Shadow_woman
Elita
- Poruka
- 15.004
Zarazno je... ja još uvek vagam ZA i PROTIVJa sam protivnik net kupovina, plaćanje karticom, al ste me sad baš zaintrigirali evo me, listam Temuzrela sam za shoping
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zarazno je... ja još uvek vagam ZA i PROTIVJa sam protivnik net kupovina, plaćanje karticom, al ste me sad baš zaintrigirali evo me, listam Temuzrela sam za shoping
![]()
Isto, korpa mi još prazna ali..Zarazno je... ja još uvek vagam ZA i PROTIV
Sa knipexom nema greske.Izgleda da ću morati. Samo mi žao da bacim 2000 a da prođem isto kao sa ovim od 250.
Nemoj! To ti je kao smoki, ne možeš da se zaustaviš na jednom.Ja sam protivnik net kupovina, plaćanje karticom, al ste me sad baš zaintrigirali evo me, listam Temuzrela sam za shoping
![]()
Kako se uzdržatiNemoj! To ti je kao smoki, ne možeš da se zaustaviš na jednom.
ima li neki predlog, savet Hm... teško.Kako se uzdržatiima li neki predlog, savet
![]()

Al gledam ove džidža bidže, sve mi zanimljivo, nakit, je l ovo stvarno ovako dobro izgleda u realu?Hm... teško.
Na Ali nalogu imam nekih 62 proizvoda u korpi. Tešim se da je ćerka ubacila par pa onda poručim sve što je njeno, čisto da smirim prste.![]()
Ima savet. Čim legne plata na karticu, podigneš sve i ne možeš poručiti ništaKako se uzdržatiima li neki predlog, savet
![]()

Pa većina jeste.Al gledam ove džidža bidže, sve mi zanimljivo, nakit, je l ovo stvarno ovako dobro izgleda u realu?
Ок нешто, мислила сам генерално да ли је ок.Pa za 1€ ili 2€ ne može da se ne ljuska nekad.

Sečeš pravim sečicama, ne ovim za lutke.@Metla na vestici
S čim sečeš memory žicu ako radiš sa njom? Meni ostavi udubljenja na svim sečicama![]()
Dva para srednjih su sigurno ok, ko sve kineske, ako ti ne ode opruga, tj, ne pokrivi se, traje sto godina. Sečice kupiš prave, jake. Ove prve sam izgubila, nikad im nisam našla neku svrhu, možda je do mene.Uzecu ih, videla sam komplet razlicitih vrsta klesta ....samo cekam platu
Ovo
Pogledajte prilog 1586917
Nemoj da skineš aplikaciju, inače eto te kako biraš koju torbu uz koje minđuše da poručiš.Kako se uzdržatiima li neki predlog, savet
![]()
Ne radim s njom@Metla na vestici
S čim sečeš memory žicu ako radiš sa njom? Meni ostavi udubljenja na svim sečicama![]()

Meni trebaju dve u srediniDva para srednjih su sigurno ok, ko sve kineske, ako ti ne ode opruga, tj, ne pokrivi se, traje sto godina. Sečice kupiš prave, jake. Ove prve sam izgubila, nikad im nisam našla neku svrhu, možda je do mene.

Posle cemo otvoriti temu "udruzenje anonimnih zavisnika od kineskih drangulija"Kako se uzdržatiima li neki predlog, savet
![]()
Smola je veoma inspirativna, ali zahteva posebnu prostoriju u kojoj će se sušiti (sem ako ne koristiš onu sa LED lampom). Redovnoj smoli treba od 48 do 72h da se osuši kako treba. Razmišljala sam o terasi, ali je otpala kao solucija. Dok sam lepila kožu sa dvokomponentnim lepkom, stajalo je na terasi da se suši, i zatekla sam dve muve i nekog neidentifikovanog insekta, fantastično zalepljene kao detalji. Tako da i terasa otpada.Ne radim s njom
Moj sismis pravi nakit ali koristi druge materijale, ja sam joj tehnicka podrska, kad ona zavrsi svoj umetnicki momenat ja kacim udice i alke, lepim na osnovu prstena i sl...
A dugo se vec razmisljam da ja krenem sa epoxi smolom, mnogo mi se svidja taj stil, samo nikako da krenem jer ne znam gde to da radim, nemam prostoriju za rad....pa sam jos u fazi premisljanja
A smekam na aliju i sad i ovaj temu one kalupe silikonske za epoxi nakit, injaooo svasta ima, pa pigmenti, pa suvo cvece, ma odlepicu
Nesto mi ta zica i taj stil nije inspirativan da krenem s njim, volim da vidim ali ja da je drndam nesto nemam zivaca, mene toliko fascinira epoxi da samo o njoj razmisljam....dok ne probam pa se userrem mozda![]()
Probala sam , ali je jako sitno i pipavo i pravi alat ne može milimetarski da priđeSečeš pravim sečicama, ne ovim za lutke.
Maltene pravis cilibarSmola je veoma inspirativna, ali zahteva posebnu prostoriju u kojoj će se sušiti (sem ako ne koristiš onu sa LED lampom). Redovnoj smoli treba od 48 do 72h da se osuši kako treba. Razmišljala sam o terasi, ali je otpala kao solucija. Dok sam lepila kožu sa dvokomponentnim lepkom, stajalo je na terasi da se suši, i zatekla sam dve muve i nekog neidentifikovanog insekta, fantastično zalepljene kao detalji. Tako da i terasa otpada.
Mora da ima za te milimetarske a da je jak metal da se ne pojede brzo...samo onda nije kinesko nego mora bude nesto kvalitetnoProbala sam , ali je jako sitno i pipavo i pravi alat ne može milimetarski da priđeRadim i sa perlicama od 1 i 2 mm
U to je tek perverzija@Metla na vestici , odlična je i kombinacija drvo i smola. Ako imaš instagram pogledaj profil "drvceivrpce". Fantastični su im radovi
Kakve to veze ima sa sečicama? Njima se seče žica, ne perle, koliko se sećam.Probala sam , ali je jako sitno i pipavo i pravi alat ne može milimetarski da priđeRadim i sa perlicama od 1 i 2 mm