cetka
Iskusan
- Poruka
- 5.506
Oni to iz principa?Nisu svi , srecom nisu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni to iz principa?Nisu svi , srecom nisu...
kako smo naseli, dok nas zamajava po Jarinju, bez ispaljenog metka je osvojio i preuzeo vlast u Hrvatskoj![]()
Skloni smo osuđivati mane drugih čak i ako sami iste manne (i to možda u većoj mjeri) posjedujemo. U manjini slučajeva to je nesvjesno i, moglo bi se reći, oprostivo, jer je to naš način samoodbrane, pokušaj opstanka u društvu koje ne trpi nesavršenstvo.A kafa.. šipak izgleda..
Mnogo je gori onaj drugi slučaj, kada svjesno osuđujemo i svjesno stavljamo jednu tuđu manu ispred svih njegovih vrlina, greške im klešemo u kamen, a zasluge pišemo po pijesku.
I gluv i slijep i slab i jak i ružan i lijep.. ostavljaju trag. Pokušaj barem jednom reći ne, nehumanom "osjećanju" kakvo je ruganje tudjim izgledima, tudjim urodjenim manama i nedostacima. Jer svio smo mi samo ljudi sa svim vrlinama i manama.. nije lijepo rugati se, jer to govori više o onima koji torade...
Ne rugajte se jer to boli, udjite u neki svijet bolji..
PrevaRIO I hRVATE..![]()
aha, tačno. Vidiš kako ja stojim iza svojih riječi.Previše reči za "ostavite mi Vučića na miru"
aha, tačno. Vidiš kako ja stojim iza svojih riječi.
Medjutim.. žao mi je ako nisi shvatio da cijelo vriijeme pokušavam da vas vratim u normalu.. da se borite fer, časno i dostojanstveno. Izbori i povjerenje naroda se ne dobijaju na taj način, ni blizu.
Šta da vam kažem, nego srećno, ako je to taj način. Ipak.![]()
napisa on koji nije za vucicaaha, tačno. Vidiš kako ja stojim iza svojih riječi.
Medjutim.. žao mi je ako nisi shvatio da cijelo vriijeme pokušavam da vas vratim u normalu.. da se borite fer, časno i dostojanstveno. Izbori i povjerenje naroda se ne dobijaju na taj način, ni blizu.
Velja Nevolja i Marko Mesar...takve im vođe...većina navijača su normalni ljudi, ali su im vođe uglavnom narkodileriZašto ne bi bili? NIsu svi,ali jeste većina danas. U čemu je problem?
Zašto to podcenjivanje.. možda je medju njima budući poslanik, premijer, predsednik.. magistar, doktor, profesor, naučnik..?
aha, tačno. Vidiš kako ja stojim iza svojih riječi.
kako smo naseli, dok nas zamajava po Jarinju, bez ispaljenog metka je osvojio i preuzeo vlast u Hrvatskoj
Pogledajte prilog 1023580
Kompleksi, ha?Лазански вам је усадио комплексе за наредних десет генерација, а штос је у томе да му уопште није била намера, увек је био објективан и кад је ваша војска у питању, конкретно набавка Рафала које ћете још дуго да сањате.
Он је само преносио искуства наших ракеташа који знају шта су оборили.
То што ви патите због обореног Б2 је само ваш проблем.
Da malo skrenem sa teme, ako mi ne zameras... Smatras li da se izbori u Srbiji od 2012 dobijaju posteno? Ima li spiskova u javnimi preduzecima sa kvotama koliko ko mora da obezbedi sigurnih glasova? Ja smatram da je to dominantan nacin dobijanja izbora u Srbiji evo vec skoro 10 godina. Ima tu naravno i potkupljivanja a i iskrene ljubavi prema vodji. Zanima me tvoje misljenje na ovu temu.aha, tačno. Vidiš kako ja stojim iza svojih riječi.
Lazanski je bio i ostao idiot. Kao i oni sto su nasedali na njegove price.Kompleksi, ha?
Pa reci čiji su kompleksi ako moraš lagati da si skinuo nešto što nitko nije vidio
Ali je Lazanski čuo tračeve, dovoljno za francuske sobarice![]()
Znaci da nam veoma verovatno ponovo sledi 99-ta.Ako srpska vojska upadne na sjever Kosova, znači li to propast mini Šengena?
Putin rekao svoje preko Srpskog Telegrafa.