nemamo toliko.
Al ako se skroz usprave i ispruze ruke i tako legnu, onda se brojka smanjuje na oko 70ak hiljada.

Mozda jos neki trik i tako pokrijemo granicu...

Ostalo je još jedino pitanje tablica. To pitanje je Vučić odložio za 2 nedelje posle održavanja izbora u aprilu, dogovarajući se da međunarodnim faktorom da ga puste do održavanja izbora u aprilu iduće godine.
Opet brkaš sa tvojim gazdama koji su trčali po stranim ambasadama, klečali i duvali moleći da se nezavisnost Kosova
odloži do posle izbora.
Si ti dementan ili lažeš i izmišljaš po zadatku?

I sta ce sad biti?
Dve tablice, tri tablice...jel trebam i ja kad idem do Krusevca da nosim dve tablice....Jel dozvoljeno imati dve tablice na autu u isto vreme vidljive...?
Pa odgovorio ti je predsjednik. Na Kosovske tablicepri ulasku u Srbiju će se ljepiti naljepnijce (stikeri), a Srbijanske se neće skidat i stavljat probne tablice već će se na iste stavljati stikeri (naljepnice) . Mislio je da ljudi ne znaju razliku između stikera i naljepnica

zanimljivo kako ovdje na križarici uz blagoslov stranih službi rade botovi s kliksa i forum hr.

Вучић: Хрватска жели слабу Србију, али неће је дочекати​

Тањуг03.10.2021 16:00
20211003160220_379516.jpg
Foto: Илустрација
ДУБАИ - Председник Александар Вучић изјавио је данас да су се у хрватским медијима појавиле “ноторне лажи” о нјему и Србији, а да се заправо иза свега тога крије желја Хрватске да Србија буде слаба и послушна, јер им таква више одговара, али да такву Србију неће дочекати.

„Видео сам клипинг хрватских медија, то су такве ноторне лажи да не можете да се не насмејете. Највише ме је насмејао мој ултиматум НАТО-у. Они брутално лажу шта сам рекао, нису ништа извукли из контекста. Лажу себе, не знам зашто, изгледа да више не могу да поднесу Србију”, рекао је Вучић за ТВ Пинк.

Он је казао да је разлог за то што је Хрватска имала улогу доминанте силе на Балкану, док је Србија била слаба, понизна, а сви који су били на власти од 2000. године нису обележавали “Олују”, нису говорили о Јасеновцу, а камоли да направе филм, већ су се улизивали, што је, каже, био бесконачни круг бесмисла и срамоте за наш народ.

Вучић је поручио да Србија жели добре односе са Хрватском, али не онако како су их они замислили.

„Сви су чули да сам ја рекао да прво молимо Албанце и РОСУ да не покушавају да направе погром над нашим становништвом, и нису покушали. Није било потребе да ми интервенишемо. Онда сам рекао, ако се то деси, даћемо 24 сата НАТО-у да их умири, а није се ништа десило, па није било потребе ни НАТО да реагује. А затим сам рекао тек ако ни они не реагују, Србија ће да заштити свој народ. А, они су за то што сам прецизно рекао - Вучих дао ултиматум НАТО 24 сата да се повуче”, констатовао је предсједник Србије.

На то, каже, може само да се запита зар их није бар мало срамота када то напишу и што толико лажу.

„Наравно да их није срамота и наставиће са тим. Они у сваком заклјучку кажу да је Хрватској поребна другачија, тобож европска Србија, а уствари им је потребна слаба, послушничка, понизна Србија. А, такву Србију неће дочекати”, поручио је Вучић.

Додао је да у Хрватској валјда мисле да се он „тресе од страха” шта ће му из те земље рећи на Самиту у Словенији, пред Ангелом Меркел или Емануелом Макроном.

„Да ли стварно верују да их се неко плаши. Мисле да нас зауставе неотварањем поглавља. Да, и? Да нећемо умрети од глади? Неће нам земља пропасти због тога. Рећи ћемо да нам је жао што не разумете шта смо све урадили, али наставићемо да се боримо, али не и да земљу понижавамо због вас”, рекао је Вучић.

Znaci kad gledate srpske vesti , snimite ih 48h , pa onda sacekajte rezultat pa onda prebrisite one koje su ubacene hrvatske lazi , pa onda gledajte samo one koje nisu laz....
Ustvari gledajte sve, ali posle zapamtite da niste gledali one koje su oznacene kao lazi...

Ovde forumasi pisali o ultimatumu NATO i niko nije demantovao, a vidis kako svi lazete...
A ja vam verovao da prenosite sa srpskih medija...

