polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
steta za noleta. ja sam ocekivao da preda mec i ranije.... mogao je i cim je zavrsio sa bagdatisom ali nije takav covek... a ono sto su organizatori uradili je sramota.... bilo bi lepo tuziti ih... nole je mogao i do kraja mozda, a novac koji bi dobio za tako nesto nije zanemarljiv ni za njega!!! a i principi su mozda i veca stvar.... mada ne verujem da ce to da uradi.... jbt nole je 4 dana zaredom igrao meceve (i to kakve)! poslednje nedelje, igrao je duplo vise nego federer npr.! i aj sad neka igra protiv njega.... jbt pa i ja bih pobedio u trci na sto metara kada bi poceo sa 50og metra! rafa se koliko-toliko izvukao zahvaljujuci zrebu- dobio je lakse meceve, i pre svega lakse cetvrtfinale... zavrsio ga sa 3:0 i relativno citav usao u mec protiv noleta.... i jos citaviji ce biti protiv federera,, al sve jedno- nije fer!
a zao mi je jako i jer smo videli da je odmorni nole mogao da pokida nadala na travi.. a ovako ce to federer...
ko zna zasto je ovo dobro..... neka ga neutoljena glad za grand slamom jos vise unapredi!
a zao mi je jako i jer smo videli da je odmorni nole mogao da pokida nadala na travi.. a ovako ce to federer...
ko zna zasto je ovo dobro..... neka ga neutoljena glad za grand slamom jos vise unapredi!