Tema o kojoj se nerado razgovara

Kako kome.
Nekome da stavi tacku na los period zivota i skupi snagu da potrazi i nadje srecu za sebe.
Nekome drugom samo za to da se pokaje i zagazi u jos tezi zivot pitajuci se sta je to sto ga je navelo da trazi hleba preko pogace.
Nekome trecem da padne i ne podigne se vise nikad.
Nekome cetvrtom da pronadje sebe i svoj mir...
I tako redom.
Ko god misli da je svaki razvod resenje i da je posle njega sve manje tesko i sve jednostavnije vara se. Kako ni svi brakovi nisu uspesni tako ni svi razvodi ne donesu uvek ono sto se ocekivalo.

Istina...:aha:

Kako kome.
Nekome da stavi tacku na los period zivota i skupi snagu da potrazi i nadje srecu za sebe.
Nekome drugom samo za to da se pokaje i zagazi u jos tezi zivot pitajuci se sta je to sto ga je navelo da trazi hleba preko pogace.
Nekome trecem da padne i ne podigne se vise nikad.
Nekome cetvrtom da pronadje sebe i svoj mir...
I tako redom.
Ko god misli da je svaki razvod resenje i da je posle njega sve manje tesko i sve jednostavnije vara se. Kako ni svi brakovi nisu uspesni tako ni svi razvodi ne donesu uvek ono sto se ocekivalo.

pa nije poenta da nadjes srecu, to ne postoji. Vec da se otarasis bede zivota sa nekim ko te ne voli/ ne podnosi.. Malo mi je besmisleno da gubim svoje vreme i a njeno.

Ustvari, ti si se bavio matematikom i izracunao da bolju neces naci a i da ti vreme istice pa je sasvim evidentno da bi svaka zamena za tebe bila samo jos pogubnija varijanta?
Cuj, sve je vise volis! Ma ti si sve vise zabrinut za starost i za to ko ce ti dodati casu vode ako ne ONA. Da li je izivljen muskarac onaj sa disfunkcijom onog organa?

Nije baš tako, mada možda tako izgleda. Zaista sam olako shvatao život, ljubav, brak... Često sam znao biti neviđeni serronja, a ona je sve to izdržala. Na kraju, svakom dođe iz dupeta u glavu, pa i meni. Gledajući druge oko mene, i njihove veštice od žena, ja sam ukapirao da sam hteo 'leba preko pogače.

A, što se "organa" tiče, hvala na pitanju, sa 39 godina još uvek sasvim normalno funkcioniše.

Mnogi ljudi zive deceniju, dve tri u braku i vremenom ljubav barem kod jednog partnera - prestane....Jednostavno se izgubi u svakodnevnim brigama i obavezama...

Tog partnera pocne da nervira sve sta onaj drugi radi, pocinju svakodnevne svadje i sve je manje razumevanja...

A kod drugog partnera ljubav nije nista oslabila...Naprotiv, pojacala se vremenom...

Da se razvode - kasno je jer su vec stari, treba pomagati decu i stvarti nesto za starost, a da zive i stalno se glodju do smrti - nije neko resenje.....Lici na dobrovoljni zatvor...

STA JE U TAKVOJ SITUACIJI NAJBOLJE PREDUZETI?
:zima:

Najbolje se ubiti onog trenutka kada pomisliš da si star za promene.

U svom bracnom zivotu sam mislila da sam na nekom pijadestalu i da sam voljena...
Dok nije dosla neka druga koja je mome muzu pokazala da postoje i neke druge sitnice koje zivot znace sem doma i porodice...
Medjutim lako se naviknes na neki novi zivot bez trzavica i ponizenja...
Pogotovo ako izvedes decu na pravi put a tebi ostane neki spokoj jer znas da si nesto pstigao u zivotu...A znas i da vredis jer ti se bivsi ponovo udvara ne bi li povratio ono sto je godinama gazio...Ali sve se to pamti pa niko nije lud da se na isto vraca:manikir:

U svom bracnom zivotu sam mislila da sam na nekom pijadestalu i da sam voljena...
Dok nije dosla neka druga koja je mome muzu pokazala da postoje i neke druge sitnice koje zivot znace sem doma i porodice...
Pogotovo ako izvedes decu na pravi put a tebi ostane neki spokoj jer znas da si nesto pstigao u zivotu...A znas i da vredis jer ti se bivsi ponovo udvara ne bi li povratio ono sto je godinama gazio...Ali sve se to pamti pa niko nije lud da se na isto vraca:manikir:

Ne navikneš se lako na novi život, već se lako odvikneš od lošeg... velika je razlika. Nijedna promena nije bezbolna i laka, jer taj život nisam samo ja, tu su i deca... uzeti u obzir i činjenicu da njima nikako nije drag, niti lak trenutak kada se donese odluka da tata više ne živi sa njima... Lični sukobi su interna stvar... i u to se ne bih mešala, samo bih dodala, ne da se ne zaboravlja, nego se i beleži, pa vrati sa kamatom.

Raduje me sto sam ovo procitala.
Vasi postovi na pocetku ucesca na Krstarici bili su puni gorcine pa cak i mrznje. Ja inace retko primecujem pocetne postova ali vasi su mi bili tako upadni. Sad je vec drugacije, vidi se da ste jednostavno neke stvari prihvatili, sa nekima se pomirili a na neke mozda cak i zaboravili. da ste ostali onako povredjeni i onako kivni na sve verovatno danas ne bi mogli da se tako ponosite onim sto u stvari jeste. Jos jednom svaka vam cast.

Back