Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao mani perverzijo jedna......pa dobro ja bacam na njega........:lol:
ustvari bacam na televizor krpanu papucu kad omasi zicer iili na 2 m od mreze pogodi mrezu :lol:

polarnimeda:
jel zna neko kada igraju djokovic, jelena i ana- i da li ce biti devojaka na eurosportu (kao noleta na SK)?
znam ja! ana je danas pobedila u prvom kolu, jelena igra sutra, kao i djokovic. ne znam jedino da li ce biti djokovica na sport klubu (kakogod, mec pocinje u 13h)... :D

juce su rekli da ce da prenose... ali to se verovatno nikada ne zna :( obicno napisu u uglu, ili mi se bar tako cini (ipak imam SK tek neku nedelju)...
ana dobila 1. set protiv bondarenko (6:3), a drugi je prekinut zbog kise pri njenom vodjstvu od 5:0 :D

Sutra Nole i Nadal, nadam se da će Nole ra ga razbije kao i u Majamiju :lol: mada ko zna ;)
a što se tiče Federera ja stvarno ne razumem šta se sa njim dešava, ajde što je gubio od Nadala ali gde da izgubi od 53 igrača na svetu, valjda će se uskoro vratiti u igru :?

///Milena///:
Sutra Nole i Nadal, nadam se da će Nole ra ga razbije kao i u Majamiju :lol: mada ko zna ;)
a što se tiče Federera ja stvarno ne razumem šta se sa njim dešava, ajde što je gubio od Nadala ali gde da izgubi od 53 igrača na svetu, valjda će se uskoro vratiti u igru :?
Tesko da ce Nole da ga dobije, ali ja cu igrati u kladionici da ce se odigrati vise od 19 gemova u mecu, ako bude taj broj gemova ponudjen ! Taj broj se po mojim procenama isplati odigrati na kvotu 1.85, jer mislim da je veca verovatnoca od 1/1.85 da ce se to odigrati vise od 19 gemova!

A iskreno, ja se ne nadam povratku Federera, neka ga zameni NoJoke u borbi sa Nadalom!:)

svaka cast za noleta i onaj comeback... nole moze mirne savesti, potpuno opusteno da udje u ovaj mec :D pokazao je da je strah i trepet svima i na svakoj podlozi- a tek sto ce biti... :D nema sta da izgubi protiv nadala na sljaci... sutra od 17h... can't wait :D
a federer... pa, nije mu bio dan. voleo bih i ja da ga zameni nole, ali cemo za to morati jos da pricekamo... uostalom, i nadal ceka svoj red, ali vec nekoliko godina!
zanimljivo je bilo videti bagdatisa kako igra bejzbol pred kraj meca.... bas bih voleo da je zabio nekoga u publici, da vidim tu situaciju... :) ti sto su ceo mec mirni su najzanimljiviji- jer kada jednom puknu :D ali volim sto nole stalno urla i baca (ili krece da baci) reket :D
i jos 1 stvar- ladno je ovo prvi put od kada je roze prvi, da na 4 turnira uzastopno nije uspeo da postane sampion! koja informacija... pa vidite kolika je to sila i razmislite da li ce tako lako da propadne.

Pobeda Djokovica u ovom mecu bi bila ogromno iznenedjenje.

Pogledajte kakav ima kurs
p277B.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back