Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda samo zeli da bude spreman i na to :) nije dobro ni da ti uspeh udari u glavu, a ja sam se plasio da ce se bas to desiti kada je poceo da razbija... dakle- lepo je videti da svojevoljno ostaje na zemlji, jer je i samom rozeu, i svakom coveku mesto tu :) (naravno, osim ukoliko ti nisi u pravu kada kazes da je to znak sumnje u sebe.)
a ne mislim ja da ce sampras moci mnogo da pomogne noletu za 7 dana, ali sama cinjenica da zeli da ti pomogne neverovatno imponira i ohrabruje, a svaki savet (bio to savet za noletovu igru uopste ili konkretniji savet kako da igra protiv najvecih protivnika) koji mu bude dao bice koristan mnogo duze od tih nekoliko dana :)
i da - bas mi je drago da nole nije non-stop insistirao na baseline igri. ovo mu je bila najuspesnija sezona u karijeri, a ipak je u njoj dosta eksperimentisao. dosta lopti je bacio izlazeci na tu mrezu (dakle, neretko i bespotrebno), ali ce mu se to sigurno visestruko vratiti in years to come :)

lllll

Ma znam...Ona je rekla da ce propustiti turnire do Majamija i da onda igra samo Masterse i Grend Slemove. Cudno.Zena koja nije igrala godinama igrace samo najjace turnire,nije mi jasno.Jos ako uspe nesto da uradi,to ce biti sramota za ostale,mada mislim da nema sanse.
Eh,nekad bese jedan igrac,zvao se Andre..Covek kad je video da nije vise elita,uzeo da igra Celendzere.Pa kad se vratio u formu poceo je da igra velike turnire.Izgleda da je Agasi ipak samo jedan!

hehehe... "aligatorove" :lol: jel ga tako zovete zbog nordic-ovog originalnog komentara :D ili sam ja lud pa ne znam da ga stvarno i tako zovu? kakogod- svidja mi se (iako bi covek mogao da posumnja na rodika zbog la coste :))

Agasi nikad nije bio ozbiljnijea pretnja Samprasu,realno,Nadal je mnoooogo veca pretnja Federeru.Agasi je znao da igra,definitivno,ali covek je imao i uspona i padova i voleo je jedno vreme vise zivot van tenisa...Ako gledamo samo rezultate,bice vam sve jasno.Agasi je vrhunski igrao tenis,samo kada je to hteo.Da je bio ozbiljan tokom cele karijere druga bi to prica bila...Posto nije,onda ne moze da seprica o tome da je zbog Agasija Samprasov broj titula jaci od Rozeovih.Agasi nikad nije nizao godine kao broj dva-kao sto to radi Nadal.

To jeste,stvarno si nasao PRAVOG :D A Rafa ce najverovatnije da osvoji i vise Mastersa i trofeja ukupno od Agasija...Za GS nisam siguran,jer igra u prilicno pogresno vreme,mada ako potraje...Svasta je moguce :D :D :D
Heh,danas sam citao u nekom staroz Zabavniku koji sport se preporucuje deci da treniraju..Pazite foru..Prvo plivanje,posle biciklizam,pa fuca,basket,dzoging i onda..tenis!!! A kao mane su stavili sto se trose kolena zbog podloge(glupost,a u basketu i fuci se kao ne trose) i sto se u tenisu disproporcionalno razvijaju delovi tela..I pogodite cija slika stoji tamo,sa disproporcionalnim rukama :D :D :D

I proci ce verovatno kao i Borg pocetkom devedesetih...Vratio se covek,odigrao pet turnira,ispadao u prvom kolu i shvatio da nije to vise za njega :D Aj kod zena mozda to bude drugacije...
No,SIGURNO niste znali da se pravilno izgovara Bjern Borj a ne Bjorn Borg! E sad,sto je ovo drugo uslo u primenu svuda,pa i kod nas,to je druga stvar..Isto kao sto nije Groningen,nego Hroningen :D
Eto,novo saznanje ;)

Pa tako nekako! Ona sada nikako ne moze da ima brzinu kao ranije,niti ce njen DVORUCNI forhend biti ubitacan kao nekad. servis nikad nije imala ubitacan,sta vise,to je bilo vreme kad se igrao potpuno drugaciji zenski tenis.Najjaci servis imala Stefi Graf koji je bio 182 km/h i koji je izvela jednom.Mozes misliti koliko je onda bio prosecan prvi?A tek drugi? Moze d a se vrati ako voli tenis,ali ozbiljno takmicenje...Nikako.

heheee imenjace... cim sam poceo da citam tvoj post pomislio sam kako cu dodati i da je konkurencija nekada bila mnogo slabija nego sada, i da bi danas monika mozda imala problema i da udje u top 10; pa cak i da je 10 godina mladja... al' preduhitri me :)
jbt- za mesec dana australian open :D

ne znam zasto su Grand Slamovi uvek kad su ispitni rokovi ali sumnjam da je to urota protiv mene jer ni za sta na svetu to ne bih propustio!!

obozavam Australiju i ovaj GS a najzesce je kad se nocu zamotam pod cebe i tresem od zime a oni se baskare na 40 stepeni... prosto mi dodje da placem :-?

mozda nekog ove godine strefi suncanica pa ti bude lakse :D a znam tacno na sta mislis- ispiti (tj. njihovo kuliranje) su stvarno tesno povezani sa grand slamovima... a od prosle godine (kada sam postao apsolvent) to su postali i masters turniri, pa i po neki manji... eh...

meni apsolutno svaki sportski dogadjaj (samo trke koje pratim ne bi stale na ovu stranu) ima presudnu vaznost,o tenisu i da ne pricam.... zato nisam dao ispit godinu i po dana a trebao sam i ja da budem apsolvent

hahahaha

taj stvarno ne ume da igra bez 5 setova a to na onom paklu nije preporucljivo :grin:

EEeeeeeeeeeeee za mesec dana Roger Federer osvaja svoj 13 GS,o da da!I treba...
Za Moniku jos malo-e sad,da je konkurencija slabiaj,tja,mozda i jeste...Ali samo mozda.Svejedno,nema sta da trazi na vecim turnirima.

Ali,da li ste primetili da je Jelena Dokic,posle dve tesne pobede uspela da pobedi i treci put i kvalifikuje se za Australju? Da ne verujes! Bice interesantno gledati je u prvom kolu kad naleti na neku veselu protivnicu..A ako prodje prva dva kola,osvaja svoj prvi GS :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back