Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Још један печат на незнање! Лепо то испроверавај, или да ти неко објасни
да су то "опослиле" жутаре још 2011. године.
Свако мало па одвалиш неку несувислост! z:lol:
a sta je uradio AV 2016??????

sacuvao srpski narod?

Da li mozes da napises jednu poruku da bude bez vredjanja?

Vazdušnim prostorom iznad Jarinja juče su patrolirali i helikopteri Vojske Srbije “Mi-35”, poznatiji kao “đavolje kočije” ili “leteće tvrđave”.

hahahahahahah

kakva pompa....

a preksutra ce zvalonja na rts pink da objasni kako smo eto bili spremi na sve ali je svet sa njima!

kod inteligentnih i cestitih ljudi poznato je da se pistolj ne vadi ako neces da ga upotrebis!

a sta je uradio AV 2016??????

sacuvao srpski narod?

Da li mozes da napises jednu poruku da bude bez vredjanja?
A kad je ono beše Kosovo proglasilo nezavisnost?
I ko je ono beše trčao po ambasadama i molio da se proglašenje nezavisnosti odloži do posle izbora u Srbiji?
Ko je ono beše postavio granične prelaze?
Ko je ono beše priznao diplome, pečate, katastre, matične knjige, dozvolio regionalno predstavljanje?

Ko je ono beše postavio ono idiotski formulisano pitanje o pravu Kosova na otcepljenje?

Evo ti par pitanja bez vređanja, pa ako može odgovor...

Ту смо... ;) Него, јуче сте се нешто разбежали около по жбуњу? :think:
%D1%81%D0%B0%D1%98%D1%82-6-680x340.jpg
Jos do Jarinja nisi stigo a hoces u Prizren. Hoces karintem😉

I ko je ono beše trčao po ambasadama i molio da se proglašenje nezavisnosti odloži do posle izbora u Srbiji?
Ko je ono beše priznao diplome, pečate, katastre, matične knjige, dozvolio regionalno predstavljanje?

Ko je ono beše postavio ono idiotski formulisano pitanje o pravu Kosova na otcepljenje?

ali sto ti to mene pitas?
ti imas zamisljenog neprijatelja

ja niti podrzavam "zute"
niti ovu situaciju komentarisem kao udar na Vucica

tako da chil aut

evo itebi par pitanja

ko je ono OPTUZIO I TVRDIO DA CE TONI BLER KLINTON I SREDER DA ODGOVARAJU ZA BOMBARDOVANJE SRBIJE?

ko je ono isao kod tog zlikovca klintona noseci mu milione evra u donaciju?

ko je ono primio zlikovca toni blera za savetnika kada se dokopao vlasti u srbiji?

ko je ono dovodio sredera na svoje mitinge ?

Ne sporim, mada i ne znam nešto o tome.. medjutim, nisi u pravu. Koje dvije države? Posto država Srbija i njena nasilno oteta teritorija nijenik u Srbiji od legalne vlasti nije priznao Kosovo ka državu.
Kao drugo, zašto bi se mi držali dogovora kada nije onaj osnovni o ZSO?
cim vodis pregovore i potpisujes obavezujuce ugovore ti si PRIZNAO

Back