Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tko određuje mjesto na toj listi...da možda ne određuju ljudi iz država po čijim ulicama islamisti mašu noževima i kolju nevjernike i nose njihove odsjećene glave u rukama.život je borba, uvek bilo i biće...kaži mi na kom je mestu Srbija po kvalitetu života u Evropi...
Ne sudi po sebi....mnogo ljudi mozda vidi izlaz iz ovog besmisla (porobljenosti zbog svega i svacega a najvise zbog tzv. korone koja se unedogled oduzila i ne zna se kad ce "stati") pa makar i u ratu za vracanje teritorija i otetog, i na kraju krajeva ili najpre, svetog.daleko je ona od srpske vojske...ja sam iz vojske došao 1989g, život mi prođe pored ove srpske đubradi, koja pljačkaju i uništavaju Srbiju...moja procena oko 5 000 dobrovoljaca...čim pukne prvi tomahavk, oko stotinak...ostali bežanija...
Komentari su vrh , dovoljno je to citati , ta rezimska maloumna emisija je cak i sns botovima dosadila.
Ima li voza sa ikonama DA BACI ANATEMU NA SIPCE?
Pa ovo se brzo razvija. Veoma uzbudljivo![]()
Ovo je show dok traju UN sednice ...Ovo je gotovo za par dana, obje strane su potrošile svoje resurse za izvanredne situacije u ovih tjedan dana, a zima dolazi, što znači treba organizirati šatore, drva , deke, zimsku opremu, ma sto stvari a novca nema.
Tako smo ih pobedili da i dan danas nasa vojska i policija ne sme da prismrdi na Kosovu, dok su siptari proglasili nezavisnost. Extra pobeda!Nas veliki general Vladimir Lazarevic je takodje rekao, da smo pobedili NATO pakt
Ovo je gotovo za par dana, obje strane su potrošile svoje resurse za izvanredne situacije u ovih tjedan dana, a zima dolazi, što znači treba organizirati šatore, drva , deke, zimsku opremu, ma sto stvari a novca nema.
Krstarecih raketa garant imaju na lageru, pa da se potrosi...sasvim dovoljno da nas unazade za jos 20 godina.Teško da su te snage sposobne da danas urade ono što su uradile '99.
Dva kilometra od Jarinja, bliže vas ne puštaju da ne bi netko stvarno zapucao.Sanjajte ustase.
Mi smo ovde i ne idemo nigde.
"Obratiti paznjuRekao sam da se obrati paznja, pametnim ljudima ne treba naglasiti
Za one koji su Bili, a ti jasno nisi bila na Kosovu,
Sa siptarske strane stoji tabla Republika E Kosoves
Sa srpske stoji Republika Srbija, dobrodosli
E sad, ako Srbija pocinje kod Makedonije, a ne kod Jarinja..
Znas, nije Al Dzarira postavila tu prelaz i tablu, oni su samo izvestavali
Nego Drzava Srbija
Na njemu zahvali Tadiću i Šutanovcu...ima jedan orao u Kruševcu, kao muzejski eksponat...moraću da ga remontujem i osposobim
Izgleda da su ih istrošili prošli put, nešto ih i ne koriste masovno kao '99 a nije da nisu imali prilike za to.Krstarecih raketa garant imaju na lageru, pa da se potrosi...sasvim dovoljno da nas unazade za jos 20 godina.
Dovoljno, ljudi nemojte se zanositi glupostima. Mogu da nas izrokaju kako i odakle hoce, kao sto su i onda radili. Suvise je velika razlika u snazi i opremljenosti vojske. Kao da vazdusnom puskom gadjas tenk.Izgleda da su ih istrošili prošli put, nešto ih i ne koriste masovno kao '99 a nije da nisu imali prilike za to.
Naravno da je njihov jedan nosač jači od clog našeg RV ali ovo vreme nije ono od re 22 godine.
Zar nije tvoj vucic nabavio "nove" Migove 29?Na njemu zahvali Tadiću i Šutanovcu...
Zar mislis da nas veliki general laze. BOGOHULJENJE. Vladimir Lazarevicu da se obracas generalu uvek sa postovanjem.Tako smo ih pobedili da i dan danas nasa vojska i policija ne sme da prismrdi na Kosovu, dok su siptari proglasili nezavisnost. Extra pobeda!