Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ani je dobro i drugo mjesto, jes da bi bilo bolje prvo, al nema veze sad je druga na svetu a to bi bila i da je osvojila AO... al ce zato nole sutra da pobjedi 3:0 congu!

Ana ima ozbiljnih psihickih problema, stvarno me razocarala, vidjelo se po njenom ponasanju da nije bila pri sebi, uopste nije licila na sebe, da je bila malo stalozenija mogla je da razbuca onu sarapovu..... dje su izjave posle meca, ajde ako nekog ne mrzi da prevede neku zanimljivu na srpski .............

Ova Noletova pobeda je oznacila pocetak kraja Federerovog vremena. Dosta je bilo plasenja protivnika ostrim pogledom, sad su tu momci koji znaju da igraju tenis.
Po meni generalno najbolji svih vremena je onaj ko je bio najdominantniji u svom vremenu. I Federer jeste najdominantniji, ali njegovi protivnici (aj da kazemo do pre godinu dana) nemaju sve potrebne elemente da bi bili vrhunski igraci, kao sto rekoh nekad, u prvih 10 vecina ima dvorucni bekend a neki cak i stenju kad udaraju. Da li mislite da su oni prava konkurencija i referenca? Zato mislim da Rogerova dominacija ima manju tezinu.

Ана је очекивано изгубила, ја сам мислио да ће Марија убедљивије да победи. Али нема везе.

Сутра предвиђам 3-0 за Ђоковића. Какав Тсонга, подсећа ме на Кањаса у Мајамију када је све газио редом, а онда га Ноле опрао.
1. Ноле је доказао колико је ментално јак. Још мало да престане са егзибиционизмом као што је чинио јуче на моменте и биће још бољи. Нисам баш убеђен да се Тсонга неће уплашити финала.
2. Вајда је од њега направио сјајног тактичара. Читао је Федерера као књигу. Зато верујем да ће одлично проанализирати Тсонга и наћи му слабе тачке.

Ко је члан или посећује највећи мушки тениски форум могао се уверити да је добар део навијача Федерара било сигурно у пораз Федерара.

И коментар са ББС-ија који сам оставио за успомену:
Ah ah ah ah ah ah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
As always, we knew Fed fans will come up saying he was sick, not at his best, the virus, insufficient preparation, I’m laughing at will at those excuses, bad losers.
He really played at his best; he said he was okay physically, feeling 100% after his easy first two rounds.
The fact is, maybe u ignore it, Djoko is the one who advised Tips how to play Fed, we saw happened in that game.
And today, the conceiver of the game plan of Federer's demolition had to demonstrate how to carry it out.
The way he did it tells it all: his remarkable returns with depth (you know Fed was keeping himself alive so far thanks to his serve), his accurate groundstroke with pace, big serves to seal the fate of Federer, self-belief.
That was enough to outplay Fed in straight sets.
No, Fed was at his best, he was just beaten by a better player who took it to him.
:-D

E ljudi dodje mi da se ubijem, sutra imam neki hor i orkestar u shkoli, u 10 moram da budem tamo, shto znaci da u pola 10 moram da budem na autobuskoj :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Shto znaci da NECU MOCI DA GLEDAM KAKO NOLE DERE TSONGU :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

E ljudi dodje mi da se ubijem, sutra imam neki hor i orkestar u shkoli, u 10 moram da budem tamo, shto znaci da u pola 10 moram da budem na autobuskoj :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Shto znaci da NECU MOCI DA GLEDAM KAKO NOLE DERE TSONGU :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Мени јуче у 8:45 нестало струје. Полудео. Кад за 20-так минута дошли из Електровојводине да ваде постављају армирани стуб за електровод. Баш су нашли када ће. :evil: Нисам могао одмах отићи до кладионице, већ тек негде у 12:30. Кад сам стигао у кладионицу, зову моји да је дошла струја. Попи***о сам! :evil: :evil: :evil:

Taj Tsonga je divljak ko Safin.
Ako si te nesretje da uletish u jedan od 365 dana kad je raspolozen onda si nayebo...inache moze da ga opere neki tamo levak svih ostalih 364.
Chak i da ponovi partiju kao protiv Nadala(koji se samo sretjnim zrebom,nikad lakshim dovukao do polufinala) ja mislim da je Nole ipak mnogo inteligentniji i kompletniji igrach i da ce znati to da "iskontrolishe".

2. Вајда је од њега направио сјајног тактичара. Читао је Федерера као књигу. Зато верујем да ће одлично проанализирати Тсонга и наћи му слабе тачке.

Problem je što sa Tsongom Novak nije igrao nijednom.
Uostalom, mislim da je ovaj zato i stigao do finala. Verovatno su se svi koji su igrali protiv njega, opustili, i nisu ni razmišljali da će da izgube, nimalo se nisu spremali, a on ih je sve iznenadio. Mislim da nikad nije igrao ni protiv Nadala.
Nadam se da će Novak dobro proanalizirati njegovu igru sa snimaka iz polufinala, četvrtfinala, jer ako to ne uradi, nema ništa od analiziranja...

ali je zato janko igrao protiv tsonge (pre godinu-dve), i sredio ga :)
mislim da svako ko ocekuje lak mec za noleta gresi... tsonga je bljesnuo toliko naglo i toliko je napaljen posle pruzenih partija... i dok svo breme favorita nosi novak- tsonga nema razloga za tremu. da izgubi sve sa 0 on je i dalje pobednik za sebe i iznenadjenje turnira... ali i ume da odigrao kao zmaj....

Upravo to. Sada su sve oči uprte u Noleta, i strah me je da ne podlegne pritisku. Na ovom turniru su favoriti itekako pucali, kako u ženskoj, tako i u muškoj konkurenciji.
Nego, da ne baksuziram više, uključujem se na forum sutra u 9:30 da zajedno propratimo našeg junaka do trofeja (nadam se) :lol:

nadajmo se pobedi, uvijek je bolje stvar gledati sa bolje, nego sa gore strane......u ovom slucaju nadajmo se noletovoj pobedi
samo pobedaaaa, samo pobedaaa!!!

uveren sam u noletovu pobedu

ne znam samo kako cu da ustanem da gledam,poshto sam nocas zaspao u 6:30 ustao u 4:00,valjda me stiglo nespavanje poslednjih par dana =)

upropasti me ovaj AO

shto se tice ane

nisam primetio da je uobrazena

primetio sam da je sportski prihvatila poraz

pokazala je da je pravi sportista

nije se "valjala u blatu" i pricala kako je izgubila zbog povrede i bla,bla,bla

thumbs up

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back