zeljko612
Domaćin
- Poruka
- 4.266
Ovako palo mi je napamet da li osoba moze da se teleportuje,tj dali neko ima iskustva sa tim pa malo da mi objasni.Ja mislim da je moguce samo ako ima neko veliku snagu uma tako da cujem odgovore...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako palo mi je napamet da li osoba moze da se teleportuje,tj dali neko ima iskustva sa tim pa malo da mi objasni.Ja mislim da je moguce samo ako ima neko veliku snagu uma tako da cujem odgovore...
Kako "kakav"?
Pa umni...
Samo vi zezajte,ja ozbiljno pitam a vama smesno koko god nema veze...
Dokle će ljudi da veruju u sve što neki idioti objavljuju na internetu?!
Ma ne zameram,ali ipak mislim da ye moguce...
osobine jednog atoma, je moguce prevesti na drugi atom!
to je uradjeno.
i to predstavlja naucnu osnovu za funkcionisanje teleporta.
moderan inzenjering ne poznaje granicu sta se moze,
vec se postavlja pitanje uvek, koliko ce to da kosta....
;-)
Da bi jedan atom postao drugaciji mora da primi ili otpusti neki od svojih elektrona a to se zove fuzija i fisija.
U stvari, nije tako.
Fuzija i fisija su termini koji se odnose na jezgro atoma, a tu nema elektrona. Jezgro je pozitivno, dakle sadrži protone, koji su pozitivni, i neutrone koji ne nose naelektrisanje. Dakle ni fuzija ni fisija se ne odnose na elektronski omotač, već na jezgro.
Što se elektrona tiče, otpuštaju se i primaju samo valentni elektroni i to je normalan proces kod hemijskih reakcija, bez toga nema reakcije. Ali to je druga priča...