Pa nemamo.
Dužina granice između Srb. i Mađ. je 174,7 km. Da je prosečna visina vojnika 180 cm i ako bi trebala granica da se pokrija vojnicima u ležećem položaju a da između njih ne bude nikakvog rastojanja, trebalo bi 97 056 vojnika da se pokrije granica, a mi nemamo toliko.
Ne brboci

E ybg. Moraću da se obesim što nisam sa 6 godina išao u 'kreni-stani-vrati se' operaciju ka Osijeku.

Ali nisam ni deda ko ti pa da ne znam da je danas bolje pokrivati granicu BPL-ama nego ljudstvom
Ozren od kraja 92ge do januara 95te, potom ilijas. Dva ranjavanja. Dobrovoljno otisao iz srbije u vojsku republike srpske sa 20 god odmah po povratku iz armije gde sam bio sa 19st u tim kreni stani kod dubrovnika.

Ozren, je nesto sto ni u rambu nisi gledao. Ilijas takodje krvavo ratiste.

Cak i 99te smo imali na kosovu spremnih 100 000 pusaka tj ljudi...

A danas?

Ti treba da nspadnes siptare povratis kosovo ili ti bar severni deo a kad vec krenes, onda uzmi sve.

Samo sto u ovom slučsju ce nato da intervenise i u slučaju njihovog pesadijskog napada sigurno nece udariti dole s kosova gde ocekujes ko 99te vec od hr ili madjarske uz prethodno tepih bombe po ravnici vojvodine ako postavis front....

Sa cim ces ti da napadnes?

To aktivne vojske nije dovoljno da osvojis krusevac....

A za odziv nemoj se nadati, jer ovim lopovima niko nece ici da gine za njih...

Poslednja izmena od moderatora:

Вучић: Хрватска жели слабу Србију, али неће је дочекати​

Тањуг03.10.2021 16:00
20211003160220_379516.jpg
Foto: Илустрација
ДУБАИ - Председник Александар Вучић изјавио је данас да су се у хрватским медијима појавиле “ноторне лажи” о нјему и Србији, а да се заправо иза свега тога крије желја Хрватске да Србија буде слаба и послушна, јер им таква више одговара, али да такву Србију неће дочекати.

„Видео сам клипинг хрватских медија, то су такве ноторне лажи да не можете да се не насмејете. Највише ме је насмејао мој ултиматум НАТО-у. Они брутално лажу шта сам рекао, нису ништа извукли из контекста. Лажу себе, не знам зашто, изгледа да више не могу да поднесу Србију”, рекао је Вучић за ТВ Пинк.

Он је казао да је разлог за то што је Хрватска имала улогу доминанте силе на Балкану, док је Србија била слаба, понизна, а сви који су били на власти од 2000. године нису обележавали “Олују”, нису говорили о Јасеновцу, а камоли да направе филм, већ су се улизивали, што је, каже, био бесконачни круг бесмисла и срамоте за наш народ.

Вучић је поручио да Србија жели добре односе са Хрватском, али не онако како су их они замислили.

„Сви су чули да сам ја рекао да прво молимо Албанце и РОСУ да не покушавају да направе погром над нашим становништвом, и нису покушали. Није било потребе да ми интервенишемо. Онда сам рекао, ако се то деси, даћемо 24 сата НАТО-у да их умири, а није се ништа десило, па није било потребе ни НАТО да реагује. А затим сам рекао тек ако ни они не реагују, Србија ће да заштити свој народ. А, они су за то што сам прецизно рекао - Вучих дао ултиматум НАТО 24 сата да се повуче”, констатовао је предсједник Србије.

На то, каже, може само да се запита зар их није бар мало срамота када то напишу и што толико лажу.

„Наравно да их није срамота и наставиће са тим. Они у сваком заклјучку кажу да је Хрватској поребна другачија, тобож европска Србија, а уствари им је потребна слаба, послушничка, понизна Србија. А, такву Србију неће дочекати”, поручио је Вучић.

Додао је да у Хрватској валјда мисле да се он „тресе од страха” шта ће му из те земље рећи на Самиту у Словенији, пред Ангелом Меркел или Емануелом Макроном.

„Да ли стварно верују да их се неко плаши. Мисле да нас зауставе неотварањем поглавља. Да, и? Да нећемо умрети од глади? Неће нам земља пропасти због тога. Рећи ћемо да нам је жао што не разумете шта смо све урадили, али наставићемо да се боримо, али не и да земљу понижавамо због вас”, рекао је Вучић.
Ja nisam do sada znao da je Hrvatska dominantna sila na Balkanu i da nas Srbija izaziva za tron, pojas, žezlo, što li već.

Back