Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nole je kralj.. ne znam kako ce sa ovim juznjim... cini mi se da je on i federera srusio prosle godinel... ne mogu da shvatim kako juznji nije medju prvih 15!!... ali verujem u noleta- legendu i najveceg sbina od nasih boljih tenisera!
ako neko cuje kakvo je stanje sa jecinom nogom neka javi... bas steta... sada ce mozda i jedno 2 meseca da bude opreznija, i da igra sa rezervom... al vazno je samo da se ne povredi jos vise....
ti zglobovi- ne znam sportistu koji nikada nije imao slican prob...

polarnimeda:
nole je kralj.. ne znam kako ce sa ovim juznjim... cini mi se da je on i federera srusio prosle godinel... ne mogu da shvatim kako juznji nije medju prvih 15!!... ali verujem u noleta- legendu i najveceg sbina od nasih boljih tenisera!
ako neko cuje kakvo je stanje sa jecinom nogom neka javi... bas steta... sada ce mozda i jedno 2 meseca da bude opreznija, i da igra sa rezervom... al vazno je samo da se ne povredi jos vise....
ti zglobovi- ne znam sportistu koji nikada nije imao slican prob...
Juznji je pobedio Nadala u cetvrtfinalu US opena, a ove godine je i Ljubicica pobedio na nekom turniru, cini mi se Marseju ili tako nesto
Jelena se dobro oporavlja, igrace turnir u Dohi, slobodna je u prvom kolu pa ima nesto vise vremena za oporavak

carolina 212:
Juznji je pobedio Nadala u cetvrtfinalu US opena, a ove godine je i Ljubicica pobedio na nekom turniru, cini mi se Marseju ili tako nesto
Jelena se dobro oporavlja, igrace turnir u Dohi, slobodna je u prvom kolu pa ima nesto vise vremena za oporavak
super za jecu! :) a ovaj nole.. kako bezveze izgubi... eh... njemu bar daju "neku" kintu pa ga utese (nekoliko desetina hiljada evra)... a sta ja da radim kada gledam kako posle 5 mec lopti gubi mec...
i to na avali- prenose prva dva seta i onda CEO TRECI otklanjaju tehnicke greske... e jbg!

Bez ljutnje,ali Nole trenutno nije spreman da udje u prvih 10...ako pogledate ostale,i ako budete realni videcete da sam u pravu.Ove godine nikako,mada ja od njega ocekujem BUM sledece...Onda ako ne udje u prvih 10,onda stvarno nema smisla.....

Zasto nije sposoban da udje u prvih 10? Bodovno, nije daleko od desetog mesta, a cim je u stanju da pobedi sedmog na svetu, zasto ne bio da bude i deseti. Godina je tek pocela i mislim da ce iz turnira u turnir da napreduje sve vise i psihicki i nacinom igre

ma moze nole, i te kako! izgfubio je od juznjijeg i to ga je posteno izmucio, da bi ovaj u finalu ODVALIO ljubicica, koji je 3. ili 4. na svetu! Znaci... ne brinite! i ja sam mislio da je jos rano za djokovica, ali nije. decko je STRASNO poboljsao servis u odnosu na proslu godinu i do kraja godine ulazi u top 10!

Jeste poboljsao servis,svaka mu cast,ali i dalje neke meceve gubi bez veze...Ove godine je vec dva puta izgubio od Juznija koji iskreno nije TOP 10 igrac.A vrhunske igrace odlikuje konstantnost koju Djokovic za sada ipak nema.Daj Boze da gresim,i ja navijam za njega da bude u deset ove godien,mada mislim da je realnije da to uradi sledece godine.

