Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Sta ti znas o vojsci izdajnice u sluzbi NATO okupatora.

Pocistili su vas Talibani pocisticemo vas i mi samo je pitanje vremena trenutka i nase procene kako da to izvedemo sa sto manje stete i gubitaka za nasu stranu.

A ono sto znam jeste da NIKADA necete uspeti da nam nametnete vasu volju i da NIKADA necete uspeti da nas pobedite i porazite . I da cemo se DOK POSTOJIMO boriti da nasu okupiranu zemlju i bracu oslobodimo vase okupacije i zla.
Zasto se srpsko stanovnistvo nije masovno naseljavalo na KiM pre 30-40 godina nego se iseljavalo sve dok nas nije ostalo 100.000 ? To je bila prilika da promeni balans stanovnistva na Kosovu... Pre ce biti da siptarske pare ne smrde i da su svi samo cekali da prodaju kuce i odu za Beograd da zive kao velika gospoda.

A ono sto znam jeste da NIKADA necete uspeti da nam nametnete vasu volju i da NIKADA necete uspeti da nas pobedite i porazite . I da cemo se DOK POSTOJIMO boriti da nasu okupiranu zemlju i bracu oslobodimo vase okupacije i zla.
Ti si tako sećam se pričao i da se srpski Radikali nikada neće predati.

A evo sada si pokorno i ponizno kao Fido prešao u SNS konkretno njihov front Zavetnici....

Sta ti znas o vojsci izdajnice u sluzbi NATO okupatora.

Pocistili su vas Talibani pocisticemo vas i mi samo je pitanje vremena trenutka i nase procene kako da to izvedemo sa sto manje stete i gubitaka za nasu stranu.

E moj brate napaceni
Za svoga zivota ces da:

1.Gledas tvoj SNS kako potpisuje nezavisnost Kosove
2.Gledas kako se Srbija odrice nezavisnosti u korist EU
3.Ulazak Srbije u NATO

Sad mozes da nastavis da vristis

Seljaci iz Bojnika nervozni u BG, cekaju na promene licne karte....

Problem oko prelaska na BG licne karte zadesio je veci broj dosljaka iz Bojnika koji su skoro dobili posao u BG pa bi da promene licne karte...
Takvo stanje je neodrzivo u ozbiljnoj drzavi , govore za medije.

Cekamo po 7 dana, pa da idemo da branimo Kosovo....a nikako da zavrsimo ovo.
Невероватна је количина расизма и мржње која зјапи из твог режења,
можда би требало да ти неко прегледа главуџу!? :mazipsa:

Невероватна је количина расизма и мржње која зјапи из твог режења,
можда би требало да ти неко прегледа главуџу!? :mazipsa:
Nista manje nego iz tvoje....
Samo sto se ja sprdam sa tolikim zluradnicima i zlobnicima koji stvarno nanose stetu u realu , a ja ne...
Sasvim sam siguran da u realu kad god mozes zaebes i ponistis sanse drugih kad god mozes...
Takav ti psiho profil...

A ja forum shvatam kao ono sto jeste, poligon za ruganje i promociju za ideje za one koji nemaju svog mozga pa da se informisu sta da kazu da misle..da ne pomisle ljudi da ne mogu da misle..

Mora da si neka pajsercina iz Bojnika...ne bi tebe svrbelo ovo menjanje slike stanovnika BG zbog BG

Sjajno. Ovo dokazuje ono što sam vam ranije govorio, kada sam vam objašnjavao način kako da tumačite izjave članova organizovane kriminalne grupe SNS. Kada oni optuže druge za nešto, primenite to na njih i dobićete istinu.

Tako npr. kad kažu ono čuveno "opozicija nema politiku, samo mrzi Vučića", to znači - oni nemaju politiku, samo mrze opoziciju.

Mene sramota srpskog junaštva unazad 30 godina.
Jeste vala i mene...Onih prvih godina 90tih jos da im covek i oprosti zbog navike da neko drugi odredjuje i organizuje...ali posle, sramotno palamudjenje nista drugo...

A zamisli sad da svaki dan slusas i vidjas to junacenje koje uglavnom u praksi postaje izivljavanje nad zenama i decom , obicno decom ili nad starim komsijama ili nad kasirkama u marketu...
Eto to svaki dan vidjam...lokalne patriote koji vicu , dele moralne dileme...

Tako su Turci isto nekada pricali sada su 1500 km dalje.

Doci ce vreme i za ove tvoje da popasu srpski juris.

Некад нас је водио Карађорђе а у чети је имао лавове, а данас нас води Муслију са својим магарцима.

Sjajno. Ovo dokazuje ono što sam vam ranije govorio, kada sam vam objašnjavao način kako da tumačite izjave članova organizovane kriminalne grupe SNS. Kada oni optuže druge za nešto, primenite to na njih i dobićete istinu.

Tako npr. kad kažu ono čuveno "opozicija nema politiku, samo mrzi Vučića", to znači - oni nemaju politiku, samo mrze opoziciju.

Da ih hapsimo? Barem je pravosudje neazvisno.
Samo dokazi su problem, treba dokazati neku kriminalnu radnju.. od pustih riječi nema ništa.

Rezime.. kad su uvidjeli da se vojska Srbije ne šali i da je rizik preveliki, zaštitnici šiptara su povukli mudar potez, tako da se stanje koliko-toliko normalizovalo.
Neki efekat je postignut, jer albanci su pristali na kakve-takve pregovore.
Kad su shvatili koliko ste jaki, odlučili su da vas pobede i rasteraju, što samo vraća veru u druga Vukana.

Da ih hapsimo? Barem je pravosudje neazvisno.
Samo dokazi su problem, treba dokazati neku kriminalnu radnju.. od pustih riječi nema ništa.

биће и то.

Биће.

Брже него што и замишљате.

А докази? Доказа о криминалним и мафијашким радњама СНС има колико волиш. Чим Загорка Доловац оде, има да крену хапшења. Неће бити довољно места по притворима и затворима.

биће и то.

Биће.

Брже него што и замишљате.

А докази? Доказа о криминалним и мафијашким радњама СНС има колико волиш. Чим Загорка Доловац оде, има да крену хапшења. Неће бити довољно места по притворима и затворима.

Ja ne zamišljam ništa, samo pitam.. kriminalce treba svakako hapsiti.

Ja bih zamolio moderaciju ako moze da mi da upustvo za ponasanje na forumu, meni i drugima, dobio sam ih nekoliko na pp u formi C1 do 3

Ako ne mogu da Nebojsu Nesu ministra zovem ono sto curi iz nosa i za to dobijam c1

Dal mogu jednako ko zvanicni nalog stranke na vlasti da ljude nazivam lajavim krelcima, kao sto vidimo iz primera gore

Edit
Osim sto sam opomenut za Nesu sto curi iz nosa
Opomenut sam i za Djuku severnoamerickog sisara

Rezime.. kad su uvidjeli da se vojska Srbije ne šali i da je rizik preveliki, zaštitnici šiptara su povukli mudar potez, tako da se stanje koliko-toliko normalizovalo.
Neki efekat je postignut, jer albanci su pristali na kakve-takve pregovore.
:hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Tako su Turci isto nekada pricali sada su 1500 km dalje.

Doci ce vreme i za ove tvoje da popasu srpski juris.
Sultan Erdogan šeta Srbijom ko djedovinom, ministar vanjskih poslova Srbije mu pjeva na uvce na turskom, raja radi za Turke, da se čovjek zapita jel se nešto promijenilo od 1868.

Back