polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto i Garwor lepo rece covek sa kakvim povredama ljudi ipak izlaze na teren ili pistu u ovom slucaju..I to na psitu gde im je glava uvek u torbi.A posle ce neko da mi kaze da je JJ povredjena...Vraga...
Postoji velika razlika izmedju povrede i zamora.Covek kad je lakse povredjen moze da se bavi necim ako mu je povredjen misic koji ne koristi primarno.Ali posto je kod JJ to i rame i dupe i krsta i butina,onda mi stvarno nije jasno kako neko moze biti toliko.....aj da kazem naivan,da poveruje da je sve to istina?Da je sve to boli onoliko kolikoona kuka,ona ne bi iz bolnice izasla mesec dana.No,istina je da je doslo do blagog zamora koje ona preuvelicava samo da bi imala izgovor u slucaju poraza.Bas me interesuje sta bi izjavila da je izgubila od Radvanske...Verovatno isto kao sto je lupila posle Sarapove...da nije bila povredjena,mozda bi je i dobila...
Jooooooooooj Nordic,kako mi se svidja moj avatar,jos nikako da se naviknem da je moj![]()
![]()
A i Meda je skupljao slicice Italy '90,eto,garantovano ima jos ljudi ovde koji su to radili no ne smeju da kazu![]()
hvala srlex2- jesam dobar coveki hvala nordic- uvek
nego, sta mislite... ko je ugrozeniji: nadal na sljaci ili federer na travi?i ko ih ugrozava najvise (jedan drugog, ili se nole na nekoj podlozi ubacuje u prvi plan)?
ja bih rekao da je fedjin vimbldon ugrozeniji, a mislim da ga vise ugrozava nole nego rafa... a za rafin RG je verovatno najveca opasnost fedja (mislim da ga fedja zeli vise nego bilo koji rekord)...
Danasnji Press je preneo izjavu JJ posle meca sa Radvanskom. Ovo je mali citat: "Slažem se da je strašno to što radim ljudima koji za mene navijaju. Čitam komentare po internetu i na svom sajtu, ne možete da zamislite kakvih tu poruka ima..."
Sigurno je mislila na Srleta, koji ju je napljuvao ko ratnog zlocinca.
E Srle, a lepo sam ti govorio može spanking in a good way, ali nemoj djonom na devojku.:-D
Ma da a ona kao čita forume. Bolje da ide da leči svoje povrede, nego da krivi ledja i isteže kičmu ispred kompa.
Za rafinog fana što nestavi neku lepšu sliku od Rafe, na ovoj i nije nešto.
Šta ti misliš hoće li Rafa uspeti da te i ove godine obraduje titulom sa RG ili ćemo gledati Feddy-a kako likuje?

Sto smo ucinjeli u dublu ???
o boze vaime kretena pa ko njemu daje dozvolu da udje............:shock:Tuča na dublu!
Visoki funkcioner Teniskog saveza Rumunije Ilije Nstase potukao se sa obezebeđenjem pored terena tokom meča dublova između Srbije i Rumunije na turniru Evroafričke zone Kupa federacije. Incident je izbio u trenutku kada su Ana Ivanović i Jelena Janković izborile brejk loptu pri prezultatu 4:3 za našu reprezentaciju u drugom setu. Meč je nastavljen iako je tuča i dalje trajala.
Nastase je krenuo prema sudijskoj stolici i boksu gde su sedeli roditelji srpskih teniserki, predsednik TSS Slobodan Živojinović. Obezbeđenje je reagovalo i tada je nastala tuča. Umešale su se još dve osobe iz rumunskog boksa, ali je sve ubrzo završeno, a meč nastavljen.
Trenutni rezultat meča je 1:1, a u toku je treći set. Prethodno je Ana Ivanović u singlu savladala Moniku Nikulesku,dok je Sorana Kirstea bila bolja od Jelene Janković
kako RTS ne prenosi ovo! Prenose mi tamo neku domacu kosarku a ja se ovde patim...e pretplato, pretplato doci cu ti glave!
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2008&mm=02&dd=01&nav_id=283179
Srbija-Rumunija 2:1, tuča na dublu!
Srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković pobedile su Monika Nikolesku i Sorana Kristeu u dublu rezultatom 2:1 po setovima 2:6, 7:6 (7:3), 7:6 (7:2) i tako izborile plasman u polufinale prve grupe Evroafričke zone Fed kupa. Visoki funkcioner Teniskog saveza Rumunije Ilije Nstase potukao se sa obezebeđenjem pored terena tokom meča dubloba između Srbije i Rumunije.....