Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Nisu svi , srecom nisu...Dobro.. znači da su navijači na stadionima svi iz SNS-a kakav vic![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu svi , srecom nisu...Dobro.. znači da su navijači na stadionima svi iz SNS-a kakav vic![]()
znaci ti si navijacAha.. pa ja baš ne urlam..
i DVA ALEKSANDRADVA LAZARA I DVA MILOŠA POMNO PRATE ŠTA SE ZBIVA NA JARINJU
Spačvanske šume.Gde je oboren B2?
Тако се ругају и НАТО снагама кад распоређују снаге на Балтику, шта ће педесет тенкова против Русије?DVA LAZARA I DVA MILOŠA POMNO PRATE ŠTA SE ZBIVA NA JARINJU: 4 oklopna vozila Vojske Srbije na 2 kilometra od prelaza
opa bato, sad su naebali, oklopnjaci oziveli
znaci ti si navijac
i to losh
kod nas se urla
Cuvai se Neno. Tastatura serpadzije su to, nije sa njima igrat.... OvdeNe mogu da vjerujem..
Idem, dok niste i mene proglasili "huliganom"![]()
mi nemamo sta vise da dovucemo, osim ovako po par komada necegaТако се ругају и НАТО снагама кад распоређују снаге на Балтику, шта ће педесет тенкова против Русије?
Али сваке недеље довуку нешто. Мало по мало и неупадљиво.
Тешко ће се Србија оружјем изборити против светских демона.
I na kraju Milosrdni andjeo i ajde kućamaАли сваке недеље довуку нешто. Мало по мало и неупадљиво.
Prva stvar koju su sns botovi precutali je da su nas od 2016. ubedjivali da ROSU ne sme na Sever Kosova bez dogovora sa KFOR. Secate se toga? To su izjavljivali Djuric, Vucic stalno i predstavljali kao pobedu.
Od tada, ROSU je na sever upala bar PET PUTA I nijednom se nisu konsultovali sa KFOR.
Krepalo vam preko 2 000 000 lockdown kovidasa
Pokazalo se u sukobima devedesetih i ratu protiv zla '99 da je najbolji vojnik, mladić od 18 - 22/23 godine, Ovi stariji koji su kao neki iskusni i razumni i spadaju u drugopozivce su uvek tražili neko "zašto i kako".divan gest
ratno huskanje huligana koji nisu odsluzili ni vojni rok a rat su videli samo u video igricama
Има има, није у томе проблем.mi nemamo sta vise da dovucemo, osim ovako po par komada necega
Он више и не зна чему се смеје.I na kraju Milosrdni andjeo i ajde kućama
![]()