Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lancha:
noleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
ljudi ,garantujem vam pobedu u finalu..dechko igra kao pod dopingom...
jbt mozda se stvarno dopinguje!! ako se ne smiri ne da ce biti 1. na svetu, nego ima u minus da uleti :D :D
Bilo bi lepo da osveti vaterpoliste u finalu,a moze i da pokaze Federeru kako se pobedjuje Canas :D

Djokovic becomes the third teenager in the 23-year history of the event to reach the final. In 1990, a 19-year-old Andre Agassi defeated Stefan Edberg in the final, while two years ago 18-year-old Rafael Nadal lost to Roger Federer.

Novak Djokovic is also the fourth teenager to reach back-to-back ATP Masters Series finals, joining Andrei Medvedev (1994), Andre Agassi (1990) and Rafael Nadal (2005-06).

no comment :D

I to sto kazes,no comment :D Kako je ubio onog Mareja,covek ce se opasno smoriti...Ali onaj Canas je blesav,jedva cekam da gledam mec. Ajmo Noleeeeeee ole ole oleeeeeeeeeeeee.... :)

A Djokovic i Marej su kao fora dobri drugari.... Jbt... Sta bi bilo da nisu? 7:0, 7:0? :D
Mogu da zamislim: ~~~ Pola noci... Svi odavno spavaju, kad mali Marej odjednom pocinje da urla, da vristi, da njace ko da ga stroje... Dolazi mu majka, i sazaljivog pogleda ga ususkava: " Ooo pirgavo moje rutavo, opet si sanjao onog prokletog Djokovica?..." :D

ja necu gledati 100%.......:(

Kanjas: Djokovic je odlican i pun samopouzdanja

31.03. - Protivnik Novaka Djokovica u finalu teniskog Masters turnira u Majamiju Argentinac Giljermo Kanjas kaze da veoma postuje i ceni Srbina, ali da ce se potruditi da ga pobedi i tako zabelezi sesti uzastopni trijumf protiv nosioca zreba u Americi.
Kanjas je u polufinalu savladao Hrvata Ivana Ljubicica (7:5, 6:2), dok je Djokovic odrzao pravi teniski cas vrsnjaku Endiju Mareju iz Britanije (6:1, 6:0).
"Predivno je biti u finalu ovakvog turnira. Djokovic igra veoma kvalitetan i dobar tenis, ali ja zelim da ga pobedim i tako eliminisem sestog nosioca za redom u Americi. Djokovic ima puno samopouzdanja. Bio je u finalu Indijan Velsa i isto ponovio u Majamiju. Bice to veoma tezak mec za mene. Ali i ja sam pun samopouzdanja i siguran sam u svoju igru. Ako sutra budem igrao kao i ovih dana, ima sanse da pobedim. Trudicu se da uzivam u mecu, jer to je jedno veliko finale," izjavio je Argentinac, koji je u Indijan Velsu i Majamiju eliminisao prvog reketa sveta Svajcarca Rozea Federera.

Nada se decko............:)

voleo bih da imam na cemu da ga gledam... otisao sam na sajt neke kladionice i cekam da vidim sta ce da bude na live score-u :( svaka cast djokovicu- koliko vidim.... igra kao zmaj! 5:2!!! :D :D :D :D Jos jedan gem i ako se ne varam, to je na njegov servis.. ima 2 brejka prednosti? Jojjjj koja ce to biti dominacija....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back