Telo ili dusa?

Evo da se nadovezem na diakusiju sa Natalijom.
Velika vecina muskaraca nema isti izbor u odabiru partnerki kao sto na pr imaju zene (barem u smislu seksa) . Za vecinu muskaraca je to stvar "posrecilo mi se" , ili "dala mi" i zato ces cesto videti muskarca da kuca na sva vrata i cinice ti se nekako jadno zar ne? dok je vecina zena svesno da seks mogu lako da nadju, na konto te situacije, pa onda traze i dusevno na stratu. Delom je to nagonski ali i delom posledice razvoja drustva u kom pravcu ide.
Потписујем. Баш сам хтела о томе.
Она разлика у сексуалности и како ме увек погрешно разумеју по питању равноправности за коју тврдим да нама женама не треба на тај мушки начин...
Јер смо у предности, одувек.
Ја сам тога свесна, али изгледа да већина жена, или бар многе нису.

Потписујем. Баш сам хтела о томе.
Она разлика у сексуалности и како ме увек погрешно разумеју по питању равноправности за коју тврдим да нама женама не треба на тај мушки начин...
Јер смо у предности, одувек.
Ја сам тога свесна, али изгледа да већина жена, или бар многе нису.
Ja pozdravljam ravnopravnost. Ne znam zasto bi se neko bunio oko toga. To bi znacilo da bih i ja u tom svetu imao mnogo veci izbor, ne bih morao da se postavljam u pavijan poziciju, druga strana takodje radi posao, superica.

Nešto kombinovano fizički izgled može biti i prosečan ne mora da je manekenske građe i prelepog lica, mada se ne bih bunio 😁, karakter mi je mnogo bitniji, ophođenje prema meni i drugima, normalna doza empatije, intelekt, maniri, stil, interesovanja i alutrizam u određenoj meri u granicama normale.

Volim ljude sa smislom za humor. Tačka. Poželjno je da se glasno smeju. Ali je dovoljno da se smeju. Volim ljude koji poštuju druge ljude, ne zavide im i ne plaše ih se. Za sada se trudim da budem taj čovek, i samo takvog ću uz sebe da držim. Ostali free to go. NO MATTER WHAT. OK?

Back