Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
steta za noleta. ja sam ocekivao da preda mec i ranije.... mogao je i cim je zavrsio sa bagdatisom ali nije takav covek... a ono sto su organizatori uradili je sramota.... bilo bi lepo tuziti ih... nole je mogao i do kraja mozda, a novac koji bi dobio za tako nesto nije zanemarljiv ni za njega!!! a i principi su mozda i veca stvar.... mada ne verujem da ce to da uradi.... jbt nole je 4 dana zaredom igrao meceve (i to kakve)! poslednje nedelje, igrao je duplo vise nego federer npr.! i aj sad neka igra protiv njega.... jbt pa i ja bih pobedio u trci na sto metara kada bi poceo sa 50og metra! rafa se koliko-toliko izvukao zahvaljujuci zrebu- dobio je lakse meceve, i pre svega lakse cetvrtfinale... zavrsio ga sa 3:0 i relativno citav usao u mec protiv noleta.... i jos citaviji ce biti protiv federera,, al sve jedno- nije fer!
a zao mi je jako i jer smo videli da je odmorni nole mogao da pokida nadala na travi.. a ovako ce to federer...
ko zna zasto je ovo dobro..... neka ga neutoljena glad za grand slamom jos vise unapredi!

Ja mislim da je Federer danas pokazao kako se igra tenis, i Nadal je bio dosta dobar ali nedovoljno dobar za velikog sampiona, kojem je ovo 5-ti zaredom osvojeni vimbldon.
Svaka cast majstore!!!!!!

Ах, Надал је промашио пар битних поена у 5. сету и то је пресудило. Рафа је драстично побољшао сервис ове године, то је јасно, а друга ствар: трава на Вимблдону није брза као на осталим травнатим теренима, а то одговара Надалу. Сервиси једва пређу 200 км/х (углавом ~190) док на осталим травнатим теренима иде 220-230 к'о добар дан, а често и 240.

@dukeofSerbia
axaxaxaxaxaaxaxaxaxa

uzeo 1 as i poboljsao servu... mora na servi jos dosta da radi ... i brzina servisa se ne mjeri kad loptica udari u podlogu tako da ta prica nema nikakve veze,,,

_ILIJA__:
nadal je vrhunski igr`o , samo treba servu da popravi i niko mu nista necje mocji ni na travi... 8)
p.s. ovo je federeru 5 i zadnja titula [ako nadal ziv ostane]

ne bih rekao da ce u skorije vreme Federer-a neko znacajnije tucena travi, a opet kada se pogleda stil igre po meni Federer igra mnogo elegantnjije i lepse dok Nadal dosta trci i agresivan je!!

@distrojer
nadal je 2005 na wimbledon-u ispao u drugom kolu
2006. finale sa federerom 3-1
2007. 3-2 i namucio ga je zestoko
eto koliko je napredovao... samo da servu popravi i federer se moze pozdravit``....

_ILIJA__:
@dukeofSerbia
axaxaxaxaxaaxaxaxaxa

uzeo 1 as i poboljsao servu... mora na servi jos dosta da radi ... i brzina servisa se ne mjeri kad loptica udari u podlogu tako da ta prica nema nikakve veze,,,

Не се залећати. Ја сам откуцао: Рафа је драстично побољшао сервис ове године. Хоћеш да кажеш да није у односу на прошлу годину?

Гледао сам снић на Скај Њузи преглед штампе за данас. Мислим да Дејли Мирор и Дејли Мејл на насловној страни имају да је Британац освојио Вимблдон. :-D

minna-:
svaka chast Jeleni! 8-)

btw, koji su ovo jadnici na rts-u kad nisu mogli da prenose mech uzhivo....:roll:

Преносио је Спорт Клуб (за оне који имају СББ кабловску или ТВ Тотал) тако да су неки од нас то и гледали ;).

pair.jpg

@DELIJE HN
Роџер, не Роже. ;)

Хе хе, у праву сам:
http://www.mirror.co.uk/
http://www.mirror.co.uk/news/topstories/2007/07/09/a-brit-wins-wimbledon-89520-19426717/

The Sun је отишао најдаље :-D
Jamie has been fielding questions for the last 10 days about whether he is having a relationship with Jankovic — who had promised to “kiss him all over” if they won the title.
http://www.thesun.co.uk/article/0,,11014-2007310490,00.html

Евидентно је свеопште лудило у Енглеској, па макар и Шкот освојио титулу после 20 година за УК. :)

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=467077&in_page_id=1770

Је ли се то Јелена и Џејми (старији брат познатијег Ендија) мувају? :D :razz: 8-)
While they insist that their partnership is 'purely professional' and that they are just close friends, much was made of the way their eyes frequently met over the net and their hands touched after every point.

Yesterday the pair were spurred on by cheers from the crowd of 'Come on Mrs Murray'.
:D

murrayjankDM0807_468x478.jpg

The ever-smiling Jamie Murray and Jelena Jankovic who won this year's Wimbledon mixed-doubles title.

winnerskiss1PA0807_468x653.jpg

Jankovic proffers a cheek - the pair are rumoured to be an item.

winnershandsPA0807_468x345.jpg

winnerskiss2PA0807_468x645.jpg

Jamie Murray and Jelena Jankovic congratulate each other on their historic win.

winnersR0807_468x532.jpg

Champions: The pair hold their trophies aloft in the Wimbledon evening sun.

http://www.wimbledon.org/en_GB/news/articles/2007-07-08/200707081183907495593.html

Lista najboljih meceva na turniru

1. Roger Federer d. Rafael Nadal
2. Jamie Murray/Jelena Jankovic d. Jonas Bjorkman/Alicia Molik
3. Richard Gasquet d. Andy Roddick
4. Novak Djokovic d. Marcos Baghdatis
5. Ana Ivanovic d. Nicole Vaidisova
6. Venus Williams d. Maria Sharapova
7. Jamie Murray/Jelena Jankovic d. Cara Black/Marcin Matkowski
8. Serena Williams d. Daniela Hantuchova

9. Tim Henman d. Carlos Moya

Nije lose pola najboljih meceva su odigrali nasi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back