Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

A jel možeš ti da shvatiš da dole ima Srba?
I sad treba Vučić odlučno da kaže - ja ne pregovaram sa šipcima o bilo čemu, vas Srbe dole ko j*be?
a je l' mozes ti da shvatis da debil krsi Ustav time sto pregovara sa teroristima koji su nam oteli zemlju?

Baš vala.

Ima ih i previše koji bi radije da nemaju hleba da jedu, da galdauju i oni i cela porodica i bez posla da bude, ali da vidi srpske tenkove u Prištini i Zagrebu.

Mene uvek iznenadi toliki broj prolupanih ljudi u našem društvu, više se raduje kad čuje da je tornado opičio neđe u Americi nego kad Novak Đoković osvoji grend slem.

Znaš kako, to može da bude jednom, dva puta. Ali kad ti vidiš da to konstantno traje decenijama, to više nisu čista posla. To su zlobni, pakosni ljudi. Ispunjeni gnevom i mržnjom. Rauju se tuđoj nesreći. Za njih nije sreća da se njima nešto lepo desi, već im je sreća da se drugima nešto loše desi. Takvi ljudi su najviše destruktivni za sebe i za ljude u svojoj okolini. Oni prosto privlače i prizivaju zlu sudbini. A Srbija nam je prepuna takvih, pa onda i nije čudno što...
Bio je ovde jedan član koji je pisao kako bi pre voleo da njegova deca umru od radijacije i nuklearne zime nego da budu pod zapadnom čizmom, tako da nemoj da te to čudi. A kakvi su ljudi govori i odnos prema Đokoviću: kad pobedi aaaa naš Nolo Srbin yebo im kevu, kad izgubi aaaaa ma budala, sektaš a i ona njegova ga syebala itd.

Car Dusan nikada njie osvojio Solun i okolinu, opsedao ga jeste. Solun je bio najveci i najvazniji grad severno od Konstatinopolja a njegova "imperija" koja je trajala 9 godina 1 nije imala nijedan u evropskom smislu grad.
Znam, nego karikiram. Sve je to naše, sve smo to mi osvojili i mi bi sad bili i mi viljuškom boc ali dušmani...

A jel možeš ti da shvatiš da dole ima Srba?
I sad treba Vučić odlučno da kaže - ja ne pregovaram sa šipcima o bilo čemu, vas Srbe dole ko j*be?
da,ali pregovore je trebalo nastaviti na tehnickom nivou za pitanja iskljucivo vezana za svakodnevni zivot i to uz UNMIK a ne pod EU.Nema sastanaka na najvisem nivou,i svako nepostovanje i ne sprovodjenje potpisanog podrazumeva dalji prekid dijaloga sve do ispunjavanja dogovorenih pitanja

Русија је донирала тенкове и оклопна возила Србији у вредности од 75 милиона долара, а тзв. Косову је донирала шипак.
Свако онај ко наоружава шиптарске терористе, српски је непријатељ.
Не успевате да схватите најелементарније ствари, као што их не схватају ни @GrdobanS ни @Dе Sisti

Русија је донирала тенкове и оклопна возила Србији у вредности од 75 милиона долара, а тзв. Косову је донирала шипак.
Свако онај ко наоружава шиптарске терористе, српски је непријатељ.
Не успевате да схватите најелементарније ствари, као што их не схватају ни @GrdobanS ни @Dе Sisti

Rusija pritisla Hrvatsku: Dali smo vam S-300 pred "Oluju", gde su nestale rakete? (FOTO) (VIDEO)​

Azimov je rekao da je "Rusija razočarana ponašanjem Hrvatske" i da bi ih trebalo podsetiti ko ih je u vreme embarga "naoružavao i spasavao"​

Rusija ponovo pritiska Hrvatsku preko ambasadora Anvara Azimova, ovog puta zbog nabavke oružja iz Rusije tokom rata devedesetih, piše "Večernji list".
Kako danas zaista izgleda Knin i život Srba u njemu: Ovo je tužna ispovest ispunjena bolom, tišinom i praznim kućama (FOTO)

Kako se navodi u tekstu, Azimov je u ambasadu na razgovor pozvao trgovca oružjem Zvonka Zubaka, koji je tokom rata u SFRJ bio u kompaniji koja je "bila glavni snabdevač Hrvatske oružjem".
Azimov je zatražio popis sveg naoružanja koje je stiglo preko Rusije do Hrvatske od 1992. do 1997. godine.
- Azimov se, naime, očigledno i dalje ljuti na Hrvatsku, njenu geopolitičku opredeljenost, a ne odgovara mu sada, čini se, ni način na koji hrvatski premijer Andrej Plenković rešava problem Agrokora, za rešavanje kog su jako zainteresovane i dve ruske državne banke - navodi novinar Večernjeg Davor Ivanković.
Kako se navodi, Azimov je rekao da je "Rusija razočarana ponašanjem Hrvatske" i da bi ih trebalo podsetiti ko ih je u vreme embarga "naoružavao i spasavao".
- Očigledno je da Rusija zna šta je tih godina isporučivala zaraćenoj Hrvatskoj, ali im je trebala i dodatna potvrda. U popisu, koji je u posedu Večernjeg lista, navode se velike količine naoružanja, a na popisu je i poznati raketni sistem S-300 PMU koji je delom bio isporučen Republici Hrvatskoj uoči Oluje i i koji je potom bio poslužio kao psihološka kočnica vazdušnim snagama SRJ da ih odvrati od intervencije tokom Oluje - navodi se.
Sistem S-300, prema tvrdnjama Zubaka, nikada nije otplaćen pa se još od 2001. godine vodi sudski proces kojim se traže isplata, povrat ili nagodba.

Back