Svasta...
KAKO drugacije nesto premestiti sa A na B, a ne koristiti standardna pokretna transportna sredstva... tj KAKO odraditi, kojim principom, teleportaciju?
Cekati da se svemir okrene oko teleportovanog objekta, jel mi to govoris??
Ja te ne razumem uopste...
STANDARDNA pokretna transportna sredstva?
Ko o tome prica?
Ko uopste prica o crvotocinama?
Crvotocine su pojave za koje naucnici MISLE da postoje, iako za to nema nikakvih dokaza.
Mi ovde pricamo o principu necega sto bi mozda moglo da postoji(ja apriori ne tvrdim da je moguce ,ali mi je svakako smesna tvrdnja da nesto SIGURNO nije moguce).
Ali ajde, ako vec pricamo o spekulacijama, ja "tipujem" na dimenzionalno kretanje....Na kretanje kroz cetvrtu dimenziju, koja predstavlja prostornu precicu ostale tri dimenzije.
Sad ces verovatno reci da su TO crvotocine.
Ne, to ne moraju biti crvotocine, nego jednostavno jedna nama trenutno nepoznata dimenzija prostora, koja egzistira sa ovim svemirom(i Ajnstajn kaze da je nas svemir beskonacan , ali da ima granice, misleci da je za nas trodimenzionalna bica beskonacan)....
A ko kaze da je necemo upoznati i shvatiti(kao u onoj Seganovoj prici o dvodimenzionalnim bicima koji zive na lopti, njihovom putu oko sveta kojim shvataju da postoji i dimenzija koju oni ne poznaju, i nama trodimenzionalnim bicima koji ih posmatramo "odozgo")?