- Poruka
- 95.555
Duša.
Telo je samo fasada.
Telo je samo fasada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sve ti verujemo...looolDuša.
Telo je samo fasada.
Потписујем. Баш сам хтела о томе.Evo da se nadovezem na diakusiju sa Natalijom.
Velika vecina muskaraca nema isti izbor u odabiru partnerki kao sto na pr imaju zene (barem u smislu seksa) . Za vecinu muskaraca je to stvar "posrecilo mi se" , ili "dala mi" i zato ces cesto videti muskarca da kuca na sva vrata i cinice ti se nekako jadno zar ne? dok je vecina zena svesno da seks mogu lako da nadju, na konto te situacije, pa onda traze i dusevno na stratu. Delom je to nagonski ali i delom posledice razvoja drustva u kom pravcu ide.
Zabole me.Evo sve ti verujemo...loool
Ja pozdravljam ravnopravnost. Ne znam zasto bi se neko bunio oko toga. To bi znacilo da bih i ja u tom svetu imao mnogo veci izbor, ne bih morao da se postavljam u pavijan poziciju, druga strana takodje radi posao, superica.Потписујем. Баш сам хтела о томе.
Она разлика у сексуалности и како ме увек погрешно разумеју по питању равноправности за коју тврдим да нама женама не треба на тај мушки начин...
Јер смо у предности, одувек.
Ја сам тога свесна, али изгледа да већина жена, или бар многе нису.
Баш тако. Зато и јесам против.To bi znacilo da bih i ja u tom svetu imao mnogo veci izbor, ne bih morao da se postavljam u pavijan poziciju, druga strana takodje radi posao, superica.
Vreme prolazi Natali. Stvari idu u svom pravcu. Vecina nije svesna toga. Ho ho ho ho.Баш тако. Зато и јесам против.![]()
Telo.Kod ulaska u neki odnos ili vezu, sta vas posebno privuce kod muskarca/zene, jel vam presudan fizicki ili psihicki deo?
Што и није тако лоше. Хо хо хоVecina nije svesna toga.
Ja sam mlogo duševanDuša.
Telo je samo fasada.
Ja znam dobro da nasmejem nekogaI fizicki i psihicki. A ako moze da me nasmeje toliko da me stomak zaboli onda se odma skidam, volim duhovite muskarce, retko ih nalazim jebigica