Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Kompleksi, ha?
Pa reci čiji su kompleksi ako moraš lagati da si skinuo nešto što nitko nije vidio
Ali je Lazanski čuo tračeve, dovoljno za francuske sobarice :lol:
Видели су наши ракеташи, инструменти не лажу поготово не они који обарају необориво.
Сама твоја реакција показује колико сте искомплексирани због успеха српске ПВО.
Американци су ту хладнокрвни и рационални и кад су њихови губици у питању. У време кад је цео западни свет оправдано доводио у питање ефикасност НАТОа, никако нису смели признати обарање Б2.
За разлику од њих то вас највише боли иако није ваш губитак. То се зове комплекс коњушара.
То што се стално ругаш мртвом човеку доказује колико си искомплексиран и бесан због обореног Б2.

Ne razumem uopšte zašto se ljudi lože? Nama je KOV stacioniran u Nišu, ne tako slučajno. Tako da to što su par tenkova prebacili negde ne znači da stiže bilo šta, dole ima tenkova sasvim dovoljno za šta god. Nego ljudi vide pomeranje vojske, koje se možda događa i za vežbe i odmah je rat, to zato što je ovde narod istraumiran i svakih 20 godina rat.

Predstava za mase , meni sad negde iskocila vest oklopna vozila vojske Srbije se priblizavaju Jarinju, a krenuli su kad u petak, pre 3 dana iz Raske, pa sta nije valjda da im treba 3 dana da stignu od Raske do Jarinja, mislim da su stvarno krenuli i da zaista imaju nameru pa oslobodili bio ceo Kosmet za 3 dana a ne stigli do Jarinja, da oce za 3 dana bi oslobodili i uspostavili RSK opet, mislim 3 dana zna da bude dug period , za 3 dana bi stigli do Bagdada a ne do Jarinja, tako da ono predstava za mase jer mora se javnost necim animirati i mora o necemu da se prica u jutarnjem programu na Hepiju i Pinku, da mi vidimo kako Vucic satro "brani" Srbe (a to sto njegova tzv. "Srpska lista" dole ulazi u koaliciju sa onim koljacem Haradinajem , to sto Srbe gura u kosovske institucije, sto im je predao Gazivode, elektro-distribuciju i prakticno sve osim srpskih skola i manastira tamo i sto se otvoreno zalaze za tzv. "razgranicenje" sto je zapravo priznanje to nema veze).

Screenshot_20210927-125957_Sputnik.jpg

Back