Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eh... hvala mu i sto je izasao na teren! :) nadam se da ce biti dobro.... samo polako. doci ce nase vreme. sa jankom je moglo biti 5:0 bez problema. :)
iako je novak urnisan bolescu, evo ipak dokaza i da su pobede od 3:0 bile itekako vazne na AO.

... a ovi smajliji su odvratni.

Bolje da preda ako ne može više da igra, šta treba da rizikuje svoju karijeru zbog reprezentacije!
I onako bi se dzabe mucio ko bi igrao sledeci mec i da li bi dobio ko to zna, što Nole da rizikuje povrede i svoje zdravlje.

ma bre ste vi gledali igru pa tako pricate.prvo stvarno nisu cista posla.nije licio na bolesnog.drugo da se nije uplasio da izgubi pa bi mu pao rejting u srbiji.i stvarno njegovo pizonstvo i ponasanje nije na nivou a sta ocemo decko ima samo 20 godine a toliko slave mu palo na glavu da ne dobije zvezdanu bolest plasim se da nebude poslednji uspeh u austrliji nedaj boze,treba to preziveti,ista mu je trebalo da prica za rakiju ce da misle da se stvarno lecimo samo sa rakijom,jeste da smo bedni al ne toliko

ajde sad nek vas 30 napise da je steta sto je predao mec

Steta sto je...Haahahahah... :D

Ja ne znam koji je kralj promenio smajije,ali ovo je katastrofa,ne lice ni na sta!
Gledao sam Noleta i mogu reci da je solidno igrao,i da me je max iznervirao kad je posle 4:2 u trecem setu dozvolio da ga ovaj stigne i dobije set,posle i mec zbog predaje.

OK,Nole je bio bolestan,sve to stoji,ali uvek me iznervira bilo koji sportista koji preda mec.Mada,da sam ja bio na njegovom mestu,verovatno bih isto uradio.

Sto se tice pobede Viktora Troickog,svaka mu cast,mada da je bilo potrebno,izgubio bi on taj duel.

I jos komentar za Davidenka...Taj covek je sve samo ne teniser koji moze da ugrozi bilo koga od prve trojice. Jednostavno,covek nije karakter.

ajde ajde,zavrsi recenicu :-D (ovaj smajli me plasi!!)

gledam danas crnog Davidenka i ne verujem koje on mesto zauzima na listi. covek je jednostavno kao ameba,pogubljen,cutljiv i potpuno odsutan mislima. bice bruka za tenis ako on ostane jos dugo medju prvih 5. isto mislim i za JJ

ma bre ste vi gledali igru pa tako pricate.prvo stvarno nisu cista posla.nije licio na bolesnog.drugo da se nije uplasio da izgubi pa bi mu pao rejting u srbiji.i stvarno njegovo pizonstvo i ponasanje nije na nivou a sta ocemo decko ima samo 20 godine a toliko slave mu palo na glavu da ne dobije zvezdanu bolest plasim se da nebude poslednji uspeh u austrliji nedaj boze,treba to preziveti,ista mu je trebalo da prica za rakiju ce da misle da se stvarno lecimo samo sa rakijom,jeste da smo bedni al ne toliko
Ma daj bre, o cemu ti pricas??? Nije licio na bolesno? Pa jel' trebao da izadje sa infuzijom prikacenom za ruku na teren da bi videli da mu nije dobro? Uplasio se da izgubi??? Da,to stvarno lici na Novaka, cim malo krenu kola nizbrdo, on preda mec... A mislim i da su Rusi shvatili da je ono za rakiju bila sala... Mada, ne kazem da ne pomaze:)

Ja sam odavno rekao da ce Davidenko poceti da pada na listi. A 4-ti je samo zato jer igra puno turnira, ko JJ. Ne pamtim kad j eklepio nekog jaceg od sebe, secam se da je prosle godine igrao protiv Rogera pa se u*****o i naravno izgubio. Ma on igra kako mu ruska mafija kaze, ako nece, lome noge :D

hmmm. ima li davidenko ijednu znacajniju titulu... bar 1 masters?!
edit: evo pogledah po netu... samo 1 masters iz 2006 (pariz) i 10 "malih" titula...
a u top 5 je baaas dugo! ja se zapravo vec duze cudim da je tu... i slazem se da se jeci mozda ne pise dobro, osim ako se ne okrene malo vise velikim turnirima, tj. ostavi te manje... videcemo tek koliko je sposobna... ima slab servis, ali na tome moze i mora da poradi, ali sa druge straneima jedan od najsigurnijih riterna... ne napada iz njih kao ana, ali onemogucuje napad protivnice posle istog i to u mnogo boljem procentu od ane koja je hvaljena zbog svog riterna... videcemo kako ce se stvari odvijati... bas je tesko predvideti... ocekujem povratak sestara W, i martije sarapove na vrh... ocekujem i blazi pad enanove kao i ispadanje iz top 5 kuznjecove (i to do kraja godine)...

па добро Ноле кад си већ изашо на терен и стиго до 2:1 мого си да завршиш барем меч, није то нека повреда па да може 1сет да погорша ствари-то је грип, јааоо
али добро , шта је ту је, њему је сигурно било најтеже,
ја ипак верујем да сигурно неби предао да је мого да игра ,
кад није мого већи малер да нам се деси,
барем је Виктор одлично одиграо, наставља са одличним партијама против јаких играча!

kad smo vec poceli...evo titula 5-tog na svetu Davida Ferrera:

Grand Slam (0)
Tennis Masters Cup (0)
ATP Masters Series (0)
International Series Gold (2)
International Series (3)

no 6 Rodik:

Grand Slam (1)
Tennis Masters Cup (0)
ATP Masters Series (4)
ATP Tour (18)

7. Gaske

Grand Slam (0)
Tennis Masters Cup (0)
ATP Masters Series (0)
ATP Tour (5)

8. Juznji

Grand Slam (0)
Tennis Masters Cup (0)
ATP Masters Series (0)
ATP Tour (4)

9. Blejk

Grand Slam (0)
Tennis Masters Cup (0)
ATP Masters Series (0)
ATP Tour (10)

10. Nalbandijan

Grand Slam (0)
Tennis Masters Cup (1)
ATP Masters Series (2)
ATP Tour (4)

koji paceri, svi do jednoga. Rodik bar zna da servira.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back