Ta konstantnost se stice igranjem na turnirima, pobedjivanjem dobrih i kompletnih igraca, a cini mi se da Djokovic polako hvata zalet i svakim turnirom stice tu neku rutinu i sigurnost

Nole je car.Za kratko vreme razbijace on i Pederera.Sad u Dubajiu tesko ali malo kasnije...
Samo malo da ojaca fizicki...Pederer u njegovim godinama nije bio nikome poznat a Nole je vec 14.Od devojki Jelena sigurno ulazi u prvih 5 a Ana u 10.Zna li neko nesto o Bozoljcu sta se s njim desava

pa djokovic je izgubio od juznjijeg, kao i SVI redom! on je osvojio vec dva turnira u poslednjih nekoliko nedelja ja mislim, a cini mi se da je i federera dobio prosle godine. juznji ulece u top 10 instantno! dzabe je i ljubicicu sto je medju prvih 5 ako su mu trenutno igre takve da mu je juznji dozvolio tek nekoliko gejmova u finalu roterdama...
a djokovic je jos tinejdzer! uci covek i to na pravi nacin- gubi posle 5 mec lopti! :) retko ko sa tim godinama moze da bude konstantan pa ne brinite. samo ga iskustvo sprecava da udje u top 5, i zamaranje/disanje... ali svakako, djokovic je ne bez razloga zvezda- naj od svih tennis teenova :)
doduse, (sad jbg, i ovo se mora desiti) trenutno traje njegov mec u prvom kolu dohe: jbg izgubio je prvi set od nekog levog.... ali dobro, i federer je jedva prosao prvo kolo!! 2:1 a jedan od dobijenih setova je bio 7:6. a onaj izgubljeni 6:3!

Ljudi nasi teniseri su daleko dogurali...kao sto ste i sami videli!!!!!!!!!!
Tako da i ako smo mala zemlja doguracemo mi daleko..............a pogotovo u tenisu.!!!!!!!
Ja sam cisti zaludjenik tenisa tako da se nadam da ce tako biti........
oduvek sam htela da treniram tenis ali iscesila rame i ode karijera u djavola :twisted:

A jer neko od vas ovde trenira tenis???????? i jer dobar u njemu???????????

Ako ovako nastavimo ko u tenisu doguracemo mi daleko........ :lol:

Andjelčić:
Ljudi nasi teniseri su daleko dogurali...kao sto ste i sami videli!!!!!!!!!!
Tako da i ako smo mala zemlja doguracemo mi daleko..............a pogotovo u tenisu.!!!!!!!
Ja sam cisti zaludjenik tenisa tako da se nadam da ce tako biti........
oduvek sam htela da treniram tenis ali iscesila rame i ode karijera u djavola :twisted:

A jer neko od vas ovde trenira tenis???????? i jer dobar u njemu???????????

Ako ovako nastavimo ko u tenisu doguracemo mi daleko........ :lol:
Ja ne treniram tenis, ali tenis meni trenira zivce ponekad :)

Ja ne treniram tenis,ali ga malo-malo igram na Bezaniji.Nisam los,u amaterskom smislu,naravno!Ako je neko trenirao,voelo bid da otpikam jedan mec,cisto da vidim koliko jos treba da ucim :) A poziv vazi i za sve ostale,malo da se rekreiramo na Bezaniji,nije zgoreg...Ko bude hteo,neka mi se javi na private!

Ja sam trenirala tri godine ali sam imala problema sa kolenom pa sam bila prinudjena da prestanem. Ponekad odigram rekreativno, cisto da ne zaboravim, ali zato to kompenzujem pracenjem nasih tenisera. Konacno sam docekala da na turnirima gledam nase, a ne kao ranije da navijam za tamo neke strance

Ja sam trenirao tenis (ako to moze tako da se kaze) mesec dana, ali sam presao na kosarku koju sam vise voleo, ali od koje sam odustao posle godinu dana :) Nije mi se dalo da predjem ovih 180cm :)

Pa svi ste vi ovde nekakva vrsta tenisera.........meni je zivotna zelja bila da se bavim tenisom ali zbog ramena nisam mogla....to ti je kada si baksuz....samo sto sam pocela da treniram i iscesim rame......a sada je vise kasno za mene...sada sam samo spremna za penziju....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back