Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Мани се тих прича, мушкарци и жене су равноправни, дакле и жене да убуку униформу и да крену ако загусти, а не само да имају гарантованих 30% на директорским и посланичким функцијама.

Kad ratujes protiv muslimana najdelotvornije je mazati metkove svinjskom mascu i mobilisati zene. Zasto?

Zato sto muslimani veruju ako poginu necisti uprljani svinjskom mascu na putu Dzihada , ne mogu uci u raj.

Isto muslimani veruju da ako ih ubije zena - takodje ne mogu uci u raj.

Zato Jevreji u Izraelu mobilisu i obucavaju zene za rat.

Albanija poziva Srbiju da povuče svoje oružane snage raspoređene blizu granica Kosova​

26. Septembra 2021.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
Screenshot-2021-09-26-at-11.54.04.jpg

Ministarstvo evropskih i vanjskih poslova Albanije (MEFA) pozvalo je danas Srbiju da povuče svoje oružane snage raspoređene na jugu Srbije, u blizini grnaice sa Kosovom.

U saopštenju MEFA se navodi da Albaniju posebno brinu izvještaji o srpskim vojnim snagama upućenim blizu granice sa Kosovom i vojnim avionima koji lete blizu i iznad vazdušnog prostora Kosova i izazivaju tenzije.

Te tenzije, kako navodi albansko Ministarstvo, podstiču pojedince da izazivaju nemire i nasilje i imaju za cilj destabilizaciju Kosova.
Takvi postupci su, tvrdi MEFA, u suprotnosti sa međunarodnim sporazumima čiji je cilj obezbjeđivanje sigurnosti i stabilnosti u tom dijelu regiona.
”MEFA poziva Srbiju da povuče svoje oružane snage raspoređene blizu granica Kosova i radi na hitnoj deeskalaciji”, navodi se u saopštenju.
Iz MEFA pozivaju sve aktere ove krize da budu uzdržani i da se odmah vrate dijalogu kao jedinom načinu da se u bilateralnim i multilateralnim nastojanjima reše neriješena pitanja u, kako se navodi u saopštenju, ”duhu saradnje kojoj je Albanija nepovratno posvećena”.

-------

Albanska vojska uskor krece na Nis

Dobri su i ti tenkovi i avioni, ništa im ne fali.
Primećujem da opet trućaš o nečemu o čemu nemaš nimalo pojma - ali nema veze, važno ti je da kenjaš protiv Srbije...
Добри су само ако се употребе. Разумео бих да је ово војна вежба за будуће акције, али ми личи на параду намењену Србима да им подгрева лажну наду.

Kad ratujes protiv muslimana najdelotvornije je mazati metkove svinjskom mascu i mobilisati zene. Zasto?

Zato sto muslimani veruju ako poginu necisti uprljani svinjskom mascu na putu Dzihada , ne mogu uci u raj.

Isto muslimani veruju da ako ih ubije zena - takodje ne mogu uci u raj.

Zato Jevreji u Izraelu mobilisu i obucavaju zene za rat.
Јел ти знаш колику температуру постиже зрно које лети ка циљу?

Nije se desilo , to je jos jedna laz na koju ste vi fanovi radikalne partije naseli .. ali nije ni cudo.
ZA KOGA TI POLUPA ONOLIKE SERPE????????
reci mi, imam nekoliko serpi, pa ako je taj dobar da i ja polupam u to ime nekoliko
NECES TI TO NIKAD RECI, isprogramirani ste da pljujete, a nemate ALTERNATIVU

”MEFA poziva Srbiju da povuče svoje oružane snage raspoređene blizu granica Kosova i radi na hitnoj deeskalaciji”, navodi se u saopštenju.
Jbt, sad smo nahebali, naljutili smo ne samo šiptare, nego i albance...
Nisu nam samo rekli koliko treba da povučemo našu vojsku unazad - da li bi ih zadovoljilo do Kragujevca?

