Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sto neki govore da ce Novak sutra da odere Tsongu, nema veze s vezom. Decko je trenutno u fazonu i ide mu! Naravno, svi ocekujemo pobedu od Noleta, ali, ako i dodje do dranja, to ce biti zbog iskustva!
Sigurno se svi secate finala proslogodisnjeg US opena, kada je Novak imao (ispravite me ako gresim) 5 set lopti u prvom setu, pa posle valjda 2 ili 3 u drugom, pa je opet izgubio jer je Federer iskusniji! Nadam se da ce ovog puta biti manje gusto, ali vise zbog iskustva i taktike nego zbog snage...

Srle Srle ...Rekla sam ti da znam! Ne znam koliko imas godina ali ja pratim tenis i uopste sport od kada od 88 godine...Nisam balavica i ti tvoji komentari me uopste ne interesuju...Ako si toliko samouveren i dobar a sto brate nisi i ti neko na teniskom nebu...Ko si ti da uopste podcenjujes druge i njihove komentare..Previse si u Ja pa ja fazonu a ja sam dragi moj to odavno prerasla...Toliko..

То што је Тсонга покидао Надала говори и не говору пуно. И Ноле би га покидао. :D

Upravo to. Sada su sve oči uprte u Noleta, i strah me je da ne podlegne pritisku. Na ovom turniru su favoriti itekako pucali, kako u ženskoj, tako i u muškoj konkurenciji.
Nego, da ne baksuziram više, uključujem se na forum sutra u 9:30 da zajedno propratimo našeg junaka do trofeja (nadam se) :lol:
Ноле је доказао да је ментално стабилан као камен. Причати о треми код Нолета је депласирано. ;)

i ja mislim, ali i skoro svi smo mislili da ce nadal da pobjedi tsongu, pa.............vidjesmo kako prođe...................nadam se da se to nece noletu desiti
Надал је имао смешан жреб и то га је коштало јер се није довољно загрејао. С друге стране и Тсонга и Ноле су имали подједнако тежак жреб.

Ma Nole pobedjuje, samo se plasim da ne bude neki od onih dugackih meceva u pet setova, kad nam svima popucaju zivci, ali pobeda 100 posto.

NOLE
ANA

PUKLA FLASA, POBEDA JE NASA!!!!!!!!!!!!!:p:D:grin::):wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back