turbo-ajvar
Aktivan član
- Poruka
- 1.851
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije kasno !!! Jedan od nasih najvecih tenisera,Nenad Zimonjic,posvetio se tenisu sa 19 godina !!!Dark_Lady:Da li mislite da je kasno da se neko ko ima 14 godina posveti tenisu, a ima talenta?
nije kasno... evo ja imam 23 i ako dobijem na lotou, eto mene u top 10 za godinu dveBillie Jean:Nije kasno !!! Jedan od nasih najvecih tenisera,Nenad Zimonjic,posvetio se tenisu sa 19 godina !!!![]()
![]()
Dabogda dobio! I ne moras u tenisere.polarnimeda:nije kasno... evo ja imam 23 i ako dobijem na lotou, eto mene u top 10 za godinu dve
salim se malo, ali 14 godina nije strasno... stavise, mislim da je malo preterano forsirati decu mnogo mladju od toga... da im se sve smuci dok sazre.samo napred! ali, ako napravis nesto dugujes nam pice, i vodis nas sa sobom na wimbledon!!
Billie Jean:Ljudi,jel zna neko u koliko sati nam igraju Tipsi i Nole ?![]()
Hvala !!!Xavi:Како сам скапирао Типсаревић игра од 17 часова са Ханескуом из Румуније,Троицки са Русевским из Македоније,а Ноле у дублу са братом против неких Француза...Углавном су сви од 17 часова...
E pa u tom slucaju ti zelim da dobijes na lotou !!!polarnimeda:nije kasno... evo ja imam 23 i ako dobijem na lotou, eto mene u top 10 za godinu dve
salim se malo, ali 14 godina nije strasno... stavise, mislim da je malo preterano forsirati decu mnogo mladju od toga... da im se sve smuci dok sazre.samo napred! ali, ako napravis nesto dugujes nam pice, i vodis nas sa sobom na wimbledon!!
kako si bre znala?Billie Jean:Znala sam da ce Janko tako nesto uraditi...Bas mi je krivo...![]()
Billie Jean:Hvala !!!![]()