Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Орлови изнад Јариња били наоружани Маверик ракетама

Prilozi

• 142826_jarinje-avion-vojske-srbije-iznad-jarinja-01-2609-2021-foto-goran-sljivic_fmob-1.jpg
    142826_jarinje-avion-vojske-srbije-iznad-jarinja-01-2609-2021-foto-goran-sljivic_fmob-1.jpg
    7,5 KB · Pregleda: 6
Kakva farsa majko mila.A samo se implementira deo briselskog sporazuma o tablicama, gde je naglašeno da će biti implementiran nakon 5 godina od potpisivanja istog.Ovde su me botovi napadali kada sam bio protiv tog sporazuma.I šta sada?Kao ROSU je na severu, a srpska vojska se igra pred Jarinjem...A firma u kojoj radim, nesmetano "izvozi" za Kosovo.Ne idu vozila na Jarinje i Brnjak, ali ima i drugih prelaza,gde se nisšta ne dešava.Odličan zajednički spin Vučića i Kurtija

aleksandru vučiću, takvi kao ti zanose u krivini i to sa zadovoljstvom...na žalost, morao sam da upotrebim isti rečnik, kojim se služiš...da li si ti uopšte išao u neku školu, nemaš BRE elementarnu kulturu, kao da si iz neke ,,ustanove" izašao na vikend...kakvim li se ti poslom baviš u Holandiji, sa takvom prostačkom kulturom i kućnim vaspitanjem...verovatno si neki najniži društveni sloj, frustriran i zloban...KAD SE MALO OBRAZUJEŠ I POPRIMIŠ NEKE FINJE MANIRE...TADA SE JAVI...ZA SADA...ADIOS
RVOJE
vucic ti vedri i oblaci, postuj ga i sledi, jer ti od njega zavisi sudbina :ok: serpe ti nista dobro nece doneti
postujem tvoje da ti se ne obracam, a i koji si mi pa ti da bi ti se javio? ADIOS

Prva stvar koju su sns botovi precutali je da su nas od 2016. ubedjivali da ROSU ne sme na Sever Kosova bez dogovora sa KFOR. Secate se toga? To su izjavljivali Djuric, Vucic stalno i predstavljali kao pobedu.

Od tada, ROSU je na sever upala bar PET PUTA I nijednom se nisu konsultovali sa KFOR. Sad su tu vec 8 dana i nikom nista. Drugo, samo izdajnik moze da potpise nesto na odredjeni rok (cak je i blentavi Borko tu dobro odigrao neodredjeno sve pa sta bude), a ovi potpisali sami za rok (kao i za telefonske linije, bilo oroceno, KiM dobilo telefonski poziv) i sad se jos i bune.

Podsjetio je da je prisustvovao svim susretima s predstavnicima NATO-a, te da je prilikom potpisivanja Briselskog sporazuma “upravo tražena garancija da na sever Kosova neće dolazi policijska jedinica ROSU, jer tada i nije bilo drugih jedinica te vrste niti se pominjalo formiranje vojske”. -Vest sa kraja 2018., Vuciceva izjava.

Можеш веровати, а не мораш.. твоја ствар, никакве везе са СНС-ом, али су ми ови "револуционари" и
шабанија којима се СНС и Вучић привиђају ноћу и долазе у снове па се буде у 'ладном зноју, постали
предмет заХебанције и спрдње! :hahaha: :zcepanje: НАРОЧИТО онај муцави са Златним зубом са СМРАД-Инфо z:lol:
veruj mi to je isto i sa mnom
nikad u politici, nikad glasao, niti me to interesuje

ФРКИ, када ти је председник оваква незналица и овако гЉуп, какав ли си тек ти? z:lol:
Kaže Vulin da je Milanović jedan od glupljih hrvatskih političara

Nego, kakav li si tek ti ako ti je predsjednik Vučić? Ajmo iskreno

Kakva farsa majko mila.A samo se implementira deo briselskog sporazuma o tablicama, gde je naglašeno da će biti implementiran nakon 5 godina od potpisivanja istog.Ovde su me botovi napadali kada sam bio protiv tog sporazuma.I šta sada?Kao ROSU je na severu, a srpska vojska se igra pred Jarinjem...A firma u kojoj radim, nesmetano "izvozi" za Kosovo.Ne idu vozila na Jarinje i Brnjak, ali ima i drugih prelaza,gde se nisšta ne dešava.Odličan zajednički spin Vučića i Kurtija

Stegle ih gazde za mudašca, moraju malo. :aha:

Koliko ovaj mrzi i potcenjuje ovaj narod, to još viđeno nije.

Mnogo ljudi bi islo lagano da gine, nekima se ne zivi, neki nemaju nista za cim bi zalili, neki su besni, neke nerviira zena, neki preziru decu, neki ne mogu dugo u kuci, neki su ogorceni na nusehe u zivotu, neki nisu zadovoljni svojim polozajem u drustvu, neki mrze svet koji je "pustio" virus da bi nas unistio, neki jedino u ratu i haosu vide izlaz i svoj napredak, neki se lepse osecaju kad imaju gde da iskale bes, neke vuce strast.... U svemu uglavnom ce naebati samo ona upadljiva manjina vaspitanih i skladnih porodica koja se protivi ratu...

Mnogo ljudi bi islo lagano da gine, nekima se ne zivi, neki nemaju nista za cim bi zalili, neki su besni, neke nerviira zena, neki preziru decu, neki ne mogu dugo u kuci, neki su ogorceni na nusehe u zivotu, neki nisu zadovoljni svojim polozajem u drustvu, neki mrze svet koji je "pustio" virus da bi nas unistio, neki jedino u ratu i haosu vide izlaz i svoj napredak, neki se lepse osecaju kad imaju gde da iskale bes, neke vuce strast.... U svemu uglavnom ce naebati samo ona upadljiva manjina vaspitanih i skladnih porodica koja se protivi ratu...
Lep spisak si napravio :)

Samo si zaboravio vrlo bitnu stavku... Neko je napadnut pa mora da se brani.

Dalje, mozda je nekom oduzeto pravo da ima vaspitanu i skladnu porodicu, npr svim Srbima na Kosovu!

Najbolje da se sve resi bez rata, podrzavam! A to je moguce samo ako si dovoljno jak da te niko ne dira.

I koliko ste A-10 skinuli da se ameri usraše i odlučiše da više ne lete
Нисмо имали баш ни прилику јер су одмах на почетку схватили да немају шансе након што их је неколико оштечено обичном трупном ПВО.
Ракетама рушимо само оне најскупље, Ф117 и Б2.
Не плаше се они ни Талибана, па опет беже од њих.

Back