polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
mozda samo zeli da bude spreman i na to
nije dobro ni da ti uspeh udari u glavu, a ja sam se plasio da ce se bas to desiti kada je poceo da razbija... dakle- lepo je videti da svojevoljno ostaje na zemlji, jer je i samom rozeu, i svakom coveku mesto tu
(naravno, osim ukoliko ti nisi u pravu kada kazes da je to znak sumnje u sebe.)
a ne mislim ja da ce sampras moci mnogo da pomogne noletu za 7 dana, ali sama cinjenica da zeli da ti pomogne neverovatno imponira i ohrabruje, a svaki savet (bio to savet za noletovu igru uopste ili konkretniji savet kako da igra protiv najvecih protivnika) koji mu bude dao bice koristan mnogo duze od tih nekoliko dana
i da - bas mi je drago da nole nije non-stop insistirao na baseline igri. ovo mu je bila najuspesnija sezona u karijeri, a ipak je u njoj dosta eksperimentisao. dosta lopti je bacio izlazeci na tu mrezu (dakle, neretko i bespotrebno), ali ce mu se to sigurno visestruko vratiti in years to come
nije dobro ni da ti uspeh udari u glavu, a ja sam se plasio da ce se bas to desiti kada je poceo da razbija... dakle- lepo je videti da svojevoljno ostaje na zemlji, jer je i samom rozeu, i svakom coveku mesto tu
(naravno, osim ukoliko ti nisi u pravu kada kazes da je to znak sumnje u sebe.)a ne mislim ja da ce sampras moci mnogo da pomogne noletu za 7 dana, ali sama cinjenica da zeli da ti pomogne neverovatno imponira i ohrabruje, a svaki savet (bio to savet za noletovu igru uopste ili konkretniji savet kako da igra protiv najvecih protivnika) koji mu bude dao bice koristan mnogo duze od tih nekoliko dana

i da - bas mi je drago da nole nije non-stop insistirao na baseline igri. ovo mu je bila najuspesnija sezona u karijeri, a ipak je u njoj dosta eksperimentisao. dosta lopti je bacio izlazeci na tu mrezu (dakle, neretko i bespotrebno), ali ce mu se to sigurno visestruko vratiti in years to come

jel ga tako zovete zbog nordic-ovog originalnog komentara