Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bez Morezmo na US Openu

Francuska teniserka Ameli Morezmo objavila je da će propustiti poslednji Gren slem turnir u sezoni, koji se od 27. avgusta do 9. septembra igra na terenima Flešing Medoua u Njujorku. Morezmo je kazala da još nije ušla u punu formu i da sledeći period želi da iskoristi za podizanje nivoa igre.

Lokalni mediji podsećaju da se najbolja francuska teniserka povredila prošlog meseca na meču Fed kupa protiv Italije i da od završetka Gren slema u Vimbldonu, nije igrala na WTA turnirima.

"Kao što sam rekla pre nekoliko nedelja, bilo me je potrebno određeno vreme da se oporavim i da mi se vrati želja za tenisom", izjavila je nekadašnja igračica broj jedan sa WTA liste.

Morezmo je naglasila da još nije počela da trenira punom snagom i da zato ne bi bila u stanju da na US Openu pruži dobre partije.

а што се тиче Нолета,мислим да је боље што је изгубио.
овако ће се одморити до грен-слема!

Srlesrle:
Doduse ispao je i Nadal,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D Povukao se zbog povrede ramena,ali pitanje i da li bi se izvukao i da je ostao zdrav od Monaka, 7:6,4:1.
ma meni nadal deluje sumnjivo... on je vise hteo da odmori malo kada je vec slabo odigrao protiv monaka koga bi i jedva stigao. a mozda sam se pogresno izrazio kada sam noletov uspeh pripisao nedovoljnoj zelji za dokazivanjem. ali prosto, covek se istrosio. ispunio je 2. najveci san u svom zivotu i mnoooogo energije potrosio. zasto da ne odmori i spremi se za us open? uz to, moja je odigrao bas dobru partiju. uostalom, i federer je na vrhu zato sto zrtvuje manje turnire da bi osvojio vece... znam da masters nije nikako mali turnir; naprotiv- dovoljno je velik da moze onom ko ga izgura do kraja da upropasti us open. kada se sve uzme u obzir, ovo je mozda i bio dobar potez. :)
a nadam se da ce prenositi jecu... taman cu sada moci malo i da ucim... da su svo troje igrali po celu noc.... bilo bi veselo na ispitima :)

Ono jes',Rodik to najbolje zna kako stoji sa US Openom posto poslednje dve godine on osvaja Sinsinati....:D :D :D Stos e tice Noleta-bezveze mi je sto je izgubio,ali ako mu to posluzi kao odmor do US i tamo dodje..Paaaaaaa bar do polufinala,onda nista strasno za ovaj turnir ;)

Najbolja teniserka Srbije Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale teniskog turnira u Torontu. Jankovićeva je u trećoj rundi Rodžers kupa lako dobila Austrijanku Sibil Bamer u dva seta, 6:2, 6:3. U četvrtfinalu ona se u petak sastaje sa Francuskinjom Viržini Razano. Turnir prve klase u najvećem kanadskom gradu igra se za nagradni fond od 1.340.000 dolara.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je umoran i da je to bio osnovni razlog poraza u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju, od Španca Karlosa Moje. Četvrti nosilac, igrač koji je prošle nedelje osvojio masters u Montrealu savladavši tada prva tri igrača sveta, Endija Rodika, Rafaela Nadala i Rodžera Federera, nije prikazao očekivanu igru, pa ga je Moja ubedljivo pobedio sa 6:4, 6:1.

"Osećao sam umor, a nisam ni imao dovoljno vremena da se pripremim za ovaj turnir. Stigao sam ovde pre dva dana, a u utorak sam igrao dubl. Pre toga sam igrao 10 dana, a potom sam putovao iz Montreala do Sinsinatija. Nisam imao ni malo slobodnog vremena. To nije lako", kazao je 20-godišnji Beograđanin.

Đoković, koji se u ponedeljak vratio na treće mesto na ATP listi, rekao je i da se još uvek privikava na uslove teniske sezone.

"Još se privikavam na profesionalni tenis, igranje na svakom turniru. Nisam ranijih godina igrao tako dobro, ove godine sam odlično počeo. Ali, sve je to stvar iskustva. Zaista nisam zabrinut, to je sve normalno", kazao je Djoković.

Srpski teniser je dodao i da je Moja veliki igrač.

"On igra dobro, a ja u toku meča nisam uspeo da pronadjem svoju igru. Nisam imao ni jedan dobar retern, a on je pritiskao. Igrao je pametno, njegova igra je bila ujednačena, a ja sam imao previše neiznudjenih grešaka", rekao je Đoković.

Titulu na US Openu brani najbolji teniser sveta Rodžer Federer, a Đokovića je prošle godine u trećem kolu eliminisao Australijanca Lejton Hjuit.

ne znam da li sam vam rekao...ali prodajem karte za dejvis kup :)...naravno kompleti :)
sta da vam kazem kad sve vec znate...nastavite da me reklamirate i mozda se dogovorimo pa naprivimo mrezni marketing. cene su standardne...pristupacne za svakog sa dubokim dzepom:)
dakle, nivo 1 i nivo 2
cena : 1200 i 2500
063 89 68 570

AJ sam bio u Umagu kad je Djokovic igrao turnir ove sezone...Ljudi,ovo je smesno koliko su tamo kostale karte,ono nije bilo normalno!!! I sad,srecom po moj novcanik,Nole je ispao u drugom kolu,jer bi u suprotnom pola letovanja bio glad-koliko je skupa karta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back