Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma iznervirao me je u pi.cku materinu...
Nije trebalo ni da dolazi na turnir ,kada nema motiva!
Ovog je pobedio samo zbog ponosa, da ne bude sramota sto je pukao od 130. na svetu!
U sledecem kolu ako bude igrao protiv iole dobrog i poznatog igraca , puci ce!
Takodje, i srpski inat mu je pomogao , mislim da ga je nervirala podrska francuzu!

Zalio se kao nije se odmorio, a vec je bio propustio jedan turnir zbog Grand slam-a...
Mislim da nema motiva, a zasto, ne znam!
Izgledao je mnogo svezije od francuza u 5. setu, zar ne? A kao umoran je..
Janko je bar casno izgubio, i to nije problem, ali kada dodjes na mec a za taj mec te boli uvo....

BRAVO ZA DEVOJKE!! :D Covece, ala guraju :)
Medina bese nezgodna i BRAVO za Anu... Sto se tice Bartoli.... Cudi me da devojka sa onolikom tezinom moze da igra tenis i bude u prvih 20 na svetu (ili tu negde). Aj da je bar nabijena, misicava kao serena... Ali ova nekako deluje bas mlohavo. Cak je malo smrsala kakva je bila... Anyway- bravo i za JECU!
A za Noleta. BRAVO! :D Sta ces, podloga je takva da oni koji mnogo trce i jako udaraju mogu da prodju i bez mnogo tehnike i talenta. Pa kakva su sve imena ispala od na papiru daleko slabijih- Rodik, Gonzales, Safin, Morezmo... Djokovicu podloga nije omiljena, a videli smo i da mu prosto nije dan (tj. period). A nikada se ne zna kada ce to proci- mozda odjednom eksplodira, kao sto je to mnogo puta i ucinio. O nedostatku motiva je smesno govoriti. Mislim da se ni Nadal ni Federer ne obraduju pobedi protiv nize rangiranog igraca koliko to Nole ucini (u slucaju iste "gustine provlacenja").
Anyway- Nole se vratio iz mrtvih i pruzao mnogo slabije igre od onih za kakave je sposoban. Sto se mene tice on sada vise nema sta da izgubi :D

Nikada u istoriji nismo imali ovako dobar muski i zenski tenis istovremeno. Sada imamo dve devojke u prvih 10 i jednog momka. Ja i Janka cekam uskoro u prvoj desetorici!!!

v.v.ilic:
O cemu se radi? Ja ovde nisam imao prilike da vidim.:(
Radi se o tome da je Nole igrao mec protiv decka 5 setova, i da je sve vreme izgledao ko da je na 7. nebu, osim u zadnjem setu! Realno je bio zasluzio francuz da prodje dalje jer se Nole provukao u 1. i 4. setu kada je oba puta pobedio na iskustvo u taj brejku! Francuz nije nikada igrao nijedan ovakav turnir a da je do ovog kola stigao!
Nole se zalio da je umoran, a on je u 5. setu bio sveziji od francuza , iako je njega francuz setao bukvalno ceo mec, i do 4. seta nije dao ni brejk sansu Noletu!
Opet kazem, nije sramota izgubiti od bilo koga, ali doci na turnir i biti tako malodusan i nezainteresovan za mec je...
On je gledao da pobedi samo da ne ispadne da je on pukao od 130. na svetu, sramota bi bila prevelika!

Moram da kazem da postujem i tudja misljenja, ali meni je on izgledao ubedljivo ovakvim kakvim sam ga opisao, kao da igra za mene!

v.v.ilic:
O cemu se radi? Ja ovde nisam imao prilike da vidim.:(
Moja prica je druga. Nole nije bio nimalo nezinteresovan kao sto neki tvrde, jer se radovao za svaki brejk koji osvoji vise nego Federer i Nadal za bilo koji osvojeni mec! Jednostavno, nije mu bio dan (tj nije mu ceo ovaj period). Fracuz je igrao JAKO dobro; SVE ga je htelo i SVE mu je prolazilo, a videlo se i koliko ga je publika nosila. Uz to, bio je uporan kao Nadal! Odigrao je mec svog zivota i to je to. I ljudi, shvatite da u 3. kolu ovako jaog turnira nema slabih protivnika!
Nole po meni jeste igrao ispod svojih mogucnosti, ali je u tom trenutku dao koliko moze. Ovi koji su navijali na kraju za Pasijansa, neka tako i nastave. Nole je do skora bio 10. igrac sveta i sada od njega ocekujemo da svaki put prati Nadala i Federera! Pa dajte ljudi... Malo strpljenja. Nole ce biti no. 1 za koju godinu, a tada ce Nadal da se raspadne od napora koje ulaze!
Sve u svemu, bio bi ponosan sto si Srbin i jos vise da si gledao ;)

upravo se zavrsi mech izmedju Djokovica i Verdaska...
Namuci ovaj Verdasko Novaka..ali ovaj se drzi..pobedio je..
Dobro je kad smo i u tom sportu dobri...tri nasa predstavnika ..stigli do cetvrtfinala :D

Da igraju u finalu Ana i Jelena..za koga biste navijali ? :D

bograta2:
Cao ljudi,

Imam jedno pitanje za vas. Dali neko moze da mi preporuci dobrog lekara za povrede lakta? Znam da je to cesta povreda u tenisu a ja sam povredio lakat(iako ne igram tenis) pa mi treba strucna pomoc.

Hvala.

Znam odlicnog lekara.Moj sin je imao povredu lakta.trenira tenis vec 3 godine,i prosle godine je imao nezgodu i po lekarima nazalost jurim,i upoznala sam jako dobre i pro lekare.Ako zelis mogu na mail da ti posaljem njihova imena i gde rade?sutra idem na put,ali se vracam za 7 dana pa ti saljem imena!
pozdrav/\
Samo mi reci koju vrstu povrede imas i da li je sportska?

1)Jos jednom je pokazao danas da nije tacno da je umoran vec da je jednostavno lose igrao, nije bio u formi, sto on nece da prizna, vec na konferencijama se pravda sa tim da je umoran, da je imao puno turnira, a na ovom turniru se svuda pokazalo da je mnogo odmorniji od svojih protivnikia!
2) Da je tacno ono sto pricas o Nadalu, ne bi on nikada povezao 90 partija na sljaci pobedom, da nema motiv ! On UVEK ima ogroman motiv, i to mi je zao sto nema Nole!
Covek bre GINE za svaku loptu! Jesi li gledao uopste njegove meceve sa autsajderima, toliko covek postuje protivnika , da me je zaista zadivio svojim stavom! Ipak mi je odbojan zbog cackanja guze u trenucima koncentrisanja! A one price o tome kako ce da se raspadne za 2 godine su puste zelje Srba!
3) Pa Nole je covece prosle godine, kako je sam priznao , razmisljao da napusti tenis, to meni ne zvuci sampionski! Zao mi je!
4) I dalje mislim da nema motiv kada igra protiv losijih protivnika, a nadam se da je to samo prolazno!
Naravno da ne ocekujem da nema motiv protiv konkurenata koji sada dolaze kada su to sve asovi!
I ovaj Andrejev ga je prosli put opoasno namucio , u 3 seta , 7:6 u poslednjem! Da ne pricamo da je sada vec cetvrtfinale, i sada svako ima motiv!
Dakle, ja sam govorio o tome da nije imao motiv kada je dosao na turnir, kao da je za mene igrao, ko da ga je mrzelo da igra u 3 seta!
5) Ne mogu da verujem da ovde neki ne mogu toliko realnosti sebi da pruze i da priznaju da je Nole pobedio na iskustvo na velikim turnirima, a ne na igru! Pasijens je bio bolji 90% meca, ako ne i ceo mec!

Sve u svemu, mozemo mi svi zajedno da pljunemo pod prozor Noletu, ali on i ne treba da se poredi sa nama, vec sa boljim od sebe , sa Nadalom npr.! Eto to mi smeta!

Evo, Venus se zali da je igrala sa povredjenim levim kolenom!!! :lol: :lol:

p151A.gif

Aj da se i ja malo oglasim...
Noleta nisam gledao prosli mec,ali mi ne ide u glavu da neko nema motiva na Rolan Garosu.Pa ako jedan Roze sa 10 GS ima motiv ili Nadal koji ga je uzeo vec 2 puta,onda nema dalje price.
Nadal i Federer i jesu tu gde jesu jer igraju bolje od drugih,i naravno,uvek imaju motiva da pobede.MOzemo mi da pricamo sta hocemo,ali Federer protiv Juznjog je gotovo ceo prvi set nesto cini mi se uvezbavao.Ali kad je bilo neophodno,op i 3:0 za coveka.
Ja se nadam da ce svi nasi teniseri proci u polufinale...A mozda i finale,eh,ko zna....
A ne znam ko je lupio glupost da ce Janko Tipsarevic uci u prvih deset???Mozda na SEGI ili tako negde,u realnom zivotu nikad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back