_0pu§TεNº_
Aktivan član
- Poruka
- 1.602
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas sam i ja to napisao negde tokom 2. seta (a vec drugi put se iscudjavam kako neko uopste moze da zna koji je rezultat sa obzirom da ga stalno kucka ovamo)... ako imamo internet, verovatno imamo i TV pa mozemo i sami da vidimo rezultat. naravno, usledila je uvredjenost koju sam i ocekivao...Ne mogu da verujem koliko komenatara tokom meca!Jel neko od vas uopste gledao mec ili ste sam slusali prenos?Neverovatno je da ima gotovo svaki poen izkomentarisan!
Medo,CESTITKE ZA NOLETA![]()
![]()
![]()
prosto ne mozes da se probijes do kvalitetnijeg posta i uopste snadjes u gomili strana na kojima ukupno nema ni 20-ak reci!mmm ! m! mmm! m! m! m! Kad ce bre da stave slike?hocu da sto pre kompletiram kolekciju s AO .... Zasto se toliko malo slika moze naci s ovog AO Zimonje i Sun... Bash po "Lechka"... Razumem da je nachisto degradiran taj dubl ali ... bar slike ...
Ne daju skoro nista. Evo ti Zimonjic sa njegovom Kineskinjom i nekim glodarom pod rukom -
![]()
Pratio mec na Eurosportu, engleski komentatori celo-celcato vreme navijase za Tsongu.
Na kraju, kad vise nisu mogli nista da kazu, bio im je kriv Noletov cale jer se previse raduje. I keva, i braca. Kao, fuj, kako je to odbojno.
Na kolena, bando!
![]()
Uzela si torfej, Lizo, Carice, Cariceeeee! ! !! !! 8)
![]()
![]()
![]()

Nemoj da pričaš, isti ti komentatori su prošle godine bili puni hvale za Đokovića. Ko je pratio zna. Stručni komentator i teniska legenda Mats Vilander je bio mežu prvima koji je prorekao Noletov talenat i uspeh.
Jednostavno ljudi vole da su u korist nefavorisanih igrača, kao što su hiljadu puta bili uz Noletovu stranu. Nole je već šampion i moraju ga posmatrati kritički...
Bio je Mats Vilander i ovaj put, i bio je 110% na strani Tsonge. Likovao u prvom setu, zalio se na Noletov pred-servis, a i nesrecni sudija mu je bio kriv jer se nesto nasalio i kao time ohrabrio Noleta, a to nije smeo da uradi. Tsonga mu je bio legenda, nenadmasiv, vikao je 'yes!' na svaki bolji bekhend, i izgubljeno cutao na Noletove poene. Smucio mi se.
Vilander je komentarisao prvi i treci set, valjda. Iz trijumfalizma u uvredjeno cutanje. Bilo je mnogo slatko.
....Nije teshko da odesh na neki britanski sajt uopshte koji se bavi tom teniskom problematikom i videcesh da su komentari na Srpske tenisere blagi uzas. Nije tajna da nas ne vole.... A bogami Vilander nikad nije bio na strani Djokovica samo je realno ocenjivao situaciju

То Медо!!!!Najjace je bilo urlikanje posle osvajanja najvaznijeg poena u mecu- bekhend voleja posle loseg drop shota, a na brejk loptu krajem 4. seta... Bese to ponajvise reakcija na prljave francuze i njihovo navijanje, a sa usana se lepo moglo procitati: "MOZETE DA GA PUUUUUSHITE!!!"
I Will Smith moze da mu pushi- NOVAK JE LEGENDA!!!!