Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To jeste! Medjutim,ko zna sta ce biti sa Jecom,ni ona nije imuna na rana ispadanja...Ja doduse navijam za Anu,ali bilo bi lepo da Jeca dodje ove godine do 3 mesta.

Za bekhend...Ja sam 7 godina imao dvorucni,a onda sam teskom mukom uspeo da nabacim jednorucni.Najsmesnije sto sada gotovo da ne znam da udarim dvorucni koliko god to cudno zvucalo,nekako mi neprirodno...Ja sam ga upravo i promenio jer mislim da treba manje vrmena za namestanje-a dohvat je 100% veci,ja dokazao prakticno :)
Mada interesantno je da vecina vrh tenisera imaju dvorucni..Ali eto,Sampras i Federera imaju jednorucni ;)

tu se slazem .. i ja sam se ucio na dvorucnom.... dosta je laksi kada se pocinje ... i neznam nikog ko je prvo naucio jednorucni..........dvorucni je dosta jaci i sigurniji...... ali je i dosta sporiji i neprecizniji.....
.. sada igram jednorucni vec 6 godina... pokusao sam cisto reda radi da probam dvorucni ... ali nema sanse... niti bi opet preso na dvorucni... jednorucni je mnogo prijatniji za igru i ima mnogo siri raspon.....

a sto se tice ATP liste:

1 Federer , R. 7605
2 Nadal , R. 5485
3 Djokovic , N. 3670
4 Davydenko , N. 3415
5 Roddick , A. 2990
6 Blake , J. 2310
7 Gonzalez , F. 2255
8 Robredo , T. 1950
9 Berdych , T. 1925
10 Haas , T. 1880

i za doubl-ove

1 Bryan, B.
Bryan, M. 1051
2 Knowles, M.
Nestor, D. 645
3 Damm, M.
Paes, L. 542
4 Hanley, P.
Ullyett, K. 505
5 Santoro, F.
Zimonjic, N. 466

poz

Pitanje uopste nije glupo,naravno da ces da pitas ako ne znas...Pobednik dobija 1 000 poena,a porazeni cini mi se 500.Ako gresim neka me neko ispravi.Mene interesuje koliko dobija Roze ako ponovo osvoji US Open,jer on brani poene-ali branio ih je i na Australian Openu pa je dobio 200 poena kad ga je osvojio,i to mi nikako nije jasno.
Dacu ti primer Federera....On u startu ulazi sa -1000 poena ako ne prodje prvi krug.Sa svakim dobijenim mecom cini mi se da se ta brojka spusta za 150.I tako do finala. Rafa recimo ako uleti u finale,koliko ja znam,bolje ce bodovno proci od Rozea cak i da ovaj opet osvoji US Open.Razlog-prosle godine mislim da je ispao vec u cetvrt finalu.
E sad,ako gresim,neka me neko ispravi :D :D :D

I da,bas ste baksuzi...Ja igram tenis jednom nedeljno(OK,ponekad i dva puta) i opet niko sa Foruma nece da se nadjemo da otpikamo negde jedan prijateljski mec....Mislim,nije u redu.. :D :D :D

Aj ako je neko raspolozen,dok je jos lepo vreme da se nadjemo i opicimo jedan....

Srlesrle:
Pitanje uopste nije glupo,naravno da ces da pitas ako ne znas...Pobednik dobija 1 000 poena,a porazeni cini mi se 500.Ako gresim neka me neko ispravi.Mene interesuje koliko dobija Roze ako ponovo osvoji US Open,jer on brani poene-ali branio ih je i na Australian Openu pa je dobio 200 poena kad ga je osvojio,i to mi nikako nije jasno.
Dacu ti primer Federera....On u startu ulazi sa -1000 poena ako ne prodje prvi krug.Sa svakim dobijenim mecom cini mi se da se ta brojka spusta za 150.I tako do finala. Rafa recimo ako uleti u finale,koliko ja znam,bolje ce bodovno proci od Rozea cak i da ovaj opet osvoji US Open.Razlog-prosle godine mislim da je ispao vec u cetvrt finalu.
E sad,ako gresim,neka me neko ispravi :D :D :D
Cekaj, znaci ako Roze ispadne u prvom kolu on gubi 1000 poena...? Ili sam pogresno shvatila...

Marge:
Cekaj, znaci ako Roze ispadne u prvom kolu on gubi 1000 poena...? Ili sam pogresno shvatila...
dobro si shvatila... puca 1000, bas kao sto je ana pukla 300 bodova kada je ispala iz montreala u drugom kolu (posto je prvo preskocila kao nosilac). ali nisam siguran da mozes da osvojis nove poene ako potvrdis plasman od prosle godine... surova igra nekako, ali jedino ovako najmanje nesavrseno mozes da znas ko je stvarno najbolji na svetu...

Srlesrle:
Joj te izjave....KO nasi fudbaleri...Ostavili smo srce na terenu ali lopta nije htela u gol i tralalala...Jelena definitivno ima veliki problem sa Enan,i ova je za sada,bolja! I ako izgubi sa 7:6,7:6 nema tu bila je blizu-najlepsa stvar u tenisu je sto nema neresenog rezultata-ili si pobedio ili izgubio! A ako je ova redovno dobija,sve je jasno.

f045.gif
f045.gif
f045.gif
Свака част!

Lukićeva ispala u kvalifikacijama

Srbija je ostala bez jedine predstavnice u ženskoj konkurenciji u kvalifikacijama za US Open 2007. Vojislava Lukić izgubila je od Ruskinje Galine Voskobojeve (128. teniserke na WTA listi) sa 2:0, po setovima 6-4, 6-1.

carolina 212:
Izasao je zreb Jelena sa Anom u cetvrfinalu, a koja pobedi u polufinalu igra sa Enan, sto se Djokovica tice u prvom kolu sa Ancicem, a u polufinalu sa Nadalom, a Tipsarevic sa Nadalom u drugom kolu. Mislim da su mogli i bolje da prodju, a evo i link za ceo zreb
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/index.html
E jbg... Bas glupo sto se Jelena i Ana srecu u cetvrtfinalu... Onda navijam za Anu, posto Jelena, i da prodje, gubi od Enan...

Nole dobro prosao... Mislila sam da ce ici na Federera u polufinalu... Musko finale Nole vs. Roze... Ako ne bude nekih sr...

2. kolo kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Američkih Država u Njujorku. Vemić je u noći između srede i četvrtka savladao 262. igrača na ATP listi, Čeha Tomaša Cakla, sa 2:1, po setovima 6:3, 3:6, 6:4. Protivnik Vemića u 2. kolu biće 13. nosilac u kvalifikacijama, Čileanac Pol Kapdevilja (120. na ATP listi), koji je u 1. kolu savladao Amerikanca Rama sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4.

Srbija će u kvalifikacijama imati još dva predstavnika, Iliju Bozoljca i Viktora Trocikog, dok se u glavnom žrebu već nalaze Novak Đoković i Janko Tipsarević.

Bozoljac se sastaje sa Argentincem Zebalosom, dok je protivnik Troickog Meksikanac Ečagaraj.

ispali bozoljac i troicki! nisam ni ocekivao da udju. drago mi za tipsu sto ce imati cast da igra protiv rafe. imam osecaj i da ce ga dooobro namuciti... (samo da progura 1. kolo).
---
ana kada igra odlicno moze da dobije svaku teniserku koja igra odlicno... jeca kada igra odlicno, ne moze da dobije enan kada igra odlicno :)

Mozda mi se cini ali mislim da ni Ana ni Jelena nisu bas psihicki jake...Novak se ove godine popravio dosta i cini mi se dobijao meceve koji su se cinili izgubljenim upravo zbog psihicke stabilnosti..:)

Hrvatski teniser Mario Ančić odustao je od učešća na poslednjem ovogodišnjem gren slem turniru zbog povrede ramena. Ančić je u prvom kolu US Opena trebalo da igra protiv najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića. Umesto njega Ðokoviću će se, najverovatnije, suprotstaviti Holanđanin Robin Hase, trenutno 95.igrač sveta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back