Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'бем ти Енглезе! Мрзим их! Сутра у 13 оба мушка полуфинала и женско финале. Па они НИСУ нормални!

Гледао сам на Спорт Клубу Енан - Бартоли и Родик - Гаске. Одбијена је жалба Надала и Ђоковића, рекао је коментатор Спорт Клуба.

Шта учини Бартоли Енановој?! :o Ипак Јелена може да се вади од кога је испала. "Убила" ју је у 3. сету. Мислим стварно, треба се вратити после онакве катастрофе у 1. Свака част Бартоли.

Родик испао! Уааа Родик. Свала част Гаске. Мислим да је пресудан био тај брејк у 4. сету када га је Гаске излуђивао са оним дијагоналама и то 4 заредом. Кад је Родик мрдао главом лево-десно не верујући шта Француз погађа. :grin: Било је питање времена када ће га Француз сломити и тако је и било. Симболично, Родик је у сваком сету освојио 6 гемова :). Мада има најбољи сервис на свету, али је на крају Француз има 23:22 аса, ако сам добро упамтио. Апсолутно најбољи меч на мушком турниру до сада, ван конкуренције. Обојица су играли и у 5. сету као на почетку (пуцају од снаге). Алал вера!

П.С.
Од понедељка Ђоковић 3. а Ана 5. Јелена остаје 3.

Зимоњић/Санторо - близанци Брајан 12:00

Ђоковић - Надал и Федерер - Гаске 13:00

Бартоли - Вилијамс 15:00 (провизорно, после меча Федерер - Гаске на централном терену)

'оће Ђоковића сигурно.

РТС1
13.10 Tenis: Vimbldon 2007: Novak Đoković - Rafael Nadal, polufinale, prenos
15.08 Tenis: Vimbldon 2007: Venus Vilijams - Marion Bartoli, finale, prenos

Зимоњића нико не преноси, али има пренос преко интернета, али мораш имати брзу везу.
http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/index.html

Ne mogu da verujem: istog momenta kad je poceo tenis, nestalo je slike na svim kanalima na sugavom IKOM-u. A slicno se desilo pre 7 dana u toku prenosa trke Formule 1. Jel jos neko ima ovakva iskustva? Nisam valjda ja jedini baksuz?

Она Венус је на моменте али буквално урликала и испуштала тешке крике. :shock: Добро, и Бартоли је, али некако мекше. Мислим да је само Шарапова по том питаљу гора од Венус. Стварно иритира.

Бартоли је одиграла колико је могла, и то је то. Венус је краљица траве.

Меч је на моменте био феноменалан, и један и друга су "цепале" у саме углове и трчале лево десно, али је Венус ипак јача по том питању од Марион.

Све у свему, велики успех за Францускињу.

E ebiga zao mi shto Djokovic nije uspio da izdrzi do kraja ali nema veze, kao shto DELIJE HN reche:
НОЛЕ ТИ СИ ПОНОС СРБИЈЕ!
... :lol:
A i ebem ti ove shto nisu prihvatili Djokovicev i Gaskeov zahtev za odlaganje mecha zbog umora u prethodnim mechevima! Pi kakvi su ti ljudi, pi :!: :mrgreen:

Konacno da neko pobedi onu Bartoli:) devojka me prvo iznenadila kad je pobedila Jelenu,al' mislio sam to je sucajno....pa kad je i ostale pocela da redja uplasio sam se da ne osvoji Wimbledon...ali ipak je sprecena:) Svaka cast Venus!!:)

Sto se Noleta tice stvarno je dao sve od sebe...ali nije mogao vise:( oni englezi su stvarno slepci ne znaju nista da odrade kako treba...ljudi su igrali meceve i po 5 dana zbog one kisurine, a oni nisu imali milosti ni da uvaze Noletov i Nadalov zahtev za odlaganje :shock: ...MAJMUNI!!!
Ali nema veze Nole je ipak CAR!!:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back