Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

FAR7DRjXMAA_Soz.jpeg

Skloni smo osuđivati mane drugih čak i ako sami iste manne (i to možda u većoj mjeri) posjedujemo. U manjini slučajeva to je nesvjesno i, moglo bi se reći, oprostivo, jer je to naš način samoodbrane, pokušaj opstanka u društvu koje ne trpi nesavršenstvo.
Mnogo je gori onaj drugi slučaj, kada svjesno osuđujemo i svjesno stavljamo jednu tuđu manu ispred svih njegovih vrlina, greške im klešemo u kamen, a zasluge pišemo po pijesku.
I gluv i slijep i slab i jak i ružan i lijep.. ostavljaju trag. Pokušaj barem jednom reći ne, nehumanom "osjećanju" kakvo je ruganje tudjim izgledima, tudjim urodjenim manama i nedostacima. Jer svio smo mi samo ljudi sa svim vrlinama i manama.. nije lijepo rugati se, jer to govori više o onima koji torade...
Ne rugajte se jer to boli, udjite u neki svijet bolji.. :mrgreen:
A kafa.. šipak izgleda.. :rotf:

Skloni smo osuđivati mane drugih čak i ako sami iste manne (i to možda u većoj mjeri) posjedujemo. U manjini slučajeva to je nesvjesno i, moglo bi se reći, oprostivo, jer je to naš način samoodbrane, pokušaj opstanka u društvu koje ne trpi nesavršenstvo.
Mnogo je gori onaj drugi slučaj, kada svjesno osuđujemo i svjesno stavljamo jednu tuđu manu ispred svih njegovih vrlina, greške im klešemo u kamen, a zasluge pišemo po pijesku.
I gluv i slijep i slab i jak i ružan i lijep.. ostavljaju trag. Pokušaj barem jednom reći ne, nehumanom "osjećanju" kakvo je ruganje tudjim izgledima, tudjim urodjenim manama i nedostacima. Jer svio smo mi samo ljudi sa svim vrlinama i manama.. nije lijepo rugati se, jer to govori više o onima koji torade...
Ne rugajte se jer to boli, udjite u neki svijet bolji.. :mrgreen:
A kafa.. šipak izgleda.. :rotf:

Previše reči za "ostavite mi Vučića na miru"

Previše reči za "ostavite mi Vučića na miru"
aha, tačno. Vidiš kako ja stojim iza svojih riječi.
Medjutim.. žao mi je ako nisi shvatio da cijelo vriijeme pokušavam da vas vratim u normalu.. da se borite fer, časno i dostojanstveno. Izbori i povjerenje naroda se ne dobijaju na taj način, ni blizu.
Šta da vam kažem, nego srećno, ako je to taj način. Ipak. ;)

Medjutim.. žao mi je ako nisi shvatio da cijelo vriijeme pokušavam da vas vratim u normalu.. da se borite fer, časno i dostojanstveno. Izbori i povjerenje naroda se ne dobijaju na taj način, ni blizu.

:sad2:

napisa on koji nije za vucica :lol:

Zašto ne bi bili? NIsu svi,ali jeste većina danas. U čemu je problem?

Zašto to podcenjivanje.. možda je medju njima budući poslanik, premijer, predsednik.. magistar, doktor, profesor, naučnik..?
Velja Nevolja i Marko Mesar...takve im vođe...većina navijača su normalni ljudi, ali su im vođe uglavnom narkodileri

Nema sa vama nikakve časti, nikakvog dostojanstva. Vi to nikad niste ni znali šta znači.

Лазански вам је усадио комплексе за наредних десет генерација, а штос је у томе да му уопште није била намера, увек је био објективан и кад је ваша војска у питању, конкретно набавка Рафала које ћете још дуго да сањате.
Он је само преносио искуства наших ракеташа који знају шта су оборили.
То што ви патите због обореног Б2 је само ваш проблем.
Kompleksi, ha?
Pa reci čiji su kompleksi ako moraš lagati da si skinuo nešto što nitko nije vidio
Ali je Lazanski čuo tračeve, dovoljno za francuske sobarice :lol:

Da malo skrenem sa teme, ako mi ne zameras... Smatras li da se izbori u Srbiji od 2012 dobijaju posteno? Ima li spiskova u javnimi preduzecima sa kvotama koliko ko mora da obezbedi sigurnih glasova? Ja smatram da je to dominantan nacin dobijanja izbora u Srbiji evo vec skoro 10 godina. Ima tu naravno i potkupljivanja a i iskrene ljubavi prema vodji. Zanima me tvoje misljenje na ovu temu.

Back