Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi od turnira cini mi se....
Hehhehhe...
Srlex2 - Federer
Nordic - Nadal
Polarnimeda - Djokovic

Sto bre nemamo nekog ko voli Rodika ili izgubljenog Davidenka...Ili Nalbandijana ako nista drugo?

U pravu si Medo za Noleta.Ako zadrzi poziciju broj tri ili bude u prvih 5,to ce biti znak da je Nole materijal za vrh!Pa valjda jeste....

Dobiti Rozea u tri seta...Jako,jaaaaako tesko,on kad je GS igra ko da treba Mirku da mu nose u Tunguziju.Sem Rafe,stvarno mislim da nema FIZICKI i PSIHICKI spremnog igraca da ga dobije.I imam osecaj da ga neko izbaci mislim da bi taj na sledeci mec izasao pijan i da bi izgubio od bilo koga :D

hahahahahaha,al smo se uvatili ove jadne Mirke pa je ne pustamo (odnosno,Srle ne bi trebao da je pusta,on je za Nosonju :lol:). ne moze njemu ljudi niko uzeti tri seta osim Rafe,apsolutno nemoguca misija.
Nalbandijan mi je odbojan,Davidenka mrzim a Rodik mi je gotivan ali je i onaj jako blentav. sve u svemu,od potonje dvojice nema nista

Haahaha,pa moramo malo dok nema sezone! :D
No,bas malopre citam o ozbiljnosti povrede Nadalovog kolena,ovi ga malo preterase...Ono fazon,covekova karijera pri kraju i tome slicno.Rafa je jak ko konj,cak i da mora da ide na operaciju(koja se inace nigde ne spominje)mislim da bi se vratio u roku od 6 meseci.
A kad smo vec kod Australian Opena,stvarno Rafa nije jos prosao prvo kolo.Sto bi se reklo,tu se moze velikii broj poena pokupiti...

Citam da ce Roze da odrzi kampanju protiv AIDSa,neke reklame i tome slicno..I verovatno ce nam porucivati sa bilborda-Vatajte,je.ite,sedite na hladnom betonu,bodite se u venu,ali nikad nemojte da vam izabranica zivota bude kao Mirka :D
Jer ako vam devojka bude kao Mirka,kondom vas tu nece spasiti... ;)

Haahaha,pa moramo malo dok nema sezone! :D
No,bas malopre citam o ozbiljnosti povrede Nadalovog kolena,ovi ga malo preterase...Ono fazon,covekova karijera pri kraju i tome slicno.Rafa je jak ko konj,cak i da mora da ide na operaciju(koja se inace nigde ne spominje)mislim da bi se vratio u roku od 6 meseci.
A kad smo vec kod Australian Opena,stvarno Rafa nije jos prosao prvo kolo.Sto bi se reklo,tu se moze velikii broj poena pokupiti...

Citam da ce Roze da odrzi kampanju protiv AIDSa,neke reklame i tome slicno..I verovatno ce nam porucivati sa bilborda-Vatajte,je.ite,sedite na hladnom betonu,bodite se u venu,ali nikad nemojte da vam izabranica zivota bude kao Mirka :D
Jer ako vam devojka bude kao Mirka,kondom vas tu nece spasiti... ;)

verovatno si nesto prezupcio jer je on ove godine igrao fantastican mec sa Marejem u 1/8 a zatim ga je napaljeni Gonzales pobedio u 1/4 :wink:

moram :D
Pa reèe: "Mirka,
ljubavi jedina moja ti,
ko te sada dirka,
i ko ti pod prozore dolazi
da ti svirka?
Mirka,
možda bi mi sretno živeli,
samo da si ti našla pravi put
do mog tužnog srca".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.