Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Tri tenka uz odgovarajuću pratnju pešadije je dovoljna za snage separatista.
Međutim ovo je kao i jučerašnji letovi samo demonstracija sile a da li će ili ne prerasti u oružani sukob ne zavisi ni od Srbije ni od separatističkih snaga već od većih igrača.
Da Srbija ima ruski su35 ili americki f35, razumeo bih sta je demonstracija sile.

Ovako, tenkovi model iz sedamdesetih i avioni takodje, mogu samo da primetim da je neko jeo bunike pa bulazni

Селаковић информисао Лаврова о ситуацији на Косову и Метохији​

19:46 25.09.2021 (Освежено: 19:49 25.09.2021)

Министар спољних послова Никола Селаковић данас је у Њујорку, у разговору са министром иностраних послова Руске Федерације Сергејем Лавровом, истакао да постоји несебична и принципијелна руска подршка Србији.
Нагласио је и значај снажне подршке Русије нашим државним и националним интересима у међународним форумима, посебно у УН и Савету безбедности.
Селаковић је информисао руског колегу о ситуацији на КиМ и најновијим једностраним потезима и провокацијама Приштине, и захвалио због начина на који је руско Министарство иностраних послова реаговало на најновији упад специјалних јединица приштинске полиције на север покрајине.
Сергеј Лавров и Никола Селаковић у Њујорку - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2021
Rusi spremni za akciju. Pomoći ce Srbima kako god znaju.
Serbskii mnogotochkovii evakuaciskii.jpg

Ovde su jedini naivci oni nesrećnici obučeni u policijske uniforme koji sebe zovu Rosu.

Imaju onako lažan osjećaj moći, panciri, puščice, neka oklopna vozila a u stvari su glineni golubovi za srpsku vojsku.

NATO ćuti, ne oglašava se, ne komentariše. Očigledno je sve dogovoreno i već određeno.
NATO zna da vi prdite
Ne ometa vas

Da Srbija ima ruski su35 ili americki f35, razumeo bih sta je demonstracija sile.
Razumeš ti moj q*urac.
Nisu bitni avioni, bitno je naoružanje i radarski sistem, naši MIGovi su poskidani a da ih ona američka gomna nisu ni videla,
osim na radaru.

Ovako, tenkovi model iz sedamdesetih i avioni takodje, mogu samo da primetim da je neko jeo bunike pa bulazni
Dobri su i ti tenkovi i avioni, ništa im ne fali.
Primećujem da opet trućaš o nečemu o čemu nemaš nimalo pojma - ali nema veze, važno ti je da kenjaš protiv Srbije...

Tipično za diskusiju sa tobom, u nedostatku boljeg argumenta spočitavaš sagovorniku nešto što nije ni insinuirao.

Postoji samo jedan način da Srbija odbrani Kosovo a ovo što rade nije ni blizu njemu.
SRBINE iz srbije, @komsin " srbijanac" ja nista ne
SPOCITAVAM
ne brigaj se mnogo, vucic i dodik, zajedno sa putinom, grade srbski svet

Rusi spremni za akciju. Pomoći ce Srbima kako god znaju.
Pogledajte prilog 1023066
Vama su amerikanci pomogli u genocidu na srpskim narodom a nama ce Rusi u bjezanju kako kazes i sada ko je gori vi i vasi saveznici koji ubijate djecu i zene ili Rusi koji pomazu srbima u bjezanju.

Pa koji ti sindrom imas kad si u NATO drzavi? Zasto nisi bar u Belorusiji??
ja sam normalan covek
volim srbe i srbiju, ne pljujem po srbskim institucijama, da je monarhija, postovao bi je, sada vucic vedri i oblaci, pravi srbski svet, postujem ga
PS:
izdaleka je lepse hebavati vas, NATOtulipane, usrase, drugosrbijance, sipce, milogorce, sorosevce, MOZE MI SE
UZIVAM

a sta to imaju govna oko Srbije, seronja seravi...

Vama su amerikanci pomogli u genocidu na srpskim narodom a nama ce Rusi u bjezanju kako kazes i sada ko je gori vi i vasi saveznici koji ubijate djecu i zene ili Rusi koji pomazu srbima u bjezanju.
Zašto se stalno vraćaš u prošlost na temi koja nema veze s time? Svatko je imao svoju šansu i napravio s njome kako je znao i bio sposoban, a ni dužan nije nitko nikome ostao u vezi nekih radnji.

Da si sad na Jarinju pa da kažem, ima pravo čovek.

A ovako, pričaš mi iz nekog Antverpena kako ja nisam dovolno Srbin.

Uozbilji se.
ja mogu biti i na jarinju i na mesecu
volim srbe i srbiju, uvek i u svakoj prilici BRANIM srbske interese
nisam kao NATOtulipani koji mrze srbe i srbiju zato sto na vlasti NIJE ONAJ za koga oni MISLE DA BI TREBAO BITI

Zašto se stalno vraćaš u prošlost na temi koja nema veze s time? Svatko je imao svoju šansu i napravio s njome kako je znao i bio sposoban, a ni dužan nije nitko nikome ostao u vezi nekih radnji.
Samo kazem poredjenja sa saveznicima....kako kazes nama nasi pomazu u bjezanju a vama vasi u ubijanju....samo usporedba nista drugo

ne brigaj se mnogo, vucic i dodik, zajedno sa putinom, grade srbski svet
Ma, Republika Srpska nije problem, to je praktično Srbija, rešena stvar.
Problem je da Srbija zauzme Neum, da bi mogla kasnije da ga trampi sa rvatima za deo južno od Ćilipa, otprilike linija
Jablan Do - Gruda pa na more, iha, puna kapa...

Back