DELIJE HN
Ističe se
- Poruka
- 2.310
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NG Junior:Bojane, mislim da smo se razumeli: prodaješ karte za dejvis kup (komplete)
nivo 1, nivo 2.
Pozovite call centar za bliže informacije: 0638968570 !
ma meni nadal deluje sumnjivo... on je vise hteo da odmori malo kada je vec slabo odigrao protiv monaka koga bi i jedva stigao. a mozda sam se pogresno izrazio kada sam noletov uspeh pripisao nedovoljnoj zelji za dokazivanjem. ali prosto, covek se istrosio. ispunio je 2. najveci san u svom zivotu i mnoooogo energije potrosio. zasto da ne odmori i spremi se za us open? uz to, moja je odigrao bas dobru partiju. uostalom, i federer je na vrhu zato sto zrtvuje manje turnire da bi osvojio vece... znam da masters nije nikako mali turnir; naprotiv- dovoljno je velik da moze onom ko ga izgura do kraja da upropasti us open. kada se sve uzme u obzir, ovo je mozda i bio dobar potez.Srlesrle:Doduse ispao je i Nadal,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
Povukao se zbog povrede ramena,ali pitanje i da li bi se izvukao i da je ostao zdrav od Monaka, 7:6,4:1.