Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma uci ce Jelena u finale, al' tamo ce da je ceka Enan-tesko da pobedi... Mada, ako je Djokovic pre neki dan dobio Federera koji ga je uvek rasturao, mozda i Jelena uspe da nas iznenadi 8) Ko zna... ;)

ume da bude nezgodna golovin, a jeca je jos u pretproslom mecu mucila muke sa snagom... bas se iscrpela ove godine... nadam se da ce izgurai ovaj turnir do kraja.... a ako ne, onda neka se odmori pa da do kraja godine osvoji BAR US Open :)

mozda mozemo svi sinergijom da utapkamo ove moje karte....pa se svi zajedno nadjemo i ubijemo od sokova:)...i pljeskavica:)...ljudi! ako neko od vas ima divergentno misljenje...mozemo i da se olesimo alkoholom...:)...uz kolace...i kikiriki:)...a???? hajde sad budimo malo ozbiljni. stvarno ako neko hoce karte dobice ih vrlo jeftino...cak cu i popust od 0,2% da dam :)...napred Nole...

Ja gledala sinoc Jelenu... U prvom setu je imala 5:2 i Golovin uspe da stigne do 7:5... Kako sam se iznervirala! Ipak se na kraju videlo ko se gde nalazi na WTA listi :)

Marge:
Tesko... Nazalost :-(
pa da... jos je jeca imala tezi mec u polufinalu a i manje vremena za odmor do finala. tesko da ce razbiti enan u 2 seta, a ako udju u treci bice cupavo... mada, ako je nole mogao da napravi cudo... a ipak se bar ne igra na enan omiljenoj sljaci... ko zna; mozda je ovo mesec nasih u godinama nasih :D

polarnimeda:
pa da... jos je jeca imala tezi mec u polufinalu a i manje vremena za odmor do finala. tesko da ce razbiti enan u 2 seta, a ako udju u treci bice cupavo... mada, ako je nole mogao da napravi cudo... a ipak se bar ne igra na enan omiljenoj sljaci... ko zna; mozda je ovo mesec nasih u godinama nasih :D
Ма нема то никакве везе!!:lol: :lol: :lol:
Јелена добија!8-) 8-) 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back