Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
party-smiley-018.gif

САД СИ УЗО ТРОФЕЈ НОВАЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! ! !! !!
party-smiley-027.gif
party-smiley-027.gif
party-smiley-027.gif

Ne mogu da verujem koliko komenatara tokom meca!Jel neko od vas uopste gledao mec ili ste sam slusali prenos?Neverovatno je da ima gotovo svaki poen izkomentarisan!

Medo,CESTITKE ZA NOLETA :D :D :D
bas sam i ja to napisao negde tokom 2. seta (a vec drugi put se iscudjavam kako neko uopste moze da zna koji je rezultat sa obzirom da ga stalno kucka ovamo)... ako imamo internet, verovatno imamo i TV pa mozemo i sami da vidimo rezultat. naravno, usledila je uvredjenost koju sam i ocekivao... :) prosto ne mozes da se probijes do kvalitetnijeg posta i uopste snadjes u gomili strana na kojima ukupno nema ni 20-ak reci!
ali ono sto je najbitnije je ono na cemu si sportski cestitao... cestitam i ja tebi (i svim Noletovim navijacima ovde!!!)- drago mi je da bar posto je federer ispao- navijas sa nama! napredujes, napredujes... :D

mmm ! m! mmm! m! m! m! Kad ce bre da stave slike? :lol: hocu da sto pre kompletiram kolekciju s AO .... Zasto se toliko malo slika moze naci s ovog AO Zimonje i Sun... Bash po "Lechka"... Razumem da je nachisto degradiran taj dubl ali ... bar slike ...

Pratio mec na Eurosportu, engleski komentatori celo-celcato vreme navijase za Tsongu.

Na kraju, kad vise nisu mogli nista da kazu, bio im je kriv Noletov cale jer se previse raduje. I keva, i braca. Kao, fuj, kako je to odbojno.

Na kolena, bando!

Nemoj da pričaš, isti ti komentatori su prošle godine bili puni hvale za Đokovića. Ko je pratio zna. Stručni komentator i teniska legenda Mats Vilander je bio mežu prvima koji je prorekao Noletov talenat i uspeh.
Jednostavno ljudi vole da su u korist nefavorisanih igrača, kao što su hiljadu puta bili uz Noletovu stranu. Nole je već šampion i moraju ga posmatrati kritički...

Bio je Mats Vilander i ovaj put, i bio je 110% na strani Tsonge. Likovao u prvom setu, zalio se na Noletov pred-servis, a i nesrecni sudija mu je bio kriv jer se nesto nasalio i kao time ohrabrio Noleta, a to nije smeo da uradi. Tsonga mu je bio legenda, nenadmasiv, vikao je 'yes!' na svaki bolji bekhend, i izgubljeno cutao na Noletove poene. Smucio mi se.

Vilander je komentarisao prvi i treci set, valjda. Iz trijumfalizma u uvredjeno cutanje. Bilo je mnogo slatko.

vilander mi se oduvek gadio i nikada nije voleo djokovica (bar mi se tako cini), ali mu je lizao guzu dok mu je ovaj davao intervjue... :) heheheeee... cim ga vidis nekako ti deluje kao budala (cak i ako nije)...

Hvala vam svima, odusevljena sam... Svih ovih dana nam je vasa podrska jako znacila, evo, ovde u VIP -u, svi mi prilaze, cestitaju mi, ... jao, drugari, odusevljena sam. Pobeda! Pobedili smo. Mi Srbi, na vrhu sveta. Srbija, Srbija, nikada Jugoslavija, Druze Tito mi ti se kunemo, Tito, partija, omladina akcija. Jaoooo, pa ja sam presrecna... Moja i Noletova pobeda... Svetu, pokloni se Lizi i Srbiji. 8)

Nemoj da pričaš, isti ti komentatori su prošle godine bili puni hvale za Đokovića. Ko je pratio zna. Stručni komentator i teniska legenda Mats Vilander je bio mežu prvima koji je prorekao Noletov talenat i uspeh.
Jednostavno ljudi vole da su u korist nefavorisanih igrača, kao što su hiljadu puta bili uz Noletovu stranu. Nole je već šampion i moraju ga posmatrati kritički...

....Nije teshko da odesh na neki britanski sajt uopshte koji se bavi tom teniskom problematikom i videcesh da su komentari na Srpske tenisere blagi uzas. Nije tajna da nas ne vole.... A bogami Vilander nikad nije bio na strani Djokovica samo je realno ocenjivao situaciju

"Izvinite, samo još jednu stvar da kažem dok niste otišli. Biću brz. Hvala svim srpskim navijačima koji su došli u Melburn da me bodre. Ponosan sam na sebe, ali sam ponosan i što sam prvi Srbin koji je osvojio Gren Slem u singlu. Znam da me gledate sada, siguran sam da je prava ludnica u Srbiji. Volim vas, ljudi!”

TO KRALJU OVE IGRE !!!

Bio je Mats Vilander i ovaj put, i bio je 110% na strani Tsonge. Likovao u prvom setu, zalio se na Noletov pred-servis, a i nesrecni sudija mu je bio kriv jer se nesto nasalio i kao time ohrabrio Noleta, a to nije smeo da uradi. Tsonga mu je bio legenda, nenadmasiv, vikao je 'yes!' na svaki bolji bekhend, i izgubljeno cutao na Noletove poene. Smucio mi se.

Vilander je komentarisao prvi i treci set, valjda. Iz trijumfalizma u uvredjeno cutanje. Bilo je mnogo slatko.

Znam da je komentarisao. Ja ne mogu da verujem da smo ti i ja gledali isti prenos. To što su favorizovali Tsongu (činjenica) je najnormalnija stvar na svetu jer je iznenađenje turnira, možda i sezone. Isti tretman je uživao Nole, a i još uvek ga uživa kada igra sa jakim igračima.
Ali, ti si već verovatno sebi utuvio u glavu da su zli komentatori sa Eurosporta protiv Noleta, a nisu.
Verovatno nisi primetio pred meč kada je bio ubačen prilog sa intervjuem Matsa sa Noletom, gde ga mats naziva jednim od najpametnijih tenisera. Nije ni meni bilo jasno, ali nije to bezveze rečeno.

P.S. Mats nije sve vreme bio u studiju, već je izlazio, verovatno radi posla, a nije se ućutao...

....Nije teshko da odesh na neki britanski sajt uopshte koji se bavi tom teniskom problematikom i videcesh da su komentari na Srpske tenisere blagi uzas. Nije tajna da nas ne vole.... A bogami Vilander nikad nije bio na strani Djokovica samo je realno ocenjivao situaciju

Pa dobro, možda i jesu malo ljubomorni jer Endi Mari nije uspeo ubediti Noleta da igra za Britaniju :lol:

I ja bih bio ljubomoran :lol:

Najjace je bilo urlikanje posle osvajanja najvaznijeg poena u mecu- bekhend voleja posle loseg drop shota, a na brejk loptu krajem 4. seta... Bese to ponajvise reakcija na prljave francuze i njihovo navijanje, a sa usana se lepo moglo procitati: "MOZETE DA GA PUUUUUSHITE!!!" :D

I Will Smith moze da mu pushi- NOVAK JE LEGENDA!!!!
То Медо!!!!
НОЛЕ ЛЕГЕНДА!!:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back