Čestitam, ti mora da si bio u bliskom okruženju Tuđmana kada si još '89 znao da će biti rata. Ja sam '85/86/87 živeo u Zadru i nije bilo naznaka nekim nemirima a ne ratu.
Nismo svi bili Jugoslaveni neki su bili Hrvati, i bili svih tih godina involvirani u neka događanja koja su u konačnici dovela do rata... Znaš neki su ljudi robijali jer nisu prihvaćali niti uređenje niti društveni koncept

Šta misliš, zašto se isto dešava i u Republici Srpskoj? Slučajnost ili dil velikih sila?

Ja bi se kladio na ovo drugo, otvorio sam čak i temu o tome ako si čitao.

Čitao sam i sve što mogu da ti kažem jeste da je kontraprouduktivno potresati se zbog nečeg na šta ne možeš da utičeš.

Ali ako brljaš na onom na šta možeš zbog zagledanosti u geostrateške manevre onda ti nema spasa.

ZA KOGA TI POLUPA ONOLIKE SERPE????????
reci mi, imam nekoliko serpi, pa ako je taj dobar da i ja polupam u to ime nekoliko
NECES TI TO NIKAD RECI, isprogramirani ste da pljujete, a nemate ALTERNATIVU
Svako domacinstvo ima serpe , to ti kao podstanar u nekom selu u holandiji zaista ne znas.

Добри су само ако се употребе. Разумео бих да је ово војна вежба за будуће акције, али ми личи на параду намењену Србима да им подгрева лажну наду.
topeci tenkove srbima je PODGREVANA nada?

Čitao sam i sve što mogu da ti kažem jeste da je kontraprouduktivno potresati se zbog nečeg na šta ne možeš da utičeš.

Ali ako brljaš na onom na šta možeš zbog zagledanosti u geostrateške manevre onda ti nema spasa.
Muslimanski izvori navode da je Dodik dobio zeleno svjetlo za ono što zastupa. Pri tome pozivaju na smirenje i razgovor, sada kad je već sve odlučeno.

Prisustvo ruskog ambasadora i ruskog vojnog izaslanika u obilasku jedinica u pripravnosti te ćutanje zapadnih sila oko angažovanja srpske avijacije oko graničnih prelaza su dovoljan signal onome ko razumije i vidi.

Sasvim je jasno da se nešto dešava.

Samo kazem poredjenja sa saveznicima....kako kazes nama nasi pomazu u bjezanju a vama vasi u ubijanju....samo usporedba nista drugo
1999. došli vam Rusi, 2003. otišli što su Albanci iskoristili da protjeraju masu Srba.
1915. nisu vam saveznici došli da se bore za vas, već da vas evakuiraju .
U ratovima sa Turcima evakuacija za evakuacijom Srba kroz stoljeća iz Srbije.

ja mogu biti i na jarinju i na mesecu

Lako je vama u Holandiji da budete na više mesta odjedared. Vidiš kakvo je ovde stanje, Vulin apsi za jedan!

volim srbe i srbiju, uvek i u svakoj prilici BRANIM srbske interese

To govore svi a najglasnije te parole izvikuju su oni koji najpredanije rade protiv srpskih interesa.

nisam kao NATOtulipani koji mrze srbe i srbiju zato sto na vlasti NIJE ONAJ za koga oni MISLE DA BI TREBAO BITI

Nije tebi na pameti srpski već Crno Bjeli Svijet.

1999. došli vam Rusi, 2003. otišli što su Albanci iskoristili da protjeraju masu Srba.
1915. nisu vam saveznici došli da se bore za vas, već da vas evakuiraju .
U ratovima sa Turcima evakuacija za evakuacijom Srba kroz stoljeća iz Srbije.
Pa upravo to nisu dosli da ubijaju nevine kao vasi saveznici....da nisu intervenisali ucenom Francuza 1915 danas Srbije ne bi bilo i NDH bi bio do Zemuna,1999 nisu ni imali drzavu a ne sposobnost za nesto vise.

Back