Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Tema o prostituciji na drugi način, sada vam nema spasa pristalice prostitucije...
Da li mislite da sam ja nenormalan ako bih ženi kojoj vjerujem da je dobra osoba i da nema dovoljno para da živi bar ne neudobno i koja bi mi za pare dala seks - da li mislite da sam nenormalan ako joj dam pare a ne seksam je za pare?
Cek, sto je nenormalno ako nekom ko nema para da sastavi kraj sa krajem das novac? Naravno, ako taj neko ne folira i ne potrosi to na alkohol, drogu ili sta vec.
Da li mislite da sam ja nenormalan ako bih ženi kojoj vjerujem da je dobra osoba i da nema dovoljno para da živi bar ne neudobno i koja bi mi za pare dala seks - da li mislite da sam nenormalan ako joj dam pare a ne seksam je za pare?
Nemam ni koliko mi je dovoljno. Ali nikada ravnodušno nisam prošao pored prosjaka, pogotovo ne onoga koji je romskog porijekla pa niko neće da ga zaposli, pa mora da prosi. A postoje podaci da su neki aristokrati postajali prosjaci radi prethodnog trošenja na provod sa ženama - kupovanja dijamanata itd... Kako je to romantično.
Zanimljivost: Goran Bregović, u periodu kada jedva i da je imao da jede hleba, zaposli se kod rođaka koji je imao zanimanje da pravi zlatni nakit kakav onaj ko kupuje zamisli (kujundžija). Brzo savlada posao, i to odličnop, i počne da poklanja skupocjene radove djevojkama koje je volio, i opet ostane bez para...