Šarenojajce
Zainteresovan član
- Poruka
- 127
Kod ulaska u neki odnos ili vezu, sta vas posebno privuce kod muskarca/zene, jel vam presudan fizicki ili psihicki deo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SveKod ulaska u neki odnos ili vezu, sta vas posebno privuce kod muskarca/zene, jel vam presudan fizicki ili psihicki deo?
Kinki.Kod ulaska u neki odnos ili vezu, sta vas posebno privuce kod muskarca/zene, jel vam presudan fizicki ili psihicki deo?
Pa da odlepili od dosade i samo glas ako im se cuje bitni suSve vise ljudi u odnosima trazi neke malo cudnije, neobicnije ljude, jesmo mi svi malo odlepili od neke normale ili nam sve brzo postaje dosadno?
Uh, ti ono beše neka škorpija? Pa da, oni vole unusual rilejšnšipOnako neka duševna čudakinja...
Uh kruv ti *****...malo li je takvih danas..!
Kod ulaska u neki odnos ili vezu, sta vas posebno privuce kod muskarca/zene, jel vam presudan fizicki ili psihicki deo?
Sve
I mora da bude malo čudakinja...
Ne merem da se zaljubim u normalnu...
Opaaaa, kinki je sirok pojam. Necu ni pitati sta konkretnoKinki.
Mozemo postatijeste vi neka svojta!?
Nemoj.Opaaaa, kinki je sirok pojam. Necu ni pitati sta konkretno
Zavisi kakav trag si ostavio na njenoj dusi, moze doci da te pomazi a moze ti dahtat na uvo da te izluduje dok spavasU ostalom, sta bi radio s njenom dusom? Da mi se javlja nocu i prepada me?
Neka hvala ne mora ni da me mazi ni da dahce. Jedino ako ce biti dobrog seksa. Mada kapiram da bi to bio bukvalno pichkin dim.Zavisi kakav trag si ostavio na njenoj dusi, moze doci da te pomazi a moze ti dahtat na uvo da te izluduje dok spavas
Ti mnogo znaš za nekog novajliju..Uh, ti ono beše neka škorpija? Pa da, oni vole unusual rilejšnšip![]()
Psihički.Kod ulaska u neki odnos ili vezu, sta vas posebno privuce kod muskarca/zene, jel vam presudan fizicki ili psihicki deo?
Svojta hahajeste vi neka svojta!?
Gledala sam na astro pa sam zapamtila ime, kako moze to da ti donese probleme, to je zabava i hobiTi mnogo znaš za nekog novajliju..
Nemam pojma više šta sam...
Gledam da se skinem sa astrologije.. to mi samo probleme donelo...
Ako te to tako opsesivno vuce onda treba da usporisNekom je zabava i hobi
Ali meni je postala opsesija, istraživanje, učenje i mozganje do 3 h ujutro...
A tako ne želim da živim... Opterećuje i dušu i telo...
Ne želim da znam ni budućnost...ne zanima me..