DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
'бем ти Енглезе! Мрзим их! Сутра у 13 оба мушка полуфинала и женско финале. Па они НИСУ нормални!
Гледао сам на Спорт Клубу Енан - Бартоли и Родик - Гаске. Одбијена је жалба Надала и Ђоковића, рекао је коментатор Спорт Клуба.
Шта учини Бартоли Енановој?!
Ипак Јелена може да се вади од кога је испала. "Убила" ју је у 3. сету. Мислим стварно, треба се вратити после онакве катастрофе у 1. Свака част Бартоли.
Родик испао! Уааа Родик. Свала част Гаске. Мислим да је пресудан био тај брејк у 4. сету када га је Гаске излуђивао са оним дијагоналама и то 4 заредом. Кад је Родик мрдао главом лево-десно не верујући шта Француз погађа. :grin: Било је питање времена када ће га Француз сломити и тако је и било. Симболично, Родик је у сваком сету освојио 6 гемова
. Мада има најбољи сервис на свету, али је на крају Француз има 23:22 аса, ако сам добро упамтио. Апсолутно најбољи меч на мушком турниру до сада, ван конкуренције. Обојица су играли и у 5. сету као на почетку (пуцају од снаге). Алал вера!
П.С.
Од понедељка Ђоковић 3. а Ана 5. Јелена остаје 3.
Гледао сам на Спорт Клубу Енан - Бартоли и Родик - Гаске. Одбијена је жалба Надала и Ђоковића, рекао је коментатор Спорт Клуба.
Шта учини Бартоли Енановој?!

Родик испао! Уааа Родик. Свала част Гаске. Мислим да је пресудан био тај брејк у 4. сету када га је Гаске излуђивао са оним дијагоналама и то 4 заредом. Кад је Родик мрдао главом лево-десно не верујући шта Француз погађа. :grin: Било је питање времена када ће га Француз сломити и тако је и било. Симболично, Родик је у сваком сету освојио 6 гемова

П.С.
Од понедељка Ђоковић 3. а Ана 5. Јелена остаје 3.