Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...
Strasno me je iznerviralo kad je Novakov cale izjavio za Federera da je los covek i slicno jer je rekao da Novaka ne uzima kao igraca koji ce ostati u vrhu tenisa dugo i kako ne misli da mu je Novak veci konkurent nego Nadal.Pa ako je zato Roze los covek,zato sto ima svoje misljenje koje se ne poklapa sa njegovim onda stvaaaaaarno.....Ma Srbi...Koji su se preko dece dovukli da budu na naslovnim stranama,uvek imaju nesto da kazu. :(
Pa Nadal i jeste veca pretnja nego Nole, slazem se sa Rogerom!

ja se trudim da ne pratim preterano ono sto je vezano za mog i srlex2-ovog imenjaka, a noletovog caleta...
prosto, ko zna sta je sve iza svega toga.
verujem da ce nole ostati nash i nastaviti da me raduje dobrim igrama i humanim gestovima.. sto se tice imitacija- ne vidim nista lose u tome; igra bi trebala biti vaznija od pobede, a kada je to tesko, nije lose barem je sa strane ubaciti :)

JAO,JAO,JAO....POLUDELA SAM OD SRECE KAD SAM VIDELA ONE NADALOVE SLIKE!!!!KO GOD DA IH JE STAVIO SVAKA MU CAST,U MENI IMA VECNOG OBOZAVAOCA.
DA,NORDIC WARRIOR-E,TROJE NAS JE!I BICE NAS 3 MILIONA,DACE BOG!
E,PA SAD DA VIDIMO.....KO IMA DA KAZE NESTO PROTIV RAFE?!!NIKO??!!E,TAKO STE DOBRI!!!HA HA HA....A NA ONAJ OPAKI KOMENTAR DA JE NADAL RUZAN...MENI JE SUPER...TO JE BITNO.ALI MISLIM DA NEKE TREBA PODSETITI NA ONAJ IZRAZ "UNUTRASNJA LEPOTA".
STA RECI ONDA ZA FEDERERA...KAO DA GA JE VALJAK ZGAZIO,LICHI MI NA PREDAKA ZHABE KREKETUSE...A POVRH SVEGA MISLIM DA DEFINITIVNO NIJE CUO ZA ONO "UNUTRASNJA LEPOTA".NADAL TO MOZE DA MU PREDAJE I TO JE NAJBITNIJE.

DA,SAMO DA POJASNIM....SLAZEM SE SA IZJAVAMA DA JE ROZE HUMANITARAC.DA SVAKO RADI BAR DESETI DEO ONOGA STO JE ON UCINIO NE BI BILO NIKAKVIH PROBLEMA.ALI ONO STO SAM MALOPRE REKLA....NE SVIDJA MI SE NJEGOV STAV-STO SE TICE TENISA KONKRETNO.JASNO MI JE DA JE PRVI U SVETU,ALI MNOGO JE ONIH KOJI SU USPELI,PA NE DOLAZE NA VIMBLDON U BELOM SAKOU KAO SUPERIORNIJI!A TEK DA NE PRICAM O TOME KAKO NE PRIZNAJE SVOJU GRESKU ILI NESTO SLICNO.MILION PUTA SE DESILO DA JE LOPTICA PALA METAR OD NJEGA I ON GLEDA U NJU,A NECE DA PRIZNA (KAO RAFA!!) DA JE PROTIVNIKOV POEN.NIJE DA BRANIM RAFU,ALI UVEK POKAZE GDE JE PALA LOPTICA,BEZ OBZIRA DA LI CE DOBITI ILI IZGUBITI POEN.TO JE PRAVI SPORTISTA.MALO NJIH ZNA DA PODNESE PORAZ.NA ROLAND GAROSU FEDERERA SAMO STO NIJE STREFIO INFARKT!PA STA JE,KOG DJAVOLA,TREBALO DA KAZE NADAL NA VIMBLDONU??!!!!

hm,nije me mnogo briga za novom godinom ali ipak red je da mom omiljenom sportisti pre svega pozelim zdravlje a zatim jos dve stvari..

pre svega,zelim da pocetkom juna ponovo lijem suze radosnice kada 4. put uzastopno podigne pehar za najboljeg na Rolan Garosu,razvali djokovica,Fedju i osve ostale koji mu se nadju na putu trijumfa. takodje,pozeleo bih Federeru malo manje srece u Vimbldonu od one koju je imao prosle godine i da se ime velikog Spanca po prvi put nadje na najvaznijem trofeju belog sporta....

eto Rafa,od Ratnika je dovoljno :wink:

Aj ljudi svima vam srecna Nova Godina i da nas bude malo vise koji komentarisemo ovaj sport....I da se pojavi jos neko ko navija za nekog ko nije Novak,Roze ili Rafa..Jer nas vecima koji ovu trojicu bodrimo :D :D :D

Srecna Nova svim ljubiteljima tenisa i od mene!
A ko bi navijao za ostale, oce neko da navija za onog muljatora Davidenka? Evo ja cu u duelima protiv aligatora iz sveg srca navijati za Nalbandijana i Canesa.

Eto Garwor,imamo jos jednog nezgodnog po mene :D

Uh al cu da te prozivam kad Fedja resi da dobije sve meceve u ovoj godini :p :p :p

Sala.naravno,svako prozivanje je super dok je prijateljsko ;)
Tako nekako se prozivamo Ratnik,Meda i ja :D :D :D

SRETNA SVIMA NOVA GODINA!
Nadam se da ćemo u ovoj godini uživati u pravom tenisu.

A Rafa, moj najdraži sportaš, želim mu da ostvari sve što je zacrtao i da i dalje ostane dobar dečko kakav je sad.:-D

Ajoooooooooj nije valjda to ista Sanja koja je na kosarkaskim temama stavila najgoru mogucu???O KK M83,tim za koji sam prvi put cuo od nje???

Sanja,molim te,ili fini komentari,normalni,ili nemoj dolaziti ovamo...Pokusavamo da pricamo o tenisu,a ne ko je lep,zgodan i tome slicno.

Sto devojke cesto dolaze samo da komentarisu izgled sportista? Vecinu verovatno i zabole za sport.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back