turbo-ajvar
Aktivan član
- Poruka
- 1.851
idi u klinacFLUID:Al' si nas zayeb'o...![]()
Evo svi su ostali zapanjeni tvojom snažnom retorikom i naučno-fantastičnom rečitošću protkanu intelektualnim spektrom dubokoumne konverzacije.![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idi u klinacFLUID:Al' si nas zayeb'o...![]()
Evo svi su ostali zapanjeni tvojom snažnom retorikom i naučno-fantastičnom rečitošću protkanu intelektualnim spektrom dubokoumne konverzacije.![]()
![]()
![]()
turbo-ajvar:obrati pažnju, ja se svaki put cepam kad to uradi
ovoga puta sam pazljivije gledala, i valjala sam se od smeha. Jednom rukom tapka lopticu drugom vadi gace iz bulje aahahaha ne mogu da verujem kako je komican

da nije malo glupo nazvati nekog nosonjazar ne mislis da je malo glupo nazivati nekog zivotinjom
Da da- Novak je genije. OBOZAVAM ga zbog te gestikulacije- bezobrazno a opet nasmejano i nevino. Psuje ko kocijas, a ume da se zabavi, ume da tresne reket iz sve snage ili da ga zaustavi na glavi... da se ironisno smeje kada neko uzastopno pogadja linije, i da se raduje pobedi k'o sto se retki asovi raduju... ima zara. nadam se da se sa godinama nece smiriti. Obozavam ljude koji imaju strast i ne sputavaju je!Tamara_L:Rafa se nikada ne smeje... a Novak mi je smesan..strasnokako psuje..
dobar mi je bio kada je cucnuo i gleda u liniju, smeje se i ne veruje sta je Rafa vratio i zove sudiju a sudija dodje i potapse ga po ramenu...
onaj ko je bio mogao je da se smeje glasovima ovih nasih (i naravno da bude ponosan na svoju pripadnost)...
heheee.. ali nije to tako stvarno- prosli put kada je bio i pricao samo Nole, sve je bilo OK. ma... legende nase!
lolMadonnaGirl:Nebo zna
Kao ja
Kada cu pobediti tog Nadala
Nebo zna
Bas kao ja
Kada cu svrgnuti tod Federera-ra
Rogera...........

Jankovicka igra u Birmingemu turnir. U prvom kolu je bila slobodna (danas) a sutra igra sa Pironkovom koja je danas pobedila.polarnimeda:bio sam na docekuonaj ko je bio mogao je da se smeje glasovima ovih nasih (i naravno da bude ponosan na svoju pripadnost)...
jer totalno su zvucali drugacije nego kada ih slusas na TV-u. Svima su glasovi bili tanji, i Ana je delovala... Ma kao dete od 4 godine da prica
A novak kao da je usao u pubertet...
heheee.. ali nije to tako stvarno- prosli put kada je bio i pricao samo Nole, sve je bilo OK. ma... legende nase!
a i mene je BAS nasmejalao federera-raaaZnaci, retko koja fora me iskreno nasmeje, ali ovo je bas leglo
i... bas su se pretrgli za jedne toblerone kada su ih bacili u publiku..![]()
I to me je lepo nasmejalo
![]()
ako neko zna neka kaze- kada igraju sledece meceve? mrzi me da trazim po netu ako je neko vec nasao![]()
HVALAAAA!v.v.ilic:Jankovicka igra u Birmingemu turnir. U prvom kolu je bila slobodna (danas) a sutra igra sa Pironkovom koja je danas pobedila.
Djokovic igra u Queensu i u prvom kolu (danas) je bio slobodan. Verovatno ce prvi mec igrati tek u sredu. Na turniru je i Nadal. Federer nije.Sutra, na istom turniru Tipsarevic protiv Vemica.
v.v.ilic:Jankovicka igra u Birmingemu turnir. U prvom kolu je bila slobodna (danas) a sutra igra sa Pironkovom koja je danas pobedila.
Djokovic igra u Queensu i u prvom kolu (danas) je bio slobodan. Verovatno ce prvi mec igrati tek u sredu. Na turniru je i Nadal. Federer nije.Sutra, na istom turniru Tipsarevic protiv Vemica.
e to je fora..MadonnaGirl:Nebo zna
Kao ja
Kada cu pobediti tog Nadala
Nebo zna
Bas kao ja
Kada cu svrgnuti tod Federera-ra
Rogera...........
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci,pukla sam od smeha kad sam cula.........![]()