Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako je razbila jankovicka mauresmo.
to je zbog one haljinice pa i ja sam se nalozila na jankovicku u njoj a kamoli nece moresmo koja je malo...... ovaj.... pa da

sto se tice muskog tenisa: u sidneju blake i gasquet grabe ka finalu.......
dok u aucklandu najvece sanse za finale imaju robredo i ferer, a ancic je razocarao sa porazom od fisha......

I mene zanima kada je prenos na eurosport 2? Trebalo bi oko 8.45 ujutro... Cini mise da tako pise na eurosport-ovom sajtu, ali ne znam da li je tamo ista vremenska zona...
Valjda ce imati snage Jeca- bas se naigrala poslednje 2 nedelje... Dobro je da do Australian opena ima jos 3 dana, da se malo oporavi....

Ajoj bash mi zao sto je izgubila jankovicka. Dobro ipak su bile dosta izjednacene i morala je da prevagne sreca na neku.
@Meda
ko se to nama lozi na ivanovicku :lol:

српски и хрватски навијачи избачени с аустралија опена због препирки
Политика - Пре сат и 35 минута

МЕЛБУРН - Око 150 навијача избачено је данас са меча Аустралија опена, пошто су хрватски и српски навијачи почели да се препиру, саопштила је данас аустралијска полиција.

Полиција је навела да су хрватски и српски навијачи почели "неприлично да се понашају" на јавној зеленој површини код тениских терена и да је морала да делује и избаци навијаче.

Навијачи се нису потукли нити је било ко ухпшен.

"Углавном су Срби избачени јер су узнемиравали Хрвате", рекла је портпаролка полиције државе Викторија Кетрин Џес.

Она је додала да полиција сада разматра даље кораке са званичницима аустралијског тениског савеза.

"Срби су вређали Хрвате, Хрвати су вређали Србе и све се то отело контроли", рекао је тај очевидац за аустралијски радио.

Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић пласирала се рано јутрос у друго коло Отвореног првенства Аустралије у тенису победом над Канађанком Александром Вознијак.

v.v.ilic:
српски и хрватски навијачи избачени с аустралија опена због препирки
Политика - Пре сат и 35 минута

МЕЛБУРН - Око 150 навијача избачено је данас са меча Аустралија опена, пошто су хрватски и српски навијачи почели да се препиру, саопштила је данас аустралијска полиција.

Полиција је навела да су хрватски и српски навијачи почели "неприлично да се понашају" на јавној зеленој површини код тениских терена и да је морала да делује и избаци навијаче.

Навијачи се нису потукли нити је било ко ухпшен.

"Углавном су Срби избачени јер су узнемиравали Хрвате", рекла је портпаролка полиције државе Викторија Кетрин Џес.

Она је додала да полиција сада разматра даље кораке са званичницима аустралијског тениског савеза.

"Срби су вређали Хрвате, Хрвати су вређали Србе и све се то отело контроли", рекао је тај очевидац за аустралијски радио.

Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић пласирала се рано јутрос у друго коло Отвореног првенства Аустралије у тенису победом над Канађанком Александром Вознијак.

e vala i lici na nas
kad j.j igra sledeci mec i u koliko ima prenos?

epa ne mogu da verujem
Tipsarevic ladno vodio protiv Nalbandiana 7:6, 6:4, i 5:2 i izgubi sa 7:6, 6:4, 6:7, 0:6, i predao u 5.setu na 1:2.
svaka mu cast na pruzenoj partiji, Nalbandian je 7.covek sveta,
i o5 je malo falilo :(

Imam osecaj da ce Jeca daleko da dogura,Noletu je problem sto u 4-tom kolu igra sa Federerom,BICE SVASTA TU!!!Nadam se SENZACIONALNOM IZNENADJENJU!!!!!! :-D ;) :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back