Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi ovde je jedino Meda shvatio shta sam hteo da kazem.

Cemu sad prica o savezu. Savez je pomogao JJ koliko i Ani, pa JJ ipak igra.

Niko nece terati Anu da igra ako je povredjena. Jedino shto je ona svaki put povredjena kad treba da igra sa JJ. Nije u redu da je tako ispaljuje. Ima i ona svoje probleme i planove. Zar treba sledece godine da gledamo kako JJ ispaljuje Anu.

Federer je godinama igrao za reprezentaciju pa kad je video da se ne moze sa jednim igracem do vrha u Dejvis kupu i kad mu se Nadal priblizio, onda je povukao rucnu. Ali covek i dalje igra za reprezentaciju, onoliko koliko je potrebno da se odrzi neki nivo tj. svetska grupa. Igrao je prosle godine protiv nas, a videcete da ce igrati i ove godine. Da Svajcarska ima jos jednog igraca u prvih 20 sigurno bi Federer igrao do kraja.

Shto se tice Nadala pa covek je vec osvojio Dejvis kup. Shta se vise moze traziti od njega.

Isto vazi i za Enan i ona je sa Klajsters osvojila Fed kup. A prosle godine je igrala sama finale i izgubila. Njihova prica je vrlo poucna. Enan je pricala o tome kako su se ona i Kim mrzele kad su bile mladje, a posle su se kao smirile i igrale zajedno. Mada nikad nisu bile prijateljice i uvek je ostao neki hladan odnos i rivalitet izmedju njih dve.

Mislim da je glupo da se tako nesto desava sa Anom i JJ.

polarnimeda:
ne znam sta je sa njima, ali u svakom slucaju imamo problem ako igra hantukova. i to je problem koji cemo, ako nista- gledati na rts (u subotu na rts2, a u nedelju na rts1). a morala je da kaze da nece igrati da bismo mogli da popunimo tim...
Ma ne sikirajte se bre ljudi, ima JJ sve sama da ih razbije...ja se sto se toga tice uopste ne brinem:)

E sad Slovakinje igraju u full modu.

Subota

Timotic 442 - Hantuhova 12
JJ 3 - Cibulkova 76

Nedelja

JJ 3 - Hantuhova 12
Timotic 442 - Cibulkova 76

Dubl

JJ 62 Lukic 256 - Husarova 24 Hantuhova 32

Znaci prsli smo ko oblanda. Jedino ako JJ ne napravi neko cudo.

ovo što je pokazala J.J. je do sad neviđeno.
a075.gif

Svaka cast Jeleni !!! Ana nek se pokrije usima,seljancura mala ! Cim se igra za reprezentaciju,njoj nesto fali,posto se to ne placa niti se dobijaju poeni da se popne za jedno ili dva mesta na listi !!! Jelena pobedi i to se bas namucila,ali je isla do kraja ! Jeca ima veliko srce ! Bravo Jeco !!!

Go JJ Go. Mislim shta drugo reci. Svaka cast za JJ. Jedino ako se danas naljuti i pokida ih sve mozemo dalje. Stvarno shteta shto nemamo bar jos jednu dobru teniserku. Timoticka je odigrala koliko je mogla, ali to je ipak vise neki rekreativni nivo. Shteta shto je i Dokicka propala. Da bar nju imamo bilo bi mnogo lakse.

Tzar:
Go JJ Go. Mislim shta drugo reci. Svaka cast za JJ. Jedino ako se danas naljuti i pokida ih sve mozemo dalje. Stvarno shteta shto nemamo bar jos jednu dobru teniserku. Timoticka je odigrala koliko je mogla, ali to je ipak vise neki rekreativni nivo. Shteta shto je i Dokicka propala. Da bar nju imamo bilo bi mnogo lakse.
eee mnogo nam fali da bi bili bolji. :roll: ......svaka cast Jeci na pobedi juce,borila se do poslednjeg atoma snage!!! 8-)

Billie Jean:
Svaka cast Jeleni !!! Ana nek se pokrije usima,seljancura mala ! Cim se igra za reprezentaciju,njoj nesto fali,posto se to ne placa niti se dobijaju poeni da se popne za jedno ili dva mesta na listi !!! Jelena pobedi i to se bas namucila,ali je isla do kraja ! Jeca ima veliko srce ! Bravo Jeco !!!

Zato je Jelena Jankovic bolja za nijansu od Ane za mene.A dobro da se vratimo na Fed Cup danas igraju:

Jelena Jankovic - Hantuchova --------1
Cibulkova - Timotic -----------------1
odlucice dubl gde ce igrati Jelena Jankovic i Timotic ne znam ko ce za Slovacku.

Majko moja nisam ovo nikad video a pratim sport. Par puta se maratonci toliko izmore da padnu i probude se u bolnici. Jelena se toliko naprezala da bi se probudila u drustvu Andjela. Nemam reci sta je uradila. Moko zovi Jelenu da igra za kosarkasku reprezentaciju.

svi vi hvalite Jelenu za njenu jučerašnju pobedu( svaka joj čast, ali samo za zadnjih 6 game-ova), ali za mene je extremno loše odigrala i još jednom je pokazala koliko je psihički slaba osoba.
Mučila se protiv Cibulkove!? Pa ta Cibulkova servira kao baba, i nije mi uopšte jasno kako je ona uspela da dobije 6:1 set, ne možemo reći da je Cibulkova dobro odigrala koliko je Jelena odigrala loše.Jelena kad je uzela game na svoj servis, izljubio sam se sa drugovima i kupio im piće

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back