Telepatija i telekineza

Psihologue:
neranvopravan polozaj,necemo tako da se igramo
Ništa od Nobelove...
d015.gif

Pozdrav

Orginal postavio Oximoron Meni jedino jedna stvar nije jasna-zasto telekinezu ne uspe neki doktor koji je diplomirao na Harvardu,ili potvrdjeni spiritualista,ili tako nesto,vetj uvek neko ko nema nikakve veze ni sa cim,a uz to ne zeli ni da izadje u javnost sa tim...

Sposobnost telekineze poseduje svako kao i telepatiju projektovanje psihometriju itd.... ali niko ne pokusava to i niko ne veruje u to. Svako ima po neku sposobnost razvijenu kao na primer telepatiju itd.. ali to ne znaci da su mu ostale sposobnosti mrtve svako moze da ih razvija meditacijom itd...Da li si pokusao neku od ovih sposobnosti na primer astralnu proekciju, telepatiju, itd.......

Talamasca:
Pozdrav

Sposobnost telekineze poseduje svako kao i telepatiju projektovanje psihometriju itd.... ali niko ne pokusava to i niko ne veruje u to. Svako ima po neku sposobnost razvijenu kao na primer telepatiju itd.. ali to ne znaci da su mu ostale sposobnosti mrtve svako moze da ih razvija meditacijom itd...Da li si pokusao neku od ovih sposobnosti na primer astralnu proekciju, telepatiju, itd.......
moj odgovor na tvoj post...
ender71:
I savet za sve one koji bi hteli da nas skeptike ubede...

Nemojte nam pricati price u smislu "rece mi jedan coek" ili pricati kako mozete ovo ili ono.

Dajte nam argumentovane cinjenice. Kazite nam o ozbiljnim eksperimentima gde su telepatija i telekineza bez ikakve sumnje dokazane i ko je to uradio, ko je ucestvovao, kada, kako,. gde mozemo procitati o tome (linkove, naslove) gde je objavljeno, da li je neko iz naucne zajednice van ucesnika potvrdio te rezultate.....i tako dalje, svakako razumete na sta mislim.

Znaci, dajte potvrdjene i proverljive argumente i cinjenice.
..........

kitty_cat:
sal citala sam tvoje postove i stvarno si me odusevio nekim mislima i stavovima pa zato necu pokusavati da te ubedim ni u sta, nego cu kako kazes navesti cinjenice...
Naime kada smo prvi put otisle kod nekog doktora (imale smo 6 godina) postavili su nas u odvojene prostorije i ispred nas stavili gomilu predmeta. Pri tom smo obe snimane kamerom i posmatrane. Jelena(moja sestra) i ja smo izvlacile 10 predmeta i svih deset smo isto izvukle, potpuno istim redosledom. A sad pre neki dan ona je polagala prijemni na fakultetu, a ja sam sedela kuci.U jednom momentu jasno sam videla pitanje koje ona nije znala. Upalila sam google i nasla odgovor, ali nije bilo dovoljno da ga procitam vec sam morala da mislim na to (sto mi je bilo tesko buduci da se radilo o istoriji koju ja ne podnosim). Posle toga sam je pitala da li me je "cula" i kaze da jeste ali sa velikim naporom,jer buduci da je meni bilo neshvatljivo ni njoj nije bilo jasno. Ali je pomoglo ;-)
Naravno bilo je tu jos mnogo slicnih i pomalo jezivih situacija, ali da ne gnjavim....

Kitty, sada si me zaista zainteresovala...kazes da su na vama odradili eksperiment u kontrol. uslovima ? Sve sa doktorima medicine, i to jos snimano?
Je'l to igde zabelezeno i objavljeno ? Gde vrseno ispitivanje ? Koliko se secas toga ?

Daj sestro, odgovori nam...siguran sam da i ostali jedva cekaju da procitaju...i da, necu te zezati i ismevati ko onu dvojicu teletabisa, obecavam....zato sto em si devojka, em si nova na temi, em imas nesto konkretno da kazes i em si hamer...:):)

Psihologue:
Talamaska ne sekiraj se ..Neke stvari su dokazane ali normalno je da svaka
nadnaravna sposobnost kod onih koji to enmaju je čudna..
Pogledaj moju prepisku sa njim..Naravno da nema šta da kaže i misli da je
sve zezanje a tema na astrologiji postoji..

Imao bi ja jos stosta reci, kao na primer da vama nije mesto na ovoj temi, jer se ne pojavljujete ni u cafe-u, ni na kvizu, nego samo na tele-blahbahu.Ajd, ok. Neko je postavio temu i " pustio baju ". Neka vas s nama..:)
Drugo, toliko kontradiktornih laprdanja, eskiviranja konkretnih odgovora i slepo uverenje da nauka nema pojma, ( ali su teletabisi zato namazani ) i da kao takva treba samo da posluzi da se jereticima ekserima ukuca u glavu da veruju u nesto sto je po vama sasvim normalno...

Mogu li ja da postavim sliku svog psa, bas bih voleo da znam sta misli o meni, jer me nesto popreko merka i rezi na mene, jer je nedavno dobio po njusci....:):)

I naravno da mislim da je sve zezanje, a vi ste najveci zezatori...Bas mi je drago sto sam vas upoznao, zaista mislim tako..ako se ikad uverim u postojanje tele-blahbah-a, znacu na koji nacin ne treba to da afirmisem..I kome da zahvalim sto mi je otvorio oci ( sva tri ) :):)

ender71:
Evo ponovo...nadam se da ce ti sada odgovarati ili cu zakljuciti da samo pokusavas da se izvuces.
Naravno nemam od svih drugara i rodjaka po vise slika u kompu.

Za to cu ti dati fore..kazi za koju si sliku 100% siguran i jos jednu za koju mislis da bi mogla biti ali nisi siguran.

Samo u prvom redu imam tri prve slike koje se mogu povećati i koje nisu mutne...
To je ravnopravno NEVERNICI...

ender71:
Evo ponovo...nadam se da ce ti sada odgovarati ili cu zakljuciti da samo pokusavas da se izvuces.
Naravno nemam od svih drugara i rodjaka po vise slika u kompu.

Za to cu ti dati fore..kazi za koju si sliku 100% siguran i jos jednu za koju mislis da bi mogla biti ali nisi siguran.

Pošto imam samo tri sličice na koje mogu da se oslonim a to su prve tri od datih
deset...Treća osoba mi deluje kao da ti pišeš..
O ostalim ne mogu da komenatarišem i zato je NEVERNICI neravnopravno..
Eto povoda da se još sprdate...
Prvom ne mogu dobro da zagledam u oči..drugi deluje pijano a treći je...

ender71:
Jos jednom da napomenem da mogu bez ikakve sumnje da dokazem ako Psiho pogresi.
No ako nas ostavi bez odgovora makar i pogresnog smatracu da na njegove postove ne vredi uopste obracati paznju.

Pa sta ako ja pogodim koja ti je slika poljubis mene u dooope , a ako pogresim poljubis me 2 puta u dooope i tako redom dok ne pogodim sliku :)))))))) i ne moras uopste da obracas paznju na moje postove sta kazes ?

Oximoron:
a ako bude tacna slika a guru kaze da nije banovacu ga :D :D :D salim se guru,necu,ali ako bude prava,reci :D

Pozdrav brate OXI ...malo sam postovao na ovim sexy temama nadam se da mi neces zameriti ali glupo mi je da neko proziva coveka kojeg licno poznajem i znam cime se covek privatno bavi , mislim da je glupo nekoga prozivati ,pozz i dodji bre na one sendvice vise !!! :wink:

@whitenicky

Prvo, upao si ovde i poceo da vredjas nemajuci tri blage veze sta se uopste desava.
Evo da ti objasnim da ne zamaras svoje ogranicene intelektualne sposobnosti, mozda ces ukapirati da se ne radi ni o kakvom prozivanju.

Za ovaj test telepatije koju Psiho tvrdi da poseduje ja sam prvo predlozio 3 slike
ender71:
.Evo ukoliko si tako ubedjen u svoje telepatske sposobnosti, predlazem jedan test.
Poslacu ti 3 fotografije i ti treba da pogodis na kojoj od tih fotografija sam ja, vrlo jednostavno za takvog telepatu ?
Drugo, Psihologue je vrlo rado prihvatio taj izazov i sam predlozio broj slika.
Psihologue:
Može pošalji mi 10 slika i na jednoj da si ti...
Tako da ovaj tvoj sledeci komentar samo pokazuje da nemas pojma o cemu se ovde radi.
whitenicky:

Bas ti je glupa fora , covek te pitao da mu das sliku ti postavio 10000 slika kao da te trazio slike ZEMUNSKOG klana ,no comment !!!!!!!!!!!!

whitenicky:
Pa sta ako ja pogodim koja ti je slika poljubis mene u dooope , a ako pogresim poljubis me 2 puta u dooope i tako redom dok ne pogodim sliku :)))))))) i ne moras uopste da obracas paznju na moje postove sta kazes ?

A ovo ne vredi da komentarisem,zaista sluzi na cast tvojim roditeljima kad te tako vaspitase da vredjas nepoznate ljude bez razloga, ne govori ni o cemu drugom osim o tvom nevaspitanju,nezrelosti i ogranicenom recniku.

No posto nije moj posao da nekoga ovde vaspitavam, samo cu te staviti na ignore da mi ne zauzimas mesta na ekranu.

Pre nego sto kazem je li Psiho pogodio, da razjasnimo nesto...

Psihologue:
Znam ko je ali sam u neravnopravnom položaju..Šta god da kažem on može opovrgnuti..

Ovde Psiho navodi da je siguran koja je tacna slika, ali da nece da kaze posto bih ja recimo slagao da gresi.

Psihologue:
Samo u prvom redu imam tri prve slike koje se mogu povećati i koje nisu mutne...
To je ravnopravno NEVERNICI...

Kada sam rekao da mogu da dokazem ako pogresi, onda je tek nastao problem da slike nisu dovoljno kvalitetne, cime je pripremio teren za slucaj ako pogresi.

No u redu, nema problema sa time razumem ja da `telepatija` nije savrsena, pa evo razmisljam kako da to izvedemo opet da budu dovoljno dobri uslovi.
Posto je ipak pogresio.

Na prve tri slike koje je Psiho naveo kao najverovatnije tacne nalaze se neki likovi cije sam slike skinuo sa prvog matchmaking sajta na koji sam naisao.
Znaci ti tipovi su neki amerikanci koji traze srodnu dusu, i ne samo da nemaju veze sa mnom vec su mnogo daleko odavde.

Ko hoce da se vise informise o njima, evo....
http://www.lovehappens.com/profile/shaolin.html
http://www.lovehappens.com/profile/Girius.html
http://www.lovehappens.com/profile/lepetitcasto.html

I ostale slike (osim moje) su sa slicnih mesta, pa koga bas interesuje moze eliminacijom da pronadje eventualno pravu sliku.

Back