- Poruka
- 942
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste,i meni se cini da je Nole vec jednom pobedio Gaskea ! I slazem se da ako bude igrao kao drugi set danas,pobedjuje,garantovano !!!carolina 212:Sutra u 17h sa Gaskeom. Cini mi se da ga je Nole vec pobedjivao ove godine. Kada bi odigrao sutra kao sto je danas 2. set, pobeda bi bila njegova zagarantovano
Tamo ne moramo nikada ni da budemo. Dovoljno je da po nekad tucemo one ispred sebe. :wink:Srlesrle:Prvi smo u ovom delu sezone i jaaaaaaaaaako daleko od stvarnog prvog mesta.![]()
Ma sto si tol'ko oprezan?Srlesrle:Prvi smo u ovom delu sezone i jaaaaaaaaaako daleko od stvarnog prvog mesta.![]()
Valjda je normalno da navijaci razmisljaju samo o maximumu onih za koje navijaju. Ja se nadam i da ce Zvezda uci u ligu sampiona, iako to nije realno! A u ovom slucaju, stvari deluju mnogo bolje. Znam ja ko je Federer i ko je Nadal, ali zasto da ne verujem da Nole moze da nastavi sa ovim partijama, ili da se plasim ili uopste razmisljam o tome da ne moze? Jeste, realno je!!!polarnimeda:Ma sto si tol'ko oprezan?Valjda je normalno da navijaci razmisljaju samo o maximumu onih za koje navijaju. Ja se nadam i da ce Zvezda uci u ligu sampiona, iako to nije realno! A u ovom slucaju, stvari deluju mnogo bolje. Znam ja ko je Federer i ko je Nadal, ali zasto da ne verujem da Nole moze da nastavi sa ovim partijama, ili da se plasim ili uopste razmisljam o tome da ne moze?
![]()