Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tek me je moj burazer iznervirao, još je na početku meča rekao ,,Evo ga, izgubiće, evo ga, gotov je,, i nije bio u pravuMadonnaGirl:Ja sam posle drugog seta bila ubedjena da nece
Ali,eto...
dve reči, kratko i jasno: SVETSKA ŽENA !carolina 212:Oboje su juce odigrali neverovatno, ostvarili izuzuetno vazne pobede i mislim da ce oboma ove pobede dati jos vise snage i hrabrosti da na sledecim turnirima odlicno igraju.
Ali, moram kod Ane da primetim jednu stvar. Poslednjih par meceva(na Americkoj turneji) je pocela umesto ajde da govori come on i ta stvar mi strasno ide na zivce jer mi nije jasno zasto kada ni ne zivi, ni ne trenira u Americi. Ne umanjujem ovim njenu pobedu, niti mi je manje draga samo mi nije jasno sta je uslovilo ovu promenu
Nista nije cudno. Ona se krece u sredini koja govori engleski. Jedna drugoj se obracaju na jeziku na kome ce se razumeti. To ne znaci da je ona manja srpkinja nego sto je bila. Meni od toga vise smeta kada na ovom Forumu vidim kako se utrkujete da govorite engleski, da postavljate engleske linkove i kako jedno drugog nazivate nadimcima stranog porekla. Vidim to i na vasim nikimenima.Srlesrle:Tja...Srpkinj koja se hrabri na engleskom...Bas interesantno.
Jel ti pricas o polufinalu ili finalu???Marge:Ja se iskreno nisam nadala da ce Djokovic da dobije Federera... Ali sam posle prvog seta bila skoro uverena da hoce![]()
Rekoh Federera, a ne Nadala!joca111:Jel ti pricas o polufinalu ili finalu???![]()
Nismo se razumeli, nadam se da je jasnije!!Marge:Ja se iskreno nisam nadala da ce Djokovic da dobije Federera... Ali sam posle prvog seta bila skoro uverena da hoce![]()
slazem se. onaj komentator je rekako kako nole vec dahce nadalu za vrat, a razlika je 2000 bodova! znaci, samo da rafa izgubi u prvom kolu na 4 mastersa koje je osvojio, a da nole osvoji 4 mastrsa na kojima nije prosao prvi krug... mada, priznajem da mi je simpaticno sto komentator (po meni jedan od onih koji najbolje rade svoj posao) ne moze da se obuzda u situacijama kakve je npr. montreal pruzio... a onaj drugi komentator na sport klubu ni ne zna ime turnira. on ga naziva montrAel. hehe... malo smo im vratili za ono nazivanje srbina hrvatom. a o onoj zeni necu ni da pricam. kada ona radi prenos, ne mogu ni da ga gledam... gledao bih (mada to se podrazumeva) JEDINO da igraju nole, ana ili jeca.Truman:Gledam danas ATP listu i vidim da je Nadal odmakao skoro 2000 bodova Djokovicu. A onda se setih kako je onaj voditelj ( ne secam se sa kog kanala, sa dva su prenosili ) za vreme meca sa Federerom pricao kako je Djokovic trenutno najbolji teniser sveta. Naravno, nije ni spomenuo Nadala. Svaka cast Djokovicu, ali on i Nadal su po kvalitetu trenutno ravnopravni, a Nadal ima 2000 poena vise, a samo je godinu dana stariji od Djokovica. Plus sto ce se Rodzer povuci tek posle tridesete. Onda mi nije jasno kad ce to Djokovic biti svetski broj jedan. Ako i bude za najmanje 3-4 godine.
hator:Evo mozda ce ovo nekom bitt zanimljivo:
Zvanični spiker turnira u Montrealu izvinio se Djokoviću
Zvaničan spiker na dodeli nagrada na teniskom turniru u Montrealu Vinston Makvejd izvinio se najboljem srpskom teniseru Novaku Djokoviću zbog toga što ga je pogrešno predstavio prilikom uručivanja pobedničkog pehara.
Makvejd je u nedelju, na ceremoniji dodele pehara Djokoviću koji je u finalu savladao Rodžera Federera, greškom predstavio pobednika kao tenisera iz Hrvatske.
"Želem da uputim svoje izvinjenje kao zvanični spiker kuće teniskog turnira u Montrealu, zbog toga što sam na završnoj ceremoniji rekao da je Novak Djoković iz Hrvatske. Priznajem grešku i biće mi drago da se ispravim kada Novak osvoji svoj drugi trofej u Montrealu 2008. godine", saopštio je Makvejd.
Izvinjenje je, kako se navodi, upućeno ne samo Djokoviću već i srpskoj zajednici u Montrealu i Kanadi.