@Psihologue...
???
???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa od Nobelove...Psihologue:neranvopravan polozaj,necemo tako da se igramo
Orginal postavio Oximoron Meni jedino jedna stvar nije jasna-zasto telekinezu ne uspe neki doktor koji je diplomirao na Harvardu,ili potvrdjeni spiritualista,ili tako nesto,vetj uvek neko ko nema nikakve veze ni sa cim,a uz to ne zeli ni da izadje u javnost sa tim...
moj odgovor na tvoj post...Talamasca:Pozdrav
Sposobnost telekineze poseduje svako kao i telepatiju projektovanje psihometriju itd.... ali niko ne pokusava to i niko ne veruje u to. Svako ima po neku sposobnost razvijenu kao na primer telepatiju itd.. ali to ne znaci da su mu ostale sposobnosti mrtve svako moze da ih razvija meditacijom itd...Da li si pokusao neku od ovih sposobnosti na primer astralnu proekciju, telepatiju, itd.......
..........ender71:I savet za sve one koji bi hteli da nas skeptike ubede...
Nemojte nam pricati price u smislu "rece mi jedan coek" ili pricati kako mozete ovo ili ono.
Dajte nam argumentovane cinjenice. Kazite nam o ozbiljnim eksperimentima gde su telepatija i telekineza bez ikakve sumnje dokazane i ko je to uradio, ko je ucestvovao, kada, kako,. gde mozemo procitati o tome (linkove, naslove) gde je objavljeno, da li je neko iz naucne zajednice van ucesnika potvrdio te rezultate.....i tako dalje, svakako razumete na sta mislim.
Znaci, dajte potvrdjene i proverljive argumente i cinjenice.
kitty_cat:sal citala sam tvoje postove i stvarno si me odusevio nekim mislima i stavovima pa zato necu pokusavati da te ubedim ni u sta, nego cu kako kazes navesti cinjenice...
Naime kada smo prvi put otisle kod nekog doktora (imale smo 6 godina) postavili su nas u odvojene prostorije i ispred nas stavili gomilu predmeta. Pri tom smo obe snimane kamerom i posmatrane. Jelena(moja sestra) i ja smo izvlacile 10 predmeta i svih deset smo isto izvukle, potpuno istim redosledom. A sad pre neki dan ona je polagala prijemni na fakultetu, a ja sam sedela kuci.U jednom momentu jasno sam videla pitanje koje ona nije znala. Upalila sam google i nasla odgovor, ali nije bilo dovoljno da ga procitam vec sam morala da mislim na to (sto mi je bilo tesko buduci da se radilo o istoriji koju ja ne podnosim). Posle toga sam je pitala da li me je "cula" i kaze da jeste ali sa velikim naporom,jer buduci da je meni bilo neshvatljivo ni njoj nije bilo jasno. Ali je pomoglo ;-)
Naravno bilo je tu jos mnogo slicnih i pomalo jezivih situacija, ali da ne gnjavim....

Psihologue:Talamaska ne sekiraj se ..Neke stvari su dokazane ali normalno je da svaka
nadnaravna sposobnost kod onih koji to enmaju je čudna..
Pogledaj moju prepisku sa njim..Naravno da nema šta da kaže i misli da je
sve zezanje a tema na astrologiji postoji..

ender71:I jos...
ender71:Evo ponovo...nadam se da ce ti sada odgovarati ili cu zakljuciti da samo pokusavas da se izvuces.
Naravno nemam od svih drugara i rodjaka po vise slika u kompu.
Za to cu ti dati fore..kazi za koju si sliku 100% siguran i jos jednu za koju mislis da bi mogla biti ali nisi siguran.
Oximoron:rekoh,izgubih sada svo postovanje...
Oximoron:NE vidim kakve to ima veze sa bilo chim shto sam ja napisao?![]()
ender71:Evo ponovo...nadam se da ce ti sada odgovarati ili cu zakljuciti da samo pokusavas da se izvuces.
Naravno nemam od svih drugara i rodjaka po vise slika u kompu.
Za to cu ti dati fore..kazi za koju si sliku 100% siguran i jos jednu za koju mislis da bi mogla biti ali nisi siguran.
ender71:Sa fona sam...
Psiho samo ti kazi sliku, mogu da dokazem ako je pogresna.
ender71:Jos jednom da napomenem da mogu bez ikakve sumnje da dokazem ako Psiho pogresi.
No ako nas ostavi bez odgovora makar i pogresnog smatracu da na njegove postove ne vredi uopste obracati paznju.
))))))) i ne moras uopste da obracas paznju na moje postove sta kazes ?Oximoron:a ako bude tacna slika a guru kaze da nije banovacu ga![]()
![]()
salim se guru,necu,ali ako bude prava,reci
![]()
Drugo, Psihologue je vrlo rado prihvatio taj izazov i sam predlozio broj slika.ender71:.Evo ukoliko si tako ubedjen u svoje telepatske sposobnosti, predlazem jedan test.
Poslacu ti 3 fotografije i ti treba da pogodis na kojoj od tih fotografija sam ja, vrlo jednostavno za takvog telepatu ?
Tako da ovaj tvoj sledeci komentar samo pokazuje da nemas pojma o cemu se ovde radi.Psihologue:Može pošalji mi 10 slika i na jednoj da si ti...
whitenicky:
Bas ti je glupa fora , covek te pitao da mu das sliku ti postavio 10000 slika kao da te trazio slike ZEMUNSKOG klana ,no comment !!!!!!!!!!!!
whitenicky:Pa sta ako ja pogodim koja ti je slika poljubis mene u dooope , a ako pogresim poljubis me 2 puta u dooope i tako redom dok ne pogodim sliku))))))) i ne moras uopste da obracas paznju na moje postove sta kazes ?
)) !!!!!
)))) zar ne !!!!!!Psihologue:Znam ko je ali sam u neravnopravnom položaju..Šta god da kažem on može opovrgnuti..
Psihologue:Samo u prvom redu imam tri prve slike koje se mogu povećati i koje nisu mutne...
To je ravnopravno NEVERNICI...