Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak uveo Srbiju u Svetsku grupu :D :D :D

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u Svetsku grupu Dejvis kupa pošto je trijumfovala nad selekcijom Australije. Odlučujući, treći poen srpskom timu doneo je Novak Đoković posle pobede nad Krisom Gučioneom sa 3:0, po setovima 6:3, 7:6 (3), 7:6 (5). Najavljeni duel Đokovića i Lejtona Hjuita izostao je zbog bolesti najboljeg australijskog tenisera :confused: ;) , a njegovo mesto zauzeo je trenutno 94. teniser na ATP listi.
64046407746f3c95923ee4077383394_big.jpg

:D :D :D

153601958046f53de3d22f5915586342_big.jpg
Đoković: Timska pobeda

Novak Đoković nije krio zadovoljstvo posle pobede nad Krisom Gučioneom i plasmana reprezentacije Srbije u Svetsku grupu Dejvis kupa. Đoković je najzaslužniji za ukupan trijumf srpskog tima sa dve pobede u singlu i jednom u dublu sa Nenadom Zimonjićem, ali je istakao da je ovo timska pobeda.

"Istina je da sam ja Srbiji doneo tri boda i tako doprineo da uđemo u Svetsku grupu, ali je za ovu pobedu bio zaslužan pre svega timski rad. Deo tog tima nisu samo selektor Bogdan Obradović, svi igrači, kao i savetnik Nikola Pilić, već i svi vi koji ste nas tako divno bodrili. Ova zastava koju vidite ovde znak je da je ovo naša teritorija na kojoj niko ne može da nas pobedi", rekao je Đoković odmah posle pobede nad Gučioneom.

Treći teniser sveta je dodao da je atmosfera koju je u Beogradskoj areni stvorilo 20.000 navijača najbolja u kojoj je igrao u karijeri

Cestitke teniskoj reprezentaciji Srbije, igrali su srcem, bravo jos jednom :D :D :D

109211387146f4cd189e504998654303_big.jpg
Poraz Jankovićeve u finalu Pekinga

Jelena Janković nije uspela da osvoji titulu na WTA turniru u Pekingu. Ona je u finalu izgubila od Mađarice Agneš Savai sa 2:1, po setovima 7:6, 5:7, 6:2, posle 2 sata i 56 minuta igre. Jankovićeva je propustila veliku šansu u finalu, pošto je u drugom setu ispustila vođstvo od 5:1 i tri meč lopte u tom gemu. Srpsku teniserku mučila je povreda zbog čega je u jednom trenutku zatražila i lekarski tajm aut.
Cestitke i Jeleni,uspeh je igrati u polufinalu, bice osvojenih turnira, bravo Jelena :D :D :D

Ljudi,ne znam koliko vas je gledalo mec iz Arene,ali ja sam hteo da zaspim....Mucio se sa 94.teniserom sveta,strasno....Svaka cast sto smo dobili,samo neka bude sto vise pobeda...Ali sam mec-katastrofa.

Srlesrle:
Ljudi,ne znam koliko vas je gledalo mec iz Arene,ali ja sam hteo da zaspim....Mucio se sa 94.teniserom sveta,strasno....Svaka cast sto smo dobili,samo neka bude sto vise pobeda...Ali sam mec-katastrofa.
ma, sta ti imas protiv noleta? :)
teren je bio jadan pa i mec dosadan k'o i vecina na sljaci uopste... :) zar ne?

DukeofSerbia:
Кад копирате са Беее92 оставите линк. Није лепо копирати туђе а да се не остави линк.

Ne vidim nista strasno sto sam prenela u postu ono sto je objavljeno na B92, svima je jasno da je to preneto s nekog sajta, tebi prvom, no ako je to toliko bitno ubuduce cu staviti link, pozdrav uz izvinjenje :D

Пљувачи на Беее92:
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=264773

Bez obzira na sve MRLJA ONOG IZIVLJAVANJA I BAHATOG PONASANJA, KADA JE ISPROZIVAO PUBLIKU JE OSTALA ZAPAMCENA...
Da ne pominjem izjavu njegovog oca koji kaze "da je jedan covek kaljao ime Srbije 15 god (Sloba), a sada je njegov sin vratio" !!!
Fuj, odvaratno, bahato, nemam reci...
Pomenucu samo koga je njegov otac zaboravio:
Divac, Djordjevic, Bodiroga, Dalipagic, vaterpolisti, kajakasi, Jasna Sekaric i drugi sportisti, zatim slikari, knjizevnici, reziseri, pesnici, inzinjeri, doktori itd...
I one odvratne izjave protiv onakvog humaniste i gospodina Federera ??? Nikakav uspeh ne moze da prikrije "male" ljude.....
(stranputnik, 23. septembar 2007 16:59)
Radujem se koliko i svi vi, mozda i vise od toga, ali nije lepo da njegova majka psuje i kaze publici: Ajde p...a vam materina!?!! Mislim da to nimalo nije lepo, ali ko sam ja da sudim o tome. U svakom slucaju, Nole hvala ti za sve!!!
(Misa Po, 23. septembar 2007 17:03)

Не верујем да је толико људи подржало коментаре, па стварно смо кретени, чим је неко успешан поштено, одмах креће подмећање клипове, боље да Ноле заиграо за УК бар га не би прозивали Британци кад већ наши не умеју да се суздрже, у последње време разни шкарт га прозива све више, да човек не поверује. Какви су то људи? :shock: :? :evil:

pa prava majka brani svoje dete, zar ne :) da nije takva pitanje je dal bi i nole postao onoliki as. samo napred za njega. a na publiku se nije ljutio sto nije navijala za njega, vec sto nije navijala za tipsu- pa mu ni to ne mozes zameriti :)
svakoga mozemo da ocrnimo ako se potrudimo- a u tome smo medju najboljima... eh
a nole- prava legenda!

By domacin_uzice

Pronounced: DJO-ko-vich
Birthdate: 22-May-87
Birthplace: Belgrade, Serbia
Residence: Monte Carlo, Monaco
Height: 6'2'' (187 cm)
Weight: 176 lbs (80 kg)
Plays: Right-handed
Turned Pro: 2003
Coach: Marian Vajda

Current ATP Ranking - Singles: 3
Career High ATP Ranking - Singles: 3 (9-Jul-07)
Current ATP Race - Singles: 3
Current Stanford ATP Doubles Ranking: 141
Career High Stanford ATP Doubles Ranking: 134 (20-Aug-07)

Rdjavoj ovci i runo smeta! Briga mene za Federera,njegov humanizam i komentare ljudi koji su zavidni i zavide na necemu sto oni nikada nece biti.A i Nole kao i svi ostali su ljudi i svako ima pravo na svoje misljenje.Psovanje publike Jaka Stvar...ja psujem uvek kad mu lose ide pa nikom nista...
Srbin najteze prasta Uspeh!

Ipak taj isti Srbin koga neko pljuje a neko mnogo vol i obozava polako pocinje da preuzima karejeru i ulogu u sportu koga trenira. Bice nole 1 nosioc videcete. NOle...... uz tebe smo

RAcunaj na nas ....

Snimio sam i ja to kada je njegova majka opsovala publiku.Al tripujem da je to bilo recimo "u afektu" sto se ne pruza dovoljna podrska tako da nista strasno.Novak je mlad a postao je vec poznat i uspesan.Nadam se da ga to nece iskvariti kao i njegove roditelje.Za sada je prava lafcina i veliki patriota,odlican igrac i jos bolji covek.Nadam se da ce tako i ostati! NAPRED NOLE !

Nole igra odlicno,ima dobar kontakt sa publikom i to se ceni..Samo ne bih zeleo da poleti vise no sto bi trebalo...Jer verujte,ono bacanje mikrofona je bilo smesno...I totalno bezpotrebno.A najgore od svega,organizatori tu njegovu izjavu su pustali ko Sveti zapis jedno 5 puta pre svakog meca.Baci tako kevi u facu ako ti dozvoli.

Nemam ja nista protiv Noleta-navijao sam za njega kao i svi u hali.Ali ne moze da se ponasa bahato,jer onda pocinje da lici na Tipsu koji prevrce ocima kad viknu Ajde Janko,sto je jadno.Sledeci put cu da vicem C'MON i da nosim zutu majicu..Onda ce mu valjda biti lakse :D

Za mec sa Gucioneom-opet stojim da je mec bio neizvestan samo jer je bio katastrofalan..JA u Areni,oko mene 20 000 ljudi od kojih pola kao i ja-max smoreno,a navijamo samo da ne bude vise od 3 seta,jer bi jos jedan set znacio smrt za gledaoce.

Marge:
Videste li vi kako je Jelena izgubila?!?

Pa nisam mogao da vidim kad su na Avali prekinuli prenos u trecem setu kod rezultata 3:1, da bi prenosili utakmicu izmedju Kaljarija i Palerma. Mislim koga to zanima. Gledas dva sata tenis i onda pola sata pre kraja prekinu prenos da bi pustili neke indijance.

Ali dobro bar sam se manje nervirao.

Tzar:
Pa nisam mogao da vidim kad su na Avali prekinuli prenos u trecem setu kod rezultata 3:1, da bi prenosili utakmicu izmedju Kaljarija i Palerma. Mislim koga to zanima. Gledas dva sata tenis i onda pola sata pre kraja prekinu prenos da bi pustili neke indijance.

Ali dobro bar sam se manje nervirao.
e nije bilo do avale- i na evropsortu su izgubili sliku u istom trenutku. a jeca... nemam reci- bolje da nikada ne povede ozbiljnije.

Не знам зашто некоме смета Нолетово понашање, Амери га готиве, па погледајте у САД, Мекинро је већини испред Сампраса управо због његовог бед бој понашања.

Да ли неко овде зна какав је био Федерер у Нолетовим годинама?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back