Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Puce naj Jeca....ali malo je falilo da pobedi!!!!! Ma nema veze bice jos prilika da igra sa Enan pa kada je bude odvalila bice nama veselo.....
Sada da Nile pobedi Robreda i ima da slavimo.....mec samo sto nije poceo jos 10 minuta i pocinje moje uzivanje ispred TV i dranja robreda :):):):):)

Puce Jeca...Sve je islo kako treba,medjutim na kraju 2 poena zeznula sama.Ali bolje sto je roknula loptu ko covek u pokusaju da osvoji poen nego da je udarila u mrezu,bar sa necim da se tesim :)

stvarno! :D pokazao je da moze i na ovoj podlozi da dominira! :D a ja cak mislim da je noletu jos i najteze na sljaci... jer mi ona nekako deluje kao najbolja podloga za one koji slabije igraju tenis i za one koji vise trce i vracaju nego sto misle i osecaju loptu :D mada za noletov drop shot je dusu dala... anyway- mislim da ce mu trava bas leci! :D

carolina 212:
Sutra u 17h sa Gaskeom. Cini mi se da ga je Nole vec pobedjivao ove godine. Kada bi odigrao sutra kao sto je danas 2. set, pobeda bi bila njegova zagarantovano
Jeste,i meni se cini da je Nole vec jednom pobedio Gaskea ! I slazem se da ako bude igrao kao drugi set danas,pobedjuje,garantovano !!! :D

picture.php

Jelena bi posle ovog turnira trebala da bude sesta

Srlesrle:
Prvi smo u ovom delu sezone i jaaaaaaaaaako daleko od stvarnog prvog mesta. ;)
Ma sto si tol'ko oprezan? :lol: Valjda je normalno da navijaci razmisljaju samo o maximumu onih za koje navijaju. Ja se nadam i da ce Zvezda uci u ligu sampiona, iako to nije realno! A u ovom slucaju, stvari deluju mnogo bolje. Znam ja ko je Federer i ko je Nadal, ali zasto da ne verujem da Nole moze da nastavi sa ovim partijama, ili da se plasim ili uopste razmisljam o tome da ne moze? ;)

Neeeee nisam to rekao,daleko od toga,treba covek pozitivno da razmislja :D :D :D Mozda je profesionalna deformacija,pa uvek gledam stvari sa malo rezerve,nagledao sams e sportista koji uzlete pa nestanu,samo zato ;)

polarnimeda:
Ma sto si tol'ko oprezan? :lol: Valjda je normalno da navijaci razmisljaju samo o maximumu onih za koje navijaju. Ja se nadam i da ce Zvezda uci u ligu sampiona, iako to nije realno! A u ovom slucaju, stvari deluju mnogo bolje. Znam ja ko je Federer i ko je Nadal, ali zasto da ne verujem da Nole moze da nastavi sa ovim partijama, ili da se plasim ili uopste razmisljam o tome da ne moze? ;)
Jeste, realno je!!!:p :p :p
A danas ce Djokovic u finalu nalupati Gasqueta!:lol:

u prvom setu se muciJo malo vise..ali na kraju ga dobiJo....
drugi ...cim je na pocetku izgubiJo svoj servis reko je a u pichku materinu ima ga sameljem u trecem....i bilo tako :D
e al najbolji je na kraju na dodeli peara, ceka i ostalog......hehehe sviDZa mi se jer ima ipak smisla za humor :D

Interesantno,posle drugog seta sam pomislio kuku lele sta ce sada onako iynerviran...Posel se ispostavilo da je to dobra taktika bila,mada ja svakakko ne bih voleo da me neko samelje sa nulom..Mada svaka mu cast,u trecem ga je pojeo bey problema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back