Telepatija i telekineza

normalno da sada ima dokaza na sve strane za prenos radio talasa i ostalog,samo kazem da pre nego shto ljudi nisu videli da tv radi nisu verovali tesli kada je rekao da ce se mochi pratiti dogdjanja sa drugog kraja drzave jer je tad ta odlast bila u mraku kao i sada telekineza.i nemam nameru da nekog vredjam nego samo spominjem aboridjine koji mozda nikada u zivotu nisu videli avion i kada bi ti doshao kod njih i pricao im o toj spravi pomochu koje chovek moze da leti mislili bi da si lud i nebi ti verovali.neznash dok nevidish.

Tacno. Neznam dok ne vidim. Za sve ima naucna osnova, Tesla je davao teorije koje nisu prkosili zakonima ondasnje savremene nauke.Drugi mozda jesu, a mozda nisu kontali savremenu nauku i sta im Tesla prica...
Telekineza nije ni nu jednoj nauci...prkosila bi svim postulatima fizike.
Telekineza ce ostati uvek telekineza, znaci Tele nekog tamo Kineza...

Mogu zamisliti kako sada par teen-aborjinaca cuce u sred bush-a kraj laptopa, naginju budweiser koji vade iz svog 4x4 of road vehicle-a, inhaliraju laki strajk i GROHOTOM se smeju tvojim postovima....:):)

date pitam nešto, da li si siguran da znaš srpski?
dali mozesh da budesh sto posto siguran da postojish
Cogito ergo sum.
S obzirom da si tanak sa srpskim eto ti na latinskom.
kako znash da sve ovo nije iluzija u kojoj je sve moguche samo ako verujesh da jeste
U mračnom srednjem veku cela zapadna civilizacija je verovala da je Zemlja ravna ploča u centru svemira pa ipak Zemlja je uprkos tome ostala okrugla.
Sve što je potrebno je da gledaš oko sebe i koristiš mozak.

Nerviram sam sebe što se bakćem ovim... :roll:

Black Jack:
kako znash da sve ovo nije iluzija u kojoj je sve moguche samo ako verujesh da jeste

XaxaxaxXAXAXAxaxaxa (NAJGROHOTNIJE SE SMEJEM, KUKU MENI PUKNUCE MI STOMAK OD SMEHA )

Sine, mislis da si Neo, a oko tebe Matrix ?

Aj, kad me spases i prosvetlis, oces mi nabaciti Triniti da joj "demonski izgrebem ledja" ?
:)

'Oću i ja Triniti, 'oću i jaaaaa...
89335pw400.jpg

Pozdrav

Mislim da nema potrebe da se svadjamo i zezamo onaj ko ne veruje u telekinezu i telepatiju nemoj da postuje gluposti uvezi telica itd.... jer su telekineza i telepatija moguce i postoje kao sto postoje radio talasi, avioni, televizori "gravitacija" itd.....

Ja juce proterah 30 dzakova cementa kroz mesalicu i ljudi sve sam probao, i da ih dizem telekinezom, i crtao sam pentagram da prizovem demone umesto `rumuna` i autosugestiju da su laki ko pero. I nista ne vredi.....50 kila je 50 kila.

Tvrda realnost cementa je odolela svim magijsko - okultnim manipulacijama ;-)

ender71:
Ja juce proterah 30 dzakova cementa kroz mesalicu i ljudi sve sam probao, i da ih dizem telekinezom, i crtao sam pentagram da prizovem demone umesto `rumuna` i autosugestiju da su laki ko pero. I nista ne vredi.....50 kila je 50 kila.

Tvrda realnost cementa je odolela svim magijsko - okultnim manipulacijama ;-)

Pa nisi shvatio da te CEMENT možda ne kapira..

Talamasca:
jer su telekineza i telepatija moguce i postoje kao sto postoje radio talasi, avioni, televizori "gravitacija" itd.....
Nece biti. Postojanje svih ovih ostalih stvari je proverljivo u svakom trenutku. Za telekinezu i telepatiju nema ni jednog potvrdjenog dokaza i ne postoji poznat nacin da se proveri njihovo postojanje pa samim time ne mozes da ih trpas u isti kos sa radio talasima, gravitacijom, avionima i televizorima.
I cemu ti navodnici oko gravitacije?

Ja imam sestru bliznakinju, i iz iskustva tvrdim da je telepatija moguca. Nasi roditelji u pocetku nisu mogli da shvate to da mi razgovaramo bez reci, cak su nas vodili i kod lekara a sad su valjda navikla mada dosta puta sam uhvatila njihov zaplaseni pogled kad nesto uradimo.
Cesto mi se desava da ne znam da li je nesto rekla ili samo pomislila.
Najcesca situacija je kad jedemo i ona pomisli npr "Dodaj mi casu" i ja joj dodam bez reci. Mama i tata obavezno tog momenta skacu od stola :lol:
Mada nije uvek smesno, zamislite da neko moze da vam upadne u misli kad god hoce... Isto tako ja jasno imam u glavi o cemu ona razmislja, da li se sprema da mi uzme auto, majicu, trazi pare...

Da postoji telekineza i telepatija, svet sigurno ne bi bio ovakav kakav jeste....mislim da je to naj-argument protiv tkineze i patije...Postoje samo teletabisi koji vesele decu i sluze kao model ponasanja pojedinim karakterima ovde, narocito onima koji negiraju gravitaciju....boze me sacuvaj.....

@ Kiti_kat
Moje skromno i laicko misljenje za tvoj slucaj je da ti i sekica imate isto ustrojstvo mozga, znaci iste mehanizme kontanja i sablone ponasanja, buduci da ste blizankinje...Zato se tako dobro kontate.Ako imas konkretan primer da opovrgnes ovu moju pseudo teoriju, voleo bih ( a i drugi, sigurno ) da je procitam...

A za sve antigravitatore i teletabise poruka. Skinite taj kez sa face i sacekajte da Kiti kaze nesto konkretnije...i prestanite balaviti, jer vasih pet min nije doslo, niti ce doci...he-he-he....

Sal has spoken.....:)

Evo i ja da ispričam o svom "ESP doživljaju", a u vezi onog što je mače rekla.
Beše to jednom davno, davno, u vreme dok sam sa najboljim drugom trenirao džudo.
Dakle, mi mladi, normalni, idemo tako pored Kališa a ispred nas neka baš zgodna ženska nabada štiklicama po asfaltu.I šta mi istovremeno pomislimo?Kako se ona zanosno kreće i ostalo u tom stilu?To bi se normaljno očekivalo ali mi smo u istom trenu razmišljali samo koji je trenutak u njenom hodu onaj pravi za džudo "čišćenje", to je "zahvat" kojim se u pravom trenutku izmakne noga protivnika. :roll: :D
I da li je to čitanje misli?Naravno da nije, kada si stalno sa nekim, radiš iste stvari, deliš ista interesovanja normalno je da često isto misliš.

kitty_cat, da bi proverila da li možeš da čitaš misli svoje sestre uzmite nov, neobeležen špil karata pa neka ona gleda jednu po jednu kartu tako da je ti ne vidiš a ti pogađaj koja je.Ako uspeš da pogodiš većinu karata javi da te proglasimo za prvu naučno dokazanu osobu koja može čitati misli.

Back