Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sta znam nadal ne igra ni upola dobro kao novak

Tacno..Mislim da ce Novak tek pokazati ono sto ume,a da su Federer i Nadal dostigli svoj maksimum,i da ce njihova igra polako poceti da opada...![]()
da,ali jer si videla ako novak igra,pa nije lako savladati federera u 3 seta

Upravo tako...![]()
da,ne potcenjujem tsongu,ali ipak ne znam nole pre do pobede...........
Tsonga ocigledno nije lak protivnik,cim je stigao do finala,ali Nole je u odlicnoj formi i mislim da Tsonga nece moci da ga pobedi...![]()
Ноле је доказао да је ментално стабилан као камен. Причати о треми код Нолета је депласирано.Upravo to. Sada su sve oči uprte u Noleta, i strah me je da ne podlegne pritisku. Na ovom turniru su favoriti itekako pucali, kako u ženskoj, tako i u muškoj konkurenciji.
Nego, da ne baksuziram više, uključujem se na forum sutra u 9:30 da zajedno propratimo našeg junaka do trofeja (nadam se)![]()
Надал је имао смешан жреб и то га је коштало јер се није довољно загрејао. С друге стране и Тсонга и Ноле су имали подједнако тежак жреб.i ja mislim, ali i skoro svi smo mislili da ce nadal da pobjedi tsongu, pa.............vidjesmo kako prođe...................nadam se da se to nece noletu desiti
И у колико је онда? У 06:00 или у 09:30?
Хвала.![]()
Federer je dostigao svoj maksimum, za Nadal-a mislim da jos nije...kao ni Nole...obojica imaju jos potencijalaTacno..Mislim da ce Novak tek pokazati ono sto ume,a da su Federer i Nadal dostigli svoj maksimum,i da ce njihova igra polako poceti da opada...![]()