zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
JA ŽIVIM OD SVOG REALNOG RADA...NEĆU LOPURDE, BEZ OBZIRA KAKO SE KRSTEТражиш ли исто то чистунство и од себе?
Од свих, који се баве политиком?
Ти би неког Манделу, Гандија, Че Гевару?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JA ŽIVIM OD SVOG REALNOG RADA...NEĆU LOPURDE, BEZ OBZIRA KAKO SE KRSTEТражиш ли исто то чистунство и од себе?
Од свих, који се баве политиком?
Ти би неког Манделу, Гандија, Че Гевару?![]()
Е, па сад... Ако је шибицарење "реалан рад", онда у реду..JA ŽIVIM OD SVOG REALNOG RADA...NEĆU LOPURDE, BEZ OBZIRA KAKO SE KRSTE
RVOJEaleksandru vučiću, takvi kao ti zanose u krivini i to sa zadovoljstvom...na žalost, morao sam da upotrebim isti rečnik, kojim se služiš...da li si ti uopšte išao u neku školu, nemaš BRE elementarnu kulturu, kao da si iz neke ,,ustanove" izašao na vikend...kakvim li se ti poslom baviš u Holandiji, sa takvom prostačkom kulturom i kućnim vaspitanjem...verovatno si neki najniži društveni sloj, frustriran i zloban...KAD SE MALO OBRAZUJEŠ I POPRIMIŠ NEKE FINJE MANIRE...TADA SE JAVI...ZA SADA...ADIOS
Čega, desantnih brodova?Немају ни приближно.
Pa nekakvih kajića, ba.Ћега болан 50?
veruj mi to je isto i sa mnomМожеш веровати, а не мораш.. твоја ствар, никакве везе са СНС-ом, али су ми ови "револуционари" и
шабанија којима се СНС и Вучић привиђају ноћу и долазе у снове па се буде у 'ладном зноју, постали
предмет заХебанције и спрдње!![]()
НАРОЧИТО онај муцави са Златним зубом са СМРАД-Инфо
![]()
ФРКИ, када ти је председник оваква незналица и овако гЉуп, какав ли си тек ти?Čega, desantnih brodova?
Kaže Vulin da je Milanović jedan od glupljih hrvatskih političaraФРКИ, када ти је председник оваква незналица и овако гЉуп, какав ли си тек ти?![]()
I koliko ste A-10 skinuli da se ameri usraše i odlučiše da više ne leteАха, Зелко је зевао од досаде кад је гледао како му необориви Ф117 у комадићима пада
Kakva farsa majko mila.A samo se implementira deo briselskog sporazuma o tablicama, gde je naglašeno da će biti implementiran nakon 5 godina od potpisivanja istog.Ovde su me botovi napadali kada sam bio protiv tog sporazuma.I šta sada?Kao ROSU je na severu, a srpska vojska se igra pred Jarinjem...A firma u kojoj radim, nesmetano "izvozi" za Kosovo.Ne idu vozila na Jarinje i Brnjak, ali ima i drugih prelaza,gde se nisšta ne dešava.Odličan zajednički spin Vučića i Kurtija
Ne lupaj i ne provaljuj se.a ti bi da mladost završi ono šta ti i tvoji nepismeni podoficiri i oficiri niste uspili? ako su ludi ići će ginuti
Jesi nadrnčao cev?Ne lupaj i ne provaljuj se.
Lep spisak si napravioMnogo ljudi bi islo lagano da gine, nekima se ne zivi, neki nemaju nista za cim bi zalili, neki su besni, neke nerviira zena, neki preziru decu, neki ne mogu dugo u kuci, neki su ogorceni na nusehe u zivotu, neki nisu zadovoljni svojim polozajem u drustvu, neki mrze svet koji je "pustio" virus da bi nas unistio, neki jedino u ratu i haosu vide izlaz i svoj napredak, neki se lepse osecaju kad imaju gde da iskale bes, neke vuce strast.... U svemu uglavnom ce naebati samo ona upadljiva manjina vaspitanih i skladnih porodica koja se protivi ratu...
Najvise prava da imaju normalnu porodicu ljudima je oduzelo ovo nakaradno drustvo, i dalje ga negujemo....Dalje, mozda je nekom oduzeto pravo da ima vaspitanu i skladnu porodicu, npr svim Srbima na Kosovu!
Pitanje sta je starije, nakaradno drustvo ili nakaradna porodica koja je to drustvo stvorila?Najvise prava da imaju normalnu porodicu ljudima je oduzelo ovo nakaradno drustvo, i dalje ga negujemo....
Sve je to od mrznje i prezira koji negujemo prema okolini, a i svetu....Pitanje sta je starije, nakaradno drustvo ili nakaradna porodica koja je to drustvo stvorila?
Vaspitanje uvek ide iz kuce...
Реч је била о носачима авиона и ти рече 50.Pa nekakvih kajića, ba.
Za početak, 69 razarača
Čak i tih 50 je nešto, naspram ruskih 1 ili 0.Реч је била о носачима авиона и ти рече 50.
Ниси нимало информисан.
Нисмо имали баш ни прилику јер су одмах на почетку схватили да немају шансе након што их је неколико оштечено обичном трупном ПВО.I koliko ste A-10 skinuli da se ameri usraše i odlučiše da više ne lete