Malwarebytes nista ne nalazi, hvala u svakom slucaju. Uspeo sam da podesim AVG da me ne smara na svakih 3 minuta tako da mislim da je problem resen. Hvala momci!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://sharewareonsale.com/shop
ja sam danas skinula sa ovog sajta anti malver zemanu free. i nasla je dva trojanca koje je malverbytes ispustio i javio da je sve oke i cisto.
ponuda jos traje..nemam pojma kakav je program, ali eto nasla zemana dva trojanca.![]()
Zemanin engine je ocaj,ali ona koristi vise enginea medju kojima su i neki krsevi tipa Anhl lab,Clam i slicno,tako da ne mora da znaci da su to bili neki malwarei,vec false positivci...
Koji antivirus bi mi preporucili? Koristio sam avast ali mi se cini da su ga nacisto pokvarili pa bih da nadjem neku alternativu...
Koji antivirus bi mi preporucili? Koristio sam avast ali mi se cini da su ga nacisto pokvarili pa bih da nadjem neku alternativu...
Упомоћ, али буквално!
Поздрав свима! Напало ме је "нешто", ништа му не могу, а у мојој компјутерашкој "каријери" нисам имао овакав случај! Да не дужим: када отворим неки сајт, не могу ни на један мени да кликнем него се отвара rdsrv.com који ме преусмерава на неке сајтове, које не могу да отворим јер их пресреће есет нод 8 и малвербајт. Иначе имам антивирус нод 32 8, поред тога малвербајт, спајбот, спај хантер и ништа не помаже. Онда сам оборио систем и форматирао ц партицију и све опет исто!! Онда сам носио рачунар код другара који га је скенирао свим и свачим и код њега је радило све нормално. Када сам донео рачунар кући, сав срећан, он је почео да се понаша исто као и пре. Ништа ми није јасно! Помозите!
Nadam se da ima nekog da odgovori.Upecala sam se i zaradila virus "razr web"
skinula 5-6 programa koje su mi kolege preporucile,od malwer bite...,ma ne zhnam sta sve nisam uradila
cak i u safe modu radila scan i ponovo isto on je tu,
Kad uradim refresh otvore se tri crna prozora u dnu i desnom cosku kao zavrnut list papira
ik onda moram prvo taj coskic idem na x pa onda ova ostala tri ...i iskreno sam izludela
da li neko zna kako da ga se otarasim...hvala.