Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Billie Jean:
Nije kasno !!! Jedan od nasih najvecih tenisera,Nenad Zimonjic,posvetio se tenisu sa 19 godina !!! :) ;)
nije kasno... evo ja imam 23 i ako dobijem na lotou, eto mene u top 10 za godinu dve :lol:
salim se malo, ali 14 godina nije strasno... stavise, mislim da je malo preterano forsirati decu mnogo mladju od toga... da im se sve smuci dok sazre. ;) samo napred! ali, ako napravis nesto dugujes nam pice, i vodis nas sa sobom na wimbledon!!

Ma gde je kasno sa 14????
Ljudi,mnogi uspesni sportisti su tek sa 14,15 poceli da treniraju i na kraju uspeli,zavisi koliko sebe das u odredjenom sportu.
Gledam klince od 8,9 godina koji treniraju tenis u Rakovici.Lepo je to,ali mislim da sa 13,14 sigurno mozes pre da pohvatas stvari i da izvedes ono sto vidis na TVu nego sa 9 godina.A i jaci si fizicki,sto dosta znaci.I onda ide samo rad,rad i rad...I uz malo srece,eto tebe na nekom Satelitu....Pa na Fjucersu...Pa na Celendzeru...I konacno...Osvojis neki Masters i Grend Slem i uzivas u parama :) :) :)

polarnimeda:
nije kasno... evo ja imam 23 i ako dobijem na lotou, eto mene u top 10 za godinu dve :lol:
salim se malo, ali 14 godina nije strasno... stavise, mislim da je malo preterano forsirati decu mnogo mladju od toga... da im se sve smuci dok sazre. ;) samo napred! ali, ako napravis nesto dugujes nam pice, i vodis nas sa sobom na wimbledon!!
Dabogda dobio! I ne moras u tenisere.;)

ATP Umag- live na HRT i na RTS! :D Danas u 19h na RTS 2 Djokovic sveti brata (igra protiv lika koji je malog Djokovica izbacio u kvalifikacijama za ovaj turnir)... A igrace i dubl sa burazerom!

Billie Jean:
Ljudi,jel zna neko u koliko sati nam igraju Tipsi i Nole ? :)

Како сам скапирао Типсаревић игра од 17 часова са Ханескуом из Румуније,Троицки са Русевским из Македоније,а Ноле у дублу са братом против неких Француза...Углавном су сви од 17 часова...

Tipsarević predao meč u Umagu
Srpski teniser Janko Tipsarević predao je večeras Rumunu Viktoru Haneskuu meč prvog kola turnira u hrvatskom Umagu.

Tipsarević, 48. teniser sveta i osmi nosilac u Umagu, meč je predao u prvom setu, nakon samo 4 minuta i 16 sekundi igre, pri vodjstvu Rumuna, od 2:0.

Statistika od početka nije bila na Tipsarevićevoj strani, pošto mu prvi servis uopšte nije igrao od ruke, dok je Hanesku ubacio svaki.

Rumun je trenutno 257. na ATP listi.

Turnir u Umagu igra se za nagradni fond od 353.450 evra, a za prvog nosioca postavljen je najbolji srpski teniser Novak Djoković, koji je juče pobedio Španca Pabla Anduhara sa 2:0 u setovima (6:1, 6:3).

Djoković će se u drugom kolu sastati sa zemljakom Viktorom Troickim, koji je savladao Makedonca Predraga Rusevskog 6:3, 1:6, 6:4 nakon dva sata i 14 minuta igre.

Xavi:
Како сам скапирао Типсаревић игра од 17 часова са Ханескуом из Румуније,Троицки са Русевским из Македоније,а Ноле у дублу са братом против неких Француза...Углавном су сви од 17 часова...
Hvala !!! ;)

polarnimeda:
E pa u tom slucaju ti zelim da dobijes na lotou !!! ;) :) I ja smatram da decu mladju od toga ne treba forsirati...Ja sam pocela sa 7 godina da treniram,ali sam shvatila da nisam morala toliko da zurim..;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back