Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam ja! ana je danas pobedila u prvom kolu, jelena igra sutra, kao i djokovic. ne znam jedino da li ce biti djokovica na sport klubu (kakogod, mec pocinje u 13h)...polarnimeda:jel zna neko kada igraju djokovic, jelena i ana- i da li ce biti devojaka na eurosportu (kao noleta na SK)?
Ne placi!!! Dobio je drugi i treci!!!Lana M.:E,izgubi Nole prvi set![]()
To je bitno :wink:v.v.ilic:Ne placi!!! Dobio je drugi i treci!!!
Volandri, Italijan-53. igrac sveta!!!Lana M.:Sta bi to sa Federerom.Koji je ovaj sto ga pobedio :shock:
Tesko da ce Nole da ga dobije, ali ja cu igrati u kladionici da ce se odigrati vise od 19 gemova u mecu, ako bude taj broj gemova ponudjen ! Taj broj se po mojim procenama isplati odigrati na kvotu 1.85, jer mislim da je veca verovatnoca od 1/1.85 da ce se to odigrati vise od 19 gemova!///Milena///:Sutra Nole i Nadal, nadam se da će Nole ra ga razbije kao i u Majamijumada ko zna
![]()
a što se tiče Federera ja stvarno ne razumem šta se sa njim dešava, ajde što je gubio od Nadala ali gde da izgubi od 53 igrača na svetu, valjda će se uskoro vratiti u igru :?

ti sto su ceo mec mirni su najzanimljiviji- jer kada jednom